• El Madrigal
    273

Ova dvojica u kojima se slažemo će na kraju vjerojatno i biti. Jedan od njih.
  • El Madrigal
    273

Paggini je bio u pravu, već su likovi počeli!
  • marcio amoroso
    40.9k
    Da je Mario Kovačević stranac bio bi želja svih Dinamovaca. Ovako su svima zanimljiviji razne Riere, Garcie i razni Sanchezi.
  • Špan
    70
    Mogu shvatiti i ironiju i patetiku mržnju svašta nešto ali staviti Igora u rang Cvitanovića? Nemojte me zajebavati. Igor je zaslužio drugi mandat u Dinamu. Dečko trenutno misli da nije trenutak i to mi je super jer je pošten prema sebi i prema nama. Ipak bi bilo previše nerealno za sve nas da su i on i Boban u istom trenu doletjeli u klub. Vrijeme će sve pokazati ali vidite li da je većina pučanstva našeg Dinamo za to da on ponovo dobije šansu i ne vidim ništa loše u tome. Siguran sam da ce oba kapetana u dogledno vrijeme biti u klubu zajedno. :wink:
  • Facke
    5.7k
    Da se mene pita ja bi zel trenera Hrvata ili trenera s ovuga podrucja. Jednostavne zbog toga el sme dost specificni. Mi zivime i funkcionerame jake pune kroz emociju i naboja. To znate si. Sad pitanje koga zeti.

Za Biscana sam vec napisal , bil je tu , nije mi se dopale iz vise razloga i jednostavne je zgorel. Slavenuv Kovacevic je fenonemalen trener. El nije lak posel da s Slavena napravis ovakuvu ekipu. Pitanje je el mi zbog Bobana moreme dopelati neke jakse ime? Mislim da naprimjer pri Kovcu nemame sanse. Preuzel je BVB v rasulu teskem, s jake pune sukobi u ekipe i dela po mene fenomenalen dober posel v Dortmundu. Pogotove na ljudske strane. Ekipa ga trenutne prati maksimalne.

Al zake nebi Zvone pital Bilica? Jake dober trener. Velike iskustve. Atraktiven nogomet. Znalec i fenomenalen covek. Fucka se mene el je on Hajdukovec. Ne zanima me. Po mene jeden od nasih najbolsih trenera.

A ste je od nasih jos dober i dostupen?
  • El Madrigal
    273

Kovačević mi je prvi izbor, a Garcia treći.
    Al u iduća dva kola može postati i ozbiljniji kandidat. Ako uzme bodove Rijeci doma i tovarima u gostima, reference mu rastu!
  • Crusades
    15.8k
    Nemam ništa protiv Kovačevića na našoj klupi, ovo je već sad duži period s isporučenim rezultatima.

Pitanje je koliko je to izvedivo s obzirom na njegovo zdravstveno stanje i njegovu volju da si priušti neusporedivo veću količinu stresa u usporedbi s dosadašnjom.
  • Droljo
    14.8k
    Da se mene pita ja bi zel trenera HrvataFacke

Da. To još nismo probali!
  • fakin
    340
    Terzić nema sanse doci, kovacevic sumnjam da ce riskirati svoje zdravlje, sopic je tek dosao u poljsku i bilo bi neozbiljno od njega da nakon par kola ode.

Iskreno sumnjam da bi Boban doveo spanjolca, al vidit ćemo
  • Paggini
    44.8k
    Da je Mario Kovačević stranac bio bi želja svih Dinamovaca. Ovako su svima zanimljiviji razne Riere, Garcie i razni Sanchezi.marcio amoroso

Pa mislim da je i Kovacevic zelja velikog dijela dinamovaca, kao i Garcia/Riera. Nije ili-ili u ovom slučaju, nitko se ne bi ljutio ni ovdje da itko od tog trojca dodje na kormilo.

No, kao što sam pisao neki dan, ne želim Kovačeviću stres vođenja Dinama, smatram ga prekvalitetnim čovjekom i trenerom da si riskira zdravlje.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Mario Kovacevic - od junaka do razbojnika.

Da je Mario Kovačević stranac bio bi želja svih Dinamovaca.marcio amoroso

Cisto sumnjam s obzirom na CV. Cak i mi ljubitelji stranaca imamo neku kocnicu u slucaju da su u zivotopisu klubovi poput NK Poleta, NK Medimurja, a vrhunac karijere Varazdin i SB. Opet dolazimo do toga da se netko treba ucit na Dinamu.
  • cibona
    4.8k
    Veliki naklon za Bišćana, ovim potezom je ponovno pokazao da mu je Dinamo na prvom mjestu. Zna on i sam da trenutno nije trener za Dinamo, u prvom mandatu pojela ga je psihička i emocionalna nespremnost i nedoraslost.

Bišćan kao trener Dinama danas - ne, ali za nekoliko godina - definitivno DA
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Da ne budem general poslije bitke, moja zelja je Kovacevic ili Riera. Ono sto ne bi htio je recikliranje.
    Sopic je za moj ukus trenutno previse jednodimenzionalan. Postujem njegovu strast, pristup, ali sve to bez dokazanog iskustva vodenja i pripremanja momcadi u europskim utakmicama mi je premalo.
    Doduse, nema to ni Kovacevic, ali Kovacevic ima dopadljivu igru.
  • ElDorado
    3.1k
    Dežurni pljuvači uvijek deru istu priču. Sve najgore o izboru a alternativno ime nigdje na vidiku. Znači Boban je već u kurcu jer mu je prvi izbor bio Bišćan, htjeli bi Hrvata, ali tko je to, e na to odgovora nema.
    Jeote kao da imamo super junake koji čekaju u redu. Mi Hrvati nemamo etabliranog trenera a da je blizak Dinamu. Ok Kovačević je kul lik, postavio je neku smislenu igru Slavena ali dajte ljudi on je 4. u odron ligi i to mu je za sada najviši domet s igračima koji ga sljede. Uopće nije kompatibilan lik s Bobanom, bar ja to tako vidim.
    Bilić se niti u jednom klubu nije zadržao više od sezone-dvije i nigdje nije bio osobito uspješan.
    Boban želi mladog trenera s perspektivom i dugoročnim planovima vezanim uz Dinamo. Kada se vratio u Milano nije htio skupe trenere prvog nekog ranga, uzeo je Piolija i čvrsto vjerovao i stao iza njega. Pioli je na kraju u Milanu ostao 5 godina.
    Vjerujem da Boban tako nekako vidi i Dinamo. Dugoročno riješenje.
  • Enco
    200
    Respekt za Biscana . Kakav karakter, ne moze prijeći preko nekih stvari, zaboraviti ih. :up:
    Siguran sam da će jednog dana povesti Dinamo, jer on to zaslužuje
    Majstore kapa dole.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.