• Jaro
    9.7k
    Kakav karakter, ne moze prijeći preko nekih stvari, zaboraviti ih. :up:Enco

Kako sad to, kad po upisima na obom forumu nema karizmu, karakter, beskicmenjak je?

P.S. i Bobanu otkaz! Odmah!
  • Nolifer
    10.5k
    A ste je od nasih jos dober i dostupen?Facke

Dostupan je i relativno dobar...

https://www.transfermarkt.us/bjelica-nenad/profil/trainer/5197

Možda treća sreća... :grin:
  • Enco
    200

Ja pisao?
  • Jaro
    9.7k
    ne... opcenito na forumu, samo sam ae nadovezao na tvoju pohvalu (i lajk sam.ti dao).
  • Enco
    200

Ucinilo mi se da mene prozivas. Evo i tebi lajk :smile:
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Ako je istina da idemo po trenera Hrvata, onda su opcije vjerojatno Kovačević, Sopić, Tomić i Jovičević. Barem tako mediji pišu kad god je Dinamo u potrazi za novim trenerom pa moraju napisati par domaćih opcija...

Koji je od ovo četvorice po vama najbolja opcija za Dinamo i zašto, a tko najlošija i zašto?
  • CUCAK
    462
    ja bas i ne mogu zamisliti da će Boban ici po Sopića
  • Jaro
    9.7k
    ja bih ovu cetvoricu rangirao
    1. Jovicevic
    2. Kovacevic
    3. Sopic
    4. Tomic
  • Peškaman
    6.6k
    Mislim da je Kovačeviću potrebna još jedna stepenica prije kluba kao što je Dinamo, neki klub koji je u gornjem dijelu tablice i u kojem nije toliki pritisak kao u Dinamu.
    Nešto kao BiH liga u vidu Zrinjskog(ako ne osvoje ligu,taman da naprave restart kadra), Sarajeva (ako Zekić ne uspije kup uzeti) pa čak i Veleža/Želje.
    Godinu-dvije u nekakvim takvim ekipama i onda u Dinamo.

A neka želja ako trener bude Hrvat Jovićević/Pušić/Terzić (iako ne znam koliko je realan).
  • marcio amoroso
    40.9k

Ček, ti stvarno misliš da su Velež, Željo, Zrinjski i Sarajevo kvalitativno iznad Slavena pa bi oni bili međustepenica do Dinama?
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Ovako bih i ja rangirao. Iako, malo se dvoumim oko Tomića i Sopića. Mnogi bi stavili Sopu ispred Tomića, a realno po mom mišljenju tu su negdje po kvaliteti. Podjednak postotak pobjeda sa Rijekom (Sopa 59,09%, Tomić 58.73%), Sopiću je osim Rijeke dosad highlight karijere bila Gorica koju je čudesno spasio od ispadanja, a Tomiću je prije Rijeke highlight karijere bila Loksa s kojom je bio drugi u ligi i igrao finale kupa. Također Tomića je za pomoćnika u Kini doveo veliki Sven Goran Ericsson od kojeg je sigurno dosta naučio. Sopa je veliki Dinamovac, a navodno je i Tomić što me ugodno iznenadilo.

I jedan i drugi mi se čine kao ok opcije, ali mislim da bi Dinamo mogao i morao dovesti neko jače ime. E sad, koje je to ime, pojma nemam...
  • Peškaman
    6.6k

Zrinjski&Sarajevo, apsolutno, ostala dva upitno.
    Veći pritisak, prilagodba na "veće" organizacije unutar kluba, borba za naslov prvaka/kup - postaneš prvak-izlazak u kvalifikacije za europska natjecanja (kakvo-takvo iskustvo), igranje na tri fronta...
  • Crni86
    9.5k
    tomica au mnogi isprozivali za neuspjeh lokse u kvalifikacijama i znacajan pad rijeke.

Mene Tomic bas i nije impresionirao. I svaki put kad se spominjao kao potecijalni trener, nadao sam se da nece on biti taj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.