• Olmic
    4.4k
    mislim da su ovdje proradile emocije kod Bobana, ali da ce sad pametnije i razboritije
  • don
    12.3k
    Istina je da me Zvone kontaktirao, ali ništa od mog povratka. Nije trenutak, premalo je vremena prošlo od zadnjeg puta i da budem potpuno iskren, neke rane na duši, u srcu i na 'leđima' još uvijek nisu zacijelile. Bez obzira na to, Dinamu i cijeloj modroj obitelji na čelu sa Zvonom, koji je uistinu najbolje što imamo u našim redovima, želim (kao sto pjesma kaže) 'titulu još ove godine' i puno divnih trenutaka, uspjeha i veselja u budućnosti", izjavio je Bišćan za Dnevnik Nove TV.Olmic

e bravo Igore, ogromno poštovanje za ovo.

za par godina ga očekujem na klupi, sad je prerano.

Bišćan. Zanima me sad kakvim ćete ga epitetima častit.Noel

pa nitko ga ne vriđa/govori loše o njemu osobno, već kroz prizmu trenera.
  • Droljo
    14.7k
    Biščanovim kriminalnim stožerom ili njegovim nepoznavanjem osnova taktičke i fizičke spremeemilperska

Čudno. Igor je bio jedan od naj spremnijih nogometaša svojedobno.
  • vjeko1701
    13.6k
    ako je Boban išao kao prvog kandidata zvati BiscanaE46

Ne možemo znati dal je bio prvi ili jedini za sad...
  • Paggini
    44.2k
    E trovači, evo vam par momenata pa udarajte po tome:

A) Boban zvao Biscana, jel on toliko sposoban uopce, jesmo se sjebali sto smo ga toliko zazivali???
    B) I Biscan nas odjebao, eto kakav smo klub postali!!!

Mozete jedno od dvoje, mozete oboje, kako vam pase
  • fakin
    283
    Shvatio i biscan da nije dorastao Dinamu, isto kao i corluka. Ajde nesto pozitivno. Jos da i vlaovic to shvati bilo bi super
  • Nolifer
    10.4k
    Šteta, al razumijem ga i respekt za Bišćana. :strong: Nadam se da će doć jednog dana.

A sad tko bu idući kandidat? Jovičević? :chin:
  • LA BOMBA
    23

"jedina osobna mrlja prema njemu mi je da je bivsi igrac reala haha."

Tu si pobrkljao Sancheza i Rieru, Sanchez je igrao za Real dok je Riera u Španjolskoj igrao za Mallorcu i Espanyol, sa kojim je 2007 igrao finale kupa UEFA. Nakon toga je 2008 išao u Liverpool gdje je bio u onoj Benitezovoj momčadi sa Torresom, Xabi Alonsom...

Inače je sa Balearskih otoka, i počeo je u Mallorci cad su još bili jaki, kad je tamo igrao Eto'o.

Kao zanimljivost, Riera je sa Mallorcom igrao protiv Hajduka 2001 u kvalifikacijama za ligu prvaka, tako da ima čak i igračku pobjedu protiv Hajduka.

A što se tiče Reala i Barcelone, za slovenske medije je izjavio da od tih klubova više voli Barcelonu zbog napadačke filozofije, ma da se je izjasnio da je ispred svega navijač Mallorce.

A Victor Sanchez je rođen u Madridu, Realovac, počeo karieru u Realovi akademiji i to mu je bio prvi klub.
  • Olmic
    4.4k
    e za njega mislim da je spreman..ludogorets igra u ligi kao Dinamo, vodio je shaktar u lp, dinamovac…
  • E46
    1.3k
    istina to stoji. Nadam se da nije jedini.
  • E46
    1.3k
    e onda ako je tako Riera je u mojim ocima savrsen kandidat ima sve. Posjed lopte, stvaranje puno sansi, visoko mu stoje linije, prilagodljive formacije, navijac Barce, uhh mokri snovi, sanjam 70% posjeda jos od Krune Jurcica,na bljeskove je znao imat zoran i cacic al ne konstantno.
  • ElDorado
    3k
    Ok Bišćana smo riješili tko je sljedeći za vređavelu? Riera? Inače Garcia kod Bobana dobro kotira.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Ekipa mu zabija 1,9 g/u a prima 1,4 g/u. Mi zabijamo 1,9 g/u a primamo 1,3 g/u. Al bitno da on ima 67% posjeda umjesto samo 60% kao mi.
  • El Madrigal
    271
    Gospodski se zahvalio i svaka mu čast na tome.
    Prestanimo dalje analizirati istog.
    Meni je najveći problem što većina smatra da Dinamo ima 50-godisnju koncesiju na naslov i ako jedne godine slučajno ne bude prvak da će biti smak svijeta.
    Tako pišu tovari ispod svakog članka na portalima, tako pišu rektalnii alpinisti glavinjinig šupka, a nažalost i na Zoni se pojedinci (možda su iz prve 2 kategorije) spuštaju na tu razinu razmišljanja. Vis a vis toga smatram da nitko nikada niti u jednom klubu ne smije tako razmišljati. Trenerima u koje se vjeruje, koje se uzme za projekt, ako Dinamo igra dobro, dogura daleko u Europi i skuplja koef., osvoji jedne godine kup, a ne naslov, treba dati vrijeme. Koliko je Klopp dobio vremena da postigne ciljeve s Lpoolom,, Gvardiola s M. Cityjem?
    Ako se da prilika Kovačeviću ili Sopiću ili Jovičeviću, to treba biti na minimalno 3 godine, jer s dosadašnjom politikom potrošit ćemo i potencijale i renomirane trenere, kao i one u sredini, kojima je dinamo vrh karijere. I Ćorluku i Sopića i Niku Kovača. Tko ne dobije višegodišnje prilike, izgorio je.
  • Crni86
    9.4k
    Nadam se da je Igor Jovicevic iduci na Zvoninom popisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.