• LA BOMBA
    21

Dinamu treba LATINSKA STRAST.

Slavenska krv, latinska strast, to je ta kombinacija u nogometu koju ću uvijek zagovarati.
  • Olmic
    4.4k
    ali ako Boban vidi nešto u njemuDzoni

Znaci moze i Dejan Stankovic ako Boban odluci?

Pa nismo ovce..
  • Sbkbbb
    273
    ili neki od Mozemovaca:lol:
  • Enco
    196
    Ili me prate i vjeruju u moje procjene ili sam Baba Vanga :wink:
    Jedino sa Fabiom nisam pogodio

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/640017
  • Patak
    3.3k
    Koliko "kredita" i do kad ima Boban apsolutnu potporu?

Npr. ako Boban "vidi" nešto u nekomu tko je ovdje općenito smatran za nedoraslog Dinamu koliko dugo se moramo praviti "slijepi" i ne prigovarati? I hoće li odlučivati i prije 1.6 ili ne? Tko će npr. biti odgovoran za izbor novog trenera tko god to bio, ako bude prije 1.6?

To ja ovako hipotetski pitam, nije da sam krenuo nešto prigovarati na temelju novinskih natpisa.
  • crophantom
    75
    ah da, di su ti dani 67e i 82e, pa i 2018 so 2020, kad smo na krilima Estebana Lamze, pa V. Coneja i Bruna Pedraze osvojali trofeje i rušiti europske velikane.
    Od "latinske strasti", čast iznimkama, obično više koristi imaju ZG noćni klubovi i kurve nego Dinamo.
  • NB86
    16.4k
    Tko će npr. biti odgovoran za izbor novog trenera tko god to bio, ako bude prije 1.6?Patak

Boban je odgovoran za sve u sportskom sektoru od prekjucer

koliko dugo se moramo praviti "slijepi" i ne prigovaratPatak

Npr normalno bi bilo 5-10 utakmica novog trenera prije nekih zakljucaka, histerije prije priprema me ne zanimaju, to su bolesni ljudi
  • NKDZ86
    3.4k
    daj ko bara čovječe zvučiš, neozbiljan si.
  • vjeko1701
    13.5k
    Tu si dva dana i naštancao si preko 20 postova u kojima se više manje stalno ponavljaš. Smiri malo.
  • Mr Anderson
    11.2k
    histerije prije priprema me ne zanimaju, to su bolesni ljudiNB86

Po ustaljenom običaju ovdje krene pljuvanje po treneru i igračima nakon pol sata prve pripremne utakmice...ako odmah ne igramo ko Liverpool i ne zabijemo 3 komada u prvih 20 minuta.
  • Mr Anderson
    11.2k
    ali ono što me baš strah su njegove procjene s igračima kao npr. Fran Topić.Dzoni

I otkantavanje igrača kao Fruk i Pašalić kad smo ih mogli dobiti za kikiriki.
  • Droljo
    14.7k
    Znaci moze i Dejan Stankovic ako Boban odluciOlmic

Šta fali deji?
  • vjeko1701
    13.5k
    Mislim da zbilja treba prikočiti. Stat na loptu. Nije prošlo ni dva dana a novinarski creme de la creme već zna koga će dovest za trenera, koga za produženu ruku u sportskom sektoru...itd.
  • Enco
    196

Baš to sam i ja pomislio
  • Olmic
    4.4k
    strucnost kao i biscanu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.