• vjeko1701
    13.5k
    Ovo ne može po meni biti razlog da u 65. minuti Mišić, Rile i Ljubičić ne mogu hodati, ekipa se taktički raspada i redovito prima golove u sudačkim nadoknadama, nekad i više njih.emilperska

Ovo nije napisano radi stanja na terenu nego po pitanju određenih igrača poput Ivanovića i Pašalića čije nedovođenje se stavlja na Bišćanova leđa.
  • emilperska
    9.5k
    Ovo nije napisano radi stanja na terenu nego po pitanju određenih igrača poput Ivanovića i Pašalića čije nedovođenje se stavlja na Bišćanova leđa.vjeko1701

Da.. tu se moram složit da Biščanu dio hejtera prebacuje Fruka, Pašalića, Ivanovića iako ih je Biščan instalirao u U21 ekipu usprkos tome što su tada igrali za druge i treće ekipe njemačkih bundesligaša i nitko nije čuo za njih. Tako da (iako nemam baš nikakve inside info) čisto sumnjam da je on kategorički odbio Fruka, Pašalića i Ivanovića i rekao da ih ne želi te da mu dovedu Kaneka umjesto njega.. Marco Pašalić je prve profesionalne nastupe imao maltene u Rijeci, u Dortmundu je igrao za drugu ekipu i bio cijelo vrijeme važan igrač kod Biščana u U21. Tako da govorit da Biščan njega nije htio, nije vjerovao u njega po meni nije točno.

Ali da Biščanov mandat u Dinamu smatram jednim lošim razdobljem i u sportskom smislu jer smo igrački jaki tada bili, to i dalje stoji. Jednostavno ta događanja u Upravi ne amnestiraju Biščana da smo se redovito raspadali u zadnjoj trećini, da nije radio zamjene baš nikakve i da su igrači odahnuli kad je dobio otkaz..
  • vjeko1701
    13.5k
    Pa evo, ono kaj sam ja čuo (a i ovdje su pisali drugi par tjedana kasnije) je da su određeni menaderi blokirali dovođenje Pašalića sigurno a Ivanovića vrlo vjerojatno.
  • emilperska
    9.5k
    Pa evo, ono kaj sam ja čuo (a i ovdje su pisali drugi par tjedana kasnije) je da su određeni menaderi blokirali dovođenje Pašalića sigurno a Ivanovića vrlo vjerojatno.vjeko1701

Ma jasno..

Ali velim, sjetite se Gorice, Hajduka, 2x AEK-a. Imali smo u momčadi Baturinu, Petka, Mišića, Šutala, Livija, Ivanušeca i i izgledali smo jako jako loše. Pogotovo u 2.poluvremenima . Zašto protiv AEK-a nije napravio još 2 ili 3 dodatne zamjene koje je mogao i na koje je imao pravo (na klupi je bio Perić tada zdrav i povremeni starter, Drmić, Sučić !!!, Bernauer), to samo on zna.

Ovo mi je jedna od većih misterija što se Dinamovih utakmica u zadnjih 10 godina tiče, zašto je napravio samo jednu jebenu zamjenu od 5 mogućih. Neću to nikad shvatiti.
    Primiš 2 gola iza 90. minute, a napravio si samo jednu zamjenu, pa naravno da će te narod smatrat čudakom..
  • Jurki
    16.8k
    Biscana se ne treba hejtati zbog igraca koje nismo doveli.. nije on bio SD.
    Ali zato je njegov krimen instaliranje Topica u prvu momcad i inzistiranje da se njemu da novi ugovor.
    Na temelju nicega. Topic ako se dobro sjecam nije nist napravil ni u juniorima.
    Svi smo se cudili otkud je njega spuknul..

Slazem se s onim kaj si napisal da smo pod Biscanom igrali uzasan nogomet.. isto sranje se njemu potenciralo ko i Cacicu.. citanje utakmica, zamjene koje ni dragi Bog nije mogel skuziti kojeg to ima smisla.
    Raubanje igraca do iznemoglosti pa kad su se svi izdusili.. onda je isel nekaj mijenjati.. i to u vecini slucajeva bez nekakvog smisla.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Topic ako se dobro sjecam nije nist napravil ni u juniorima.Jurki

Mislim da je bil prvi strijelac juniorske HNL te sezone sa 20 golova.
  • vjeko1701
    13.5k
    Pa ja ni ne zagovaram povratak Bišćana. Jedostavno nije isporučio a nastavio je i iste probleme koji su se nazirali u Rijeci, primarno fizička sprema i prilagodba situaciji na terenu. Možda bi se nešto od toga dalo korigirati boljim stručnim stožerom ali s obzirom na važnost iduće sezone, nije vrijeme za "šanse", vrijeme je za rješenja.
  • Jurki
    16.8k
    Evo Biscanovih prvih zamjena tj minute u kojima su napravljene po utakmici:
    Loksa - 72.
    Belupo - 73.
    Istra - 65.
    Varazdin - 57.
    Hajduk - 69, (2 iskoristene)
    Osijek - 69. (3 iskoristene)
    Sibenik - 64.
    Rijeka - 80.
    Gorica - 73.
    Nova sezona prvenstvo
    Hajduk - 79.
    Istra - 71.
    Gorica -59.

Superkup i Aek.. nisam isel kopati.
    Ali se iz ovoga vidi da ne zna za klupu.. i igrace na njoj.. tak se ne vodi klub koji mora razvijati mlade igrace.. de u rijesenoj utakmici napravis prvu zamjenu u 70 i nekoj minuti.
    Rotacija - 0 bodova.

Mislim da je bil prvi strijelac juniorske HNL te sezone sa 20 golovaGeneralNapoleon

Ok, moja greska.. ali se na kraju ispostavilo da je Topic vritnjak v kmicu..
  • Olmic
    4.4k
    Bišćan se javio ekskluzivno za Dnevnik Nove TV i demantirao spekulacije:

"Istina je da me Zvone kontaktirao, ali ništa od mog povratka. Nije trenutak, premalo je vremena prošlo od zadnjeg puta i da budem potpuno iskren, neke rane na duši, u srcu i na 'leđima' još uvijek nisu zacijelile. Bez obzira na to, Dinamu i cijeloj modroj obitelji na čelu sa Zvonom, koji je uistinu najbolje što imamo u našim redovima, želim (kao sto pjesma kaže) 'titulu još ove godine' i puno divnih trenutaka, uspjeha i veselja u budućnosti", izjavio je Bišćan za Dnevnik Nove TV.

Ajde hvala bogu..jednog dana neka se vrati
  • austrijanac
    6.4k
    Drago mi je da Biscana krive za nedovođenje Fruka i ekipe. Tomo ćelavi smrade.
  • Marktwain
    260
    Eto, smirio Bišćan shizofreniju na Zoni.
  • emilperska
    9.5k
    Bravo za Bičana!

Sretno dalje u karijeri i neka nam se vrati kao bolji trener kroz par godina, svjestan je i on sam da još nije trenutak i da vrlo vjerojatno nije ni on spreman kao što bi sam htio da bude..
  • E46
    1.3k
    ovo sad nije pljuvanje nikoga ali zabrinjavajuce je ako je Boban išao kao prvog kandidata zvati Biscana, znaci vjerojatno da takav stil nogomet zeli kad mu se svidja Biscan. Po meni bi Riera bio idealan jer vidim da u sloveniji vecinom nije ispod 70% posjeda a zna i mjenjati formacije po potrebi tj prilagođavati se, jedina osobna mrlja prema njemu mi je da je bivsi igrac reala haha. Ne znam zasto ali nekako sam se od pocetka od Bjelice nadao Sopicu i sad se nadam, veci je Dinamovac od 80% ekipe koja se vrti i recikliraju njihova imena, a znanja itekako ima, iako po nekima ovdje ispada teski livadic.
  • Noel
    10.6k
    Gospodin Igor Bišćan. Zanima me sad kakvim ćete ga epitetima častit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.