Mislim da je prebrzo potjeran u prvom mandatu — Neznam
vrijeme da se odrijesi vreca i da se plati postenog trenera — Infinity
al dajte nam nekog ko prakticira dominantan nogomet za početak — FrenchMontana
Meni se Bišćan uopće ne čini loša opcija. Mislim da je prebrzo potjeran u prvom mandatu, nije ni dobio pravu priliku. Igra je izgledala solidno, stvarali smo prilike, ali mu je falilo malo sreće, ako stvarno on dođe ja sam zadovoljan... — Neznam
postenog trenera. Ne znam kako nam vise nije dosta ovih egzibicija. Razumijem da mozda imamo 15 milijuna za neku top spicu, ali da nemamo jos 25 za petogodisnji ugovor, ali to da ne mozemo dati treneru 2-3 milijuna eura godisnje, taj dio ne razumijem. Ne razumijem zasto nikad nismo ni pokusali dovesti pravog trenera. Ustvari, jesmo jednom, docekali smo i proljece s njim nakon pola stoljeca, pa smo se s tim statusom zadovoljili, nikakav korak naprijed ne moramo vise napraviti, jer bi ne daj Boze mogli da se okliznemo. — Infinity
ne mogu vjerovati da netko uopće ozbiljno razmišlja o bišćanu u Dinamu nakon onog što smo gledali kad je bio tu. — fakin
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.