• Sibirski plavac
    4.7k
    Livaković, Šutalo, Ivanušec, Petković, Baturinadon

Sve je to imao i Čačić, pa je ostvario 60% pobjeda, samo 1% više od "očajnog" Bišćana koji ima 58.89%.

I ja bih najradije nekog "kapitalca" za novog trenera, ali jebiga, očito Dinamo takvog ne može dovesti. Nekakav Grčki ili Turski klub će bez problema dovesti trenera koji je radio u ligama petice jer osim što redovno igraju na modernim ispunjenim stadionima (sigurno velika prepreka nama da privućemo veliko igračko/trenersko ime) , kupaju se u parama, pa zato više nikog ne čudi kad recimo Mourinho ode u Fener, Mendillibar samo par mjeseci nakon što je sa Sevillom uzeo Europa ligu potpiše za Olympiakos, Marcelo Tadić Morata Martial Mertens Osimhen Džeko i slična imena odu u neke od tih liga, a sigurno imaju ponuda iz liga petice.
  • Neznam
    17
    okej, kasne izmjene stoji slažem se, to je doslovce jedina stvar koja mu se može prigovoriti. Koliko se ja sjećam nogometna igra je sasvim solidna bila, imali smo i uigranih akcija, dobar protok lopte pa naposljetku čovjek je samo 2 ogleda izgubio. S time da je jedan protiv AEK-a za kojeg tvrdiš da je debakl a svi znamo u kakvim okolnostima se igrala ta utakmica i koliko je to teška utakmica bila. Što je najgore sa malom dozom sreće bi prošao dalje i tu utakmicu. Naravno nije savršen trener ima svojih mana, ali stojim iza toga da je prebrzo potrošen i da ga ekipa previše omalovažava...
  • Sibirski plavac
    4.7k
    imali smo i uigranih akcija,Neznam

Gol za 0 2 u Grčkoj je bio jako dobra akcija Mohe, Ljubičića i Petka, a premalo se govori o njoj...
    Ili ona akcija Ivanušeca, Batija i Petka u zadnjem kolu protiv Gorice. Gušt za gledati.
  • don
    12.2k
    nije moguće uspoređivat Čačića koji je tu bia godinu dana sa Bišćanova 4 miseca (i to ne 4 natjecateljska miseca). Također je deplasirano uspoređivat Čačićev i Bišćanov nogomet.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Kad sve vidiš konje dolazio poslije Bišćana ,kakva nam je igra bila ,da smo gubili od nekakvih kosovara ,a njega smjenili zbog baksuzluka čistog protiv aeka ,gdje smo igrali dobro ,muški nakon onakve traume i zatvaranja naših u Ateni. Od Hajduka kojeg smo razvalili pa na kraju bez veze izgubili. Igra nakon njega ni po čemu nije bila bolja ,i to kod 3 različita trenera. On je prvi razotkrio da momčad nema kvalitete ,da ima dosta onih koji nisu za dinamo. Nije rotirao ,jeste bio i tvrdoglav ,držao se svojih ideja. Jest zajebo sa Topićem u kojem je vidio novog Mandžukića. Ali sve u svemu da ga se istrpilo tad i da je dobio bar 10 posto kredita kao njegove kolege i nasljednici još bi bio trener i sad bi bili prvi sa 10 bodova prednosti. Nisam za ideju hrvatskog trenera ako će neko voditi ko nema autoriteta . Njima treba čvrsta ruka a ne pajdo koji će sa njima pušiti
  • wolfgang14
    2.2k
    Od govora tjela, do igre i zamjena...Dragon1Warrior123

debelo potpisujem, mene je isto užasno smetao njegov govor tijela. Čovjek je svih 90 minuta stajao s rukom na licu i gledao isto ko čačić s blokićem onim. Želim nekoga ko se svađa sa četvrtim sucem i skače. Ko tipa Bjelica I jakirović. Zamjene neću ni komentirat

b73640af92b2cd73f051e58ca5d3ebdd-L.jpg
  • Zagi
    9.5k
    kasne izmjene stoji slažem se, to je doslovce jedina stvar koja mu se može prigovoriti.Neznam

Svaku tekmu točno poput švicarskog sata, nakon 60. minute bi bili mrtvi i ostalih 30ak bi igrali na razini trećeligaške momčadi.
  • E46
    1.3k
    jako je bitno zapravo je li 55% ili 70%, ja svoju kad nema preko 70% posjeda i brani se ugasim jer mi se to ne gleda. Takav nogomet ne zelim gledat ni od Dinama ni od Barce. Sve ispod 70% i ekstremno visokog presinga u HNLu je po meni nedopustivo,barem prvih pola sata i u drugom poluvremenu.
  • agramZ
    2.6k
    poslije biscana je krenulo sve nizbrdo, mada ja nemam pojma o nogometu, cisto subjektivno misljenje :lol:
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Želim nekoga ko se svađa sa četvrtim sucem i skače.wolfgang14

Sopić likes this.
    A bome i bivši njegov pomoćnik Đalović je počeo u zadnje vrijeme prigovarat sucima i skakat. Da njega onda uzmemo na ljeto ukoliko Rijeci donese dvostruku krunu?
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Gledam u nekim anketama se spominje Bilić i po njima vodi. Šta mislite o tome ?
  • rokikaciga
    820
    Kakav Đalović i Tomić. Nemojte me nasmijavati. O Tomiću kao osobi nemam ništa lijepog reći, ako ćemo iskreno. A Đalović je još nedorastao Dinamu.
  • NitkoBitan
    25.1k
    A Đalović je još nedorastao Dinamu.rokikaciga

Tog krkana nikad ne bih volio vidjet u Dinamu, ni na kakvoj poziciji.
  • Jurki
    16.8k
    poslije biscana je krenulo sve nizbrdo, mada ja nemam pojma o nogometu, cisto subjektivno misljenje :lol:agramZ

Nizbrdo ide vec neko vrijeme.. samo kaj su kvaliteni igraci znali voziti sanjke..
    Vremenom su ti igraci otisli.. a njihove zamjene su lose u sanjkanju... a Biscan je samo jedan u nizu kormilara koji nije mogel drzati uzde kak spada.
  • Zagi
    9.5k
    Gledam u nekim anketama se spominje Bilić i po njima vodi. Šta mislite o tome ?Kujtim Shalla

Mislim da trenera imamo i još uvijek smo u igri za naslov.
    Dok je to matematički točno, mislim da su sve takve ankete pokušaj destabilizacije kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.