• ElDorado
    3k
    Pod Bišćanom smo gledali zadnji dobar nogomet. Naravno da ima puno mana. Zato mu je iza ledja netko tko zna.
  • Olmic
    4.4k
    kakav dobar nogomet je to po tebi ?
  • Sibirski plavac
    4.7k
    pa pod čačićem smo igrali dobar napadački i atraktivan nogomet. to što je on šurovao s četnikom je druga stvar, ali čisto nogometno igrali smo puno atraktivnije pod čačićem nego bišćanom, to se ne da usporeditifakin

Ja pričam o postotcima pobjeda, a ti krenuo o tome tko je s kim šurovao. Ne kužim. :rofl:

Ako je pod Čačićem igra bila toliko bolja, zašto onda ima gotovo identičan postotak pobjeda kao "katastrofalni Bišćan"?
  • CUCAK
    447
    Sasvim je ok biti protiv Biscana i imati hrpu razloga protiv povratka, al dajte molim vas kao jedan od razloga prestanite navoditi ispadanje od šugavih grka. Da, sjebao je na kraju, ali nakon svega što se događalo, ja bi upravo tu utakmicu u grčkoj naveo kao najveci plus. Momcad je otisla u grcku na klanje doslovno, i na kraju je odigrala odličnu tekmu i zapravo bila blizu unatoč svemu, pa valjda neki k**** u tome ima i Biscan. Cijela ova priča oko Bobana može biti kompletna samo uz nekog poput Belog.
  • Jaro
    9.6k
    gledali smo obrambeni Dinamo bez ikakve ljepote u igri,fakin

Pamtim 30ak udaraca u one 2 utakmice protiv tovara (superkup + prvo kolo), nekih 60-65% posjeda, nepostojanje Hajduka na terenu do 60 min obje tekme, da, pamtim i neobjasnjive padove u igri nakon tih 1h, no razinu tih prvih 60min nije postigao ni jedan nasljednik (osim Jakira na par bljeskova) tako da nisu ni mogli imati takav pad... Da, pamtim vise od dva tjedna, i pamtim kako je to sve izgledalo...
  • fakin
    276
    ok, ja pamtim najgori nogomet u zadnjih desetak godina pod njime.
  • don
    12.2k
    također, ima je nedvojbeno najjači kadar. Livaković, Šutalo, Ivanušec, Petković, Baturina... i opet po meni nismo izgledali dobro.
  • El Madrigal
    267
    O Bišćanu milijun mišljenja.
    Što mislimo o Robertu Prosinečkom?
  • Jaro
    9.6k
    pokraj Bjelicinog, Cannavarovog mandata i vecine Jakirovih predstava - svaka cast na objektivnosti...
  • The Undertaker
    7.6k
    Ako želimo igrati LP onda nam treba trener koji je već pripremao ekipu za LP, zna kakav i koliki roster treba, kako tempirati pripreme itd...
    Nema puno domaćih koji se uklapaju u tu priču. Ako ćemo uzeti nekoga da se uči onda nam je izbor praktički neograničen.
  • NB86
    16.4k
    Ako želimo igrati LP onda nam treba trener koji je već pripremao ekipu za LP, zna kakav i koliki roster treba, kako tempirati pripreme itd...The Undertaker

Da je domaci mi jedino pada na pamet jovicevic, meni te fascinacije domacim rjesenjima nemaju smisla al ako idemo u tom smjeru realno izbor su nam jovicevic i goran tomic
  • Jaro
    9.6k
    također, ima je nedvojbeno najjači kadar. Livaković, Šutalo, Ivanušec, Petković, Baturina... i opet po meni nismo izgledali dobro.don

Barem cetvorica od navedenih dogovarali transfere u to vrijeme, al ok, imao ih je, al kak mozemo usporedit bilo kaj? Bjelica i Cannavaro su imali iste igrace u LP i HNL pa fijasko u HNL. A, i nije da su imali same toljage u kadru... Al kako rekoh, misljenja necemo mijenjati jeeni drugima, a bogme nit Bobanu tak da nema smisla daljnje prepucavanje...
  • Olmic
    4.4k
    Pod biscanom smo bili losi fiziciki, nema autoritet, a upitno je i znanje.. najbolji pokazatelj je da je nakon nas vodio sam kozojebe
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    S time da se ocito zahuktalo oko njega isao sam ispisati malo statistike iz utakmica koje je on vodio u domacem orvenstvu plus superkupu protiv tovara. Statistike su sa sofascorea.

Utakmica: 13
    Omijer: 8-4-1
    PPG: 2,15
    Golovi po utakmici: 1,77
    Primljeni golovi po utakmici: 0,38
    Sutevi po utakmici: 12,7
    Dopusteni sutevi po utakmici: 7,85
    Velike prilike po utakmici: 2,38
    Dopustene velike prilike po utakmici: 0,85
    Prosijecan posijed: 63,2%
    Tocna dodacanja po utakmici: 574
    Prosijecna tocnost dodavanja: 87,5%
    Akcije u zadnjoj trecini po utakmici: 78
    Dopustene akcije u zadnjoj trecini po utakmici: 49
    Korneri po utakmici: 4,5
    Dopusteni korneri po utakmici: 2,2

Nisam bas siguran jeli to taj moderan napadacki nogomet koji zelimo gledat. Vise se igra ziheraski ali sa puno posijeda i kontrolom. PPG je ne odusevljavajuc. Tako da stvarno ne znam.

Htio bih i podsijetit na onaj derbi na poljudu dok nam je remi trebao za potvrdu naslova. Potpuno mi je neprihvatljiv takav stav kojeg je on pokazao. A to je da ide po tvrdi x umijesto da ide po demobstraciju moci. U situaciji gdje mi apsolutno nista nemamo za izgubit jer bi naslov potvrdili tjedan kasnije svakako on ide na tesku bunkercinu. Naravno uz sve ostale navedene mane. Dakako ako Boban smatra da je on taj onda u redu. Svakako bih mi bio drazi od opet nekog stranca neznalca.
  • Dzoni
    1.1k

Neka hvala, nek on nastavi voditi Crnu Goru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.