• rokikaciga
    820
    Nadam se da ce imat nekoga tko ce ga tjerati da pocne raditi zamjene vec oko 50-60min i da ih svih 5 napravi. A ne mucenje do 85e i onda jedna zamjena.
  • IceMan
    2.7k
    Zaista Bišćan? :yikes:

Nakon sve one muke u ne tak davnom prošlom mandatu? :roll:
  • Dinamovapriča
    167
    Jel ima netko cijeli clanak? Hvala puno! :wink:
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Ha nis moral bu mu slozit toliko jaku ekipu da bumo svaku tekmu na poluvrijeme vodili 5:0 tak da u najgorem slucaju zavrsi 5:4 za nas :lol:
  • fakin
    276
    Mislim da je sve izvjesnije da će novi trener biti Bišćan...M77

pod njim smo igrali jedan od najružnijih nogometa zadnjih godina. još kad se sjetim njegovih izmjena, odnosno kako loše vodi uživo utakmicu, nije mi dobro.
  • Neznam
    17
    Meni se Bišćan uopće ne čini loša opcija. Mislim da je prebrzo potjeran u prvom mandatu, nije ni dobio pravu priliku. Igra je izgledala solidno, stvarali smo prilike, ali mu je falilo malo sreće, ako stvarno on dođe ja sam zadovoljan...
  • ArtVandelay
    24
    Ne treba smetnut s uma da je Bišćan imao puno jaču ekipu od trenutne.
  • DiddyGuela
    3.1k
    Igra pod Biscanom je bila slaba. Ljudi izgleda brzo zaboravljaju Istru,Osijek... a kasnije su dosli hajduk,aek,ocajno vođenje utakmica i losa fizicka priprema koja ga je pratila jos u Rijeci. Zuparic je tada rekao - treniramo ko psi a igramo ko babe.

Također i njegov U21 mandat prati prica o dosadnom i defenzivnom nogometu nakon cega su ga igraci znali "prozivat" zbog ziheraskog pristupa.

Sa druge strane, na papiru Biscan izgleda kao savrsen trener za Dinamo. Osim igracke proslosti u nasem klubu niti njegova trenerska karijera do Dinama ne izgleda lose. Rekao bi da izgleda zapravo jako obecavajuce. Napredovao je postepeno i svagdje je imao rezultat uz sebe.

Iako mu osobno nisam sklon rekao bi da po svemu zasluzuje novu sansu u Dinamu ali pitam se koliko je on naucio iz svojih gresaka iz prvog mandata. A bilo ih je i to bas njegovih gresaka. Bez obzira na tadasnju ukupnu situaciju u klubu.

Bojim se da je on jedan jako tvrdoglav covjek a Dinamo je klub u kojem se moras znati prilagoditi. Od transfera, dolazaka,odlazaka,Hnl,Europa... uvijek nekakvo prilagođavanje.
  • BBBaranja
    3.3k
    Kod Biscana mi se ne svida jedino njegov govor tijela na tekmama i pressicama.
    Znanja sigurno ima,u prvom mandatu smo ga prebrzo potrošili..
  • El Madrigal
    267

Mlitav je. Bezdušan, beskrvan... razumijete što želim reći. Ima on nogometno znanje, ali fali mu energije, fali mu emocije, fali mu da se zadre nekada, fali mu onaj faktor X.
  • Borovljanin
    229
    Ja Bišćanu najviše zamjeram kukanje oko transfera, a realno je imao turbo momčad s Livakovićem, Šutalom, Ivanušecom, Mišićem, Petkovićem itd itd

Opet, primio je samo 5 golova u 11 ligaških utakmica. Ne bi definitivno bio razočaran, ali imam dozu skepse kako bi to moglo izgledati s dosta slabijom ekipom u odnosu na prvi mandat.
  • Liks90
    2.7k
    Čovjek ima preko 20 trofeja, što igrački, što trenerski, mislim da mu treba Dat šansu i da će se pokazat ko dobar izbor u ovom trenutku…može samo napredovati….
  • Odani Zgd
    353
    Bišćan ak bu trener,do Svi Svetih bude bivši....kakav Igor Bišćan.Čim prije ga potpisati,da ga netko ne ugrabi ispred nas
  • Dragon1Warrior123
    4.1k
    Bišćan nikako, treba mu još bar 5 godina USPJEŠNOG rada negdje drugdje da bi uopće pomislio da je vrijeme da se vrati... Ono što je radio kod nas je bilo očaj. Od govora tjela, do igre i zamjena...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.