• E46
    1.3k
    ako je spustanje na zemlju uzimanje Igora, onda cu se rađe spustiti još niže i pokucati u Koprivnici i uzeti Kovacevica i Jagusica.
  • emreli21
    269
    ma ne to, naravno. Ali Terzici, Kovaci... suludo
  • E46
    1.3k
    nije mi bas skroz jasan tvoj sarkazam ali vrlo brzo bi Igor zavrsio kao i tri prethodnika, mi moramo imati trenera koji će težiti i tražiti minimalno 70% posjeda lopte i ekstremno visoke linije i presing, jednostavno to moramo kako bi bili dominantni u hnlu.
  • E46
    1.3k
    kolega je samo sarkastican bio jer eto kao izvoljevamo jer nam Igor nije dobar dovoljno, a realnost je da i nije, jer ako cemo se s njim zadovoljit, ode još jedna sezona u propast.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    tražiti minimalno 70% posjeda lopteE46

Ja ne znam kakav je ovo kriterij :lol:
    Potpuno je nebitno ima li 70% posijeda ili 55% posijeda. Bitno je da se igra prema naprijed i kreira puno prilika. Pa 70% posijeda nismo imali valjda ni u najboljim danima. Jedva da Pepove ekipe imaju 70% posijeda :lol:

Nit sam rekao da treba sudit samo po CVu. Kao sto sam vec pisao da bih rado vidio Kovacevica. Ali je jasno da je Jovicevic od svih navedenih najvise pokazao i ima najvise iskustva. I naravno pokazao je to na najvisoj razini u klubovuma slicnog statusa kao Dinama.
  • ElDorado
    3k
    Šola veli da bi Boban mogao Bišćana vratiti i da ga je oduvijek simpatizirao
  • Droljo
    14.7k

Može al neku čimpanzu da ima uz sebe koji će skakat, vrištat, urlat na suce. Igor je pre miran za ovaj cirkus od lige. Bišćan i Ante Tomić su mlaka vodica... Gatuzo i Đalović ih pojedu za doručak!
  • Odani Zgd
    353
    Kakva se sve imena spominju ovdje na forumu,od trenera i igrača koje se priželjkuje,netko sa strane bi pomislio da smo inkasirali 40-tak mil od LP,pa radimo remont.Odakle pare za sve ove želje?
  • Noel
    10.6k

To kaj si opisao je Ćorluka. Mislim da se išlo u tom smjeru da bude uz Biščana.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Odem malo pogledat na sofi zadnje utakmice koje je vodio i dobijem ptsp dok vidim kada i kolko zamjena radi za vrijeme tekme.

Meni je on vrhunski takticar. Ali to vodenje utakmica uz kronicni manjak muda i katastrofalnu kondicijsku spremu su stvarno ogromni minusi, koji ga sprijecavaju da dode na top razinu.
  • Jaro
    9.6k
    kovac je dugo bio moj izbor, ali cini mi se kako je on peak dozivio u wolfsburgu i od tada laganini na putu prema dole... A Terzic? Ne znam kaj mislit - zasad one hit wonder - a ito je bila LP, u prvenstvu nije briljirao...
  • Zg123
    1.5k
    Ivan Stefanic prikljucen Perkovicevom stozeru
  • El Madrigal
    271

Dao bih priliku Vedranu Ćorluki za prvoga trenera!
  • fakin
    276
    ni u ludilu. mislio sam da smo se već svi kolektivno složili da nikako ne smije biti trener Dinama osoba koja nikad nije bila trener ikoga.
  • M77
    472
    Mislim da je sve izvjesnije da će novi trener biti Bišćan...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.