• Olmic
    4.4k
    Plus za Jovicevica..to je npr neki put koji mora proci Biscan da se smatra kandidatom
  • OsamŠest
    4.8k
    Igor Jovičević je jedan od najboljih hrvatskih trenera definitivno. Trebao bi biti u užem izboru kad god se razmišlja o novom treneru Dinama.
  • vjeko1701
    13.4k
    Bugarska je al pari s HNL-om, njihovi klubovi su redovno izbacivali naše u Europi. Po koeficijentu (20.375) je u društvu Rumunjske, Slovačke, Švedske...itd. Latvijska liga (10.625) je pak u društvu Farskih, BiH, Armenije i Liechtensteina.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Shvatljivo, ali je covjek pokazao na dobroj razini da zna. Pa cak bih rekao da je jedan od rijetkih domacih koji ispunjavaju kriterij vodenja kluba sa vece razine od Dinama, u ovom slucaju Shakhtara. I to uspjesno. Ako je on izbor iza kojega ce se cvrsto stat mislim da moze bit jako dobar.
  • Noel
    10.6k

Ako on bude projekt iza kojeg će se čvrsto stat onda oke. "Problem" je kod Dinama što se očekuje instant rezultat. To je normalno zato što smo ozbiljan europski klub. Znam kaj bi bilo Igorom po medijima i forumu kad bi čovjek imao kiks ,dva. Dogodilo bi se isto kao sa Bišćanom. Ako Igor bude taj (kao i bilo koji drugi koji će bit izabran) želim da ima jasnu podršku kompletnog kluba kroz cijelu sezonu. Da li je to realno očekivat na ovo spomenuto gore kad je Dinamo takva sredina di se ne trpe kiksevi? Ne znam baš..
  • Crni86
    9.4k
    pitanje je kakva ce svlacionica bit nakon ljeta. Covjek je vodio shakhtar i ludogorets, mislim da je time podigao svoj autoritet za dvije razine nakon onog neuspjesnog dijela karijere kod nas u prvoj ekipi.

Za dinamovu svlacionu realno nitko nema autoriter, pa evo po svemu nije ga imao ni fabio, ni bjelica, ni jakir…
  • Brusa
    2.7k
    Trener kojeg postavi Boban će u startu imati autoritet jer je Bobanov izbor i jer je Boban iza njega.
  • Omake
    7.1k
    mislim da je Rodgers u Celticu jedini
  • Nolifer
    10.4k
    SD i trener moraju onda opravdati Bobanovo povjerenje i držati rezultate na nivou. Nadam se zaokretu u transferima takodjer...
  • Noel
    10.6k

Možda je taj cjelokupan incident oko dolaska Jovićevića pa i incident njegovim odlaskom napravilo moju odbojnost prema njemu iako je on tu najmanje kriv. I dalje mislim da je odličan moderan trener ali neznam jel trenutno pravo rješenje. U svakom slučaju ako sjedne danas sutra za par godina na klupu Dinama želim mu svu sreću.

Kaj nije on preporučio Mihaličenka Dinamu ili sam zabrijao?
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Hvalio ga je. Ali s obzirom da je pod njim asistirao dva puta protiv Reala nije ni cudo :lol:
  • E46
    1.3k
    prije bi volio Marina Pusica, ne bi bio zadovoljan s Jovicevicem,rađe Sopic nego Igor.
  • Droljo
    14.7k

Bolje onda Terzić ili Kovač. Uz Fruka i Livakovića bi to bilo top.
  • emreli21
    269
    ma kakvi kovac, terzic ‍♂️ ajmo se malo smirit, spustit na zemlju
  • E46
    1.3k
    ne treba bas samo po cvu suditi trenera, ja bi prije htio Kovacevica ili Garciu nego Jovicevica a obojica imaju losiji cv, Jovicevic mi nije ono za cim bi Dinamo po meni trebao teziti u buducnosti, kao ni Igorov stil i nacin poimanja nogometa koji mi se ne svidjaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.