do tad uzivajte i zabavljajte se uz "nogometni klub" i slavite sve igrače koji na terenu daju sve od sebe bez obzira otkud bili i za koga navijali, a Dinamo neka vam bude samo nogometni klub gdje su svakom "pravom" navijaču bitni trofeji, europa lige i ostale blagodati modernog nogometa bez identiteta, kulture, ponosa, prkosa i otpora. — Stihl
slavite sve igrače koji na terenu daju sve od sebe bez obzira otkud bili i za koga navijali — Stihl
bez identiteta, kulture, ponosa, prkosa i otpora. — Stihl
Ovo je objašnjenje Dinama. Mnogima je on samo NK (ili gnk) a nama je puno više od toga. — NORTE
evo Stojanoviča ni spomenuo nisam, baš zato jer cijenim dečka kao igrača i borca na terenu i zapravo ga nikad nisam ni gledao kao Srbina u Dinamu. — NORTE
Upravo zbog takve često agresivne isključivosti prema neistomišljenicima i praktički pokušaju homogenizacije mišljenja o samom klubu za kojeg navijaju cijela ultras scena na cijelom svijetu polako odumire. — vjeko1701
Dinamo neka vam bude samo nogometni klub gdje su svakom "pravom" navijaču bitni trofeji, europa lige i ostale blagodati modernog nogometa bez identiteta, kulture, ponosa, prkosa i otpora. :wink: — Stihl
skoro odumrlim ultrasima? — agramZ
cijela ultras scena na cijelom svijetu polako odumire — vjeko1701
niti postoje bilo kakvi pokusaji homogenizacije misljenja o klubu, nego samo radikalnog i uspjesnog isticanja svoga - i to sve iz principa. — agramZ
Njemačka je po puno toga iznimka a ne pravilo — vjeko1701
al uzmi baš te engleze, di je to od njihovih slavnih dana? Radikalnim promjenama u zakonu je velik dio te scene zagušen. — vjeko1701
Ako odemo van lige 5, ultras grupe su relativno malobrojne kod većine klubova — vjeko1701
Ako cijela grupa djeli isto "svoje" mišljenje koje radikalno ističe, to znači da je ono homogeno. To joj jako limitira potencijalni broj i odbija veliki broj ljudi. — vjeko1701
Ja osobno nikome ne dajem za pravo da umanjuje moju ljubav prema Dinamu niti moj pogled na to kaj Dinamo predstavlja - i to sve iz principa. Niste jedini s nijima i niste jedini koji ste ih spremni braniti na koji god način. — vjeko1701
austrija, svicarska, danska i svedska su samo jos nekih od njih gdje su ultrasi na potpuno zdravim temeljima i gdje ih klub itekako slusa. — agramZ
sve grupe su uvijek bile malobrojne i uvijek ce ostati. razlika je u tome tko moze vise "obicnih" navijaca privuci sebi na tribinu. — agramZ
ne znam tko ovdje tebi umanjuje tvoju ljubav prema dinamu i tvoj pogled na sto predstavlja. — agramZ
Kad vam Dinamo bude ili postane nešto više i veće od samo nogometnog kluba onda cete možda drugacije gledat na dovođenje igrača iz srbije, mamića i sve ostale svemirce...do tad uzivajte i zabavljajte se uz "nogometni klub" i slavite sve igrače koji na terenu daju sve od sebe bez obzira otkud bili i za koga navijali, a Dinamo neka vam bude samo nogometni klub gdje su svakom "pravom" navijaču bitni trofeji, europa lige i ostale blagodati modernog nogometa bez identiteta, kulture, ponosa, prkosa i otpora. :wink: — Stihl
Vjeruj mi, sad ti se ne čini to realno možda, al za godinu ili pet...kad tad, bit će ti normalno i da je velikosrbin zato jer ćeš bit skuhan da ideš linijom manjeg otpora i ne zamaraš se više ničim osim da se zabaviš nekako. — Tradicija bunta
Neke od mnogih insinuacija da je ljudima koji se ne slažu s nekim stavovima, među kojima sam i ja, Dinamo samo nogometni klub, da ga gledamo samo radi rezultata, da uživamo u nogometu I naše gledanje na klub je bez kulture, ponosa...itd itd itd. — vjeko1701
Otišli ste u smjeru koji s temom na kojoj pišete više nema ama baš nikakve veze — xavier
dobro, malo sam provokativno postavio pitanje jer sam isao od sebe. generalizirao si u zadnjoj recenici pa sam se zapitao kad sam ti ja umanjivao tvoju ljubav prema dinamu. — agramZ
Ja baš mislim suprotno, tema je baš gdje treba biti jer Mamić i fura lopate poput Komnena i dodijeli im Plavi 9 s ciljem nastajanje ovakvih besmislenih rasprava u kojima će dokazivati pravovjerstvo i(li) prozivati za primitivizam. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.