@Tradicija buntajasno je da je s ovih nekoliko panjeva prekršeno to nepisano pravilo velike četvorke i skroz je normalno da ga je prekršio Mamić koji dobro zna da su igrači najbolji alat za sotoniziranje navijača sa sjevera i idealna tampon zona.
A neka malo pruče povijest svog kluba za kojeg navijaju i povijest svoje grupe, ako im je stalo. Pa se možda uspiju idntificirat i stvorit neke ideale i na neki način probat održat i njegovat te iste ideale za koje su se borile generacije prije njih.Nesvjesno si spomenuo nešto vrlo bitno.... S čime da se identificira poslijeratna generacija? kakav je to identitet Dinama? Sad već formirani ljudi nemaju pojma sta je to? Ako su dio grupe, odrasli su u atmosferi gdje su potresi i problemi svakodnevica. Koliko će njih shvatiti da je Dinamo toliko velik da ljudi gube slobodu, poslove i brakove da bi ga vratili, a koliko će njih reci da je to sve kurac? Ako su simpatizeri onda su odgojeni putem medija da slave cijene transfera i da je najbitnije da trpamo tovare
nego mi sad jos treba i koje kakve cetnike dofuravat u klub — Stihl
P.S. Ali posto sam okarekteriziran kao ekstremna lijevica mozda i nisam u pravu :joke: — Stihl
ali kad su igrači koje on dopelja iz picke materine i kad oni daju sve od sebe onda je to ok. — Stihl
Koliko mi je bitno ko vodi klub i kako, toliko mi je bitno i ko nam igra za klub i to je to. A kad već moramo spominjat te igrače iz srbije, nemre mi niko reć da se kod nas nije moglo nać 10 domaćih dečki koji su bolji za dve klase — Stihl
Samo da se ne ide u te vode sad, jasno je da je s ovih nekoliko panjeva prekršeno to nepisano pravilo velike četvorke i skroz je normalno da ga je prekršio Mamić koji dobro zna da su igrači najbolji alat za sotoniziranje navijača sa sjevera i idealna tampon zona. — Tradicija bunta
Da su takve stvari oduvijek bile sitnice i da su igrači i njihovi karijerni odabiri bili i prije toliko nebitni, životi jednog Joška Jeličića ili Nike Kranjčara bi bili puno lakši. — Tradicija bunta
Kad se o ultrasima priča...pokret je u padu u zemljama u kojima klubovi za njega nema sluha, manje više je tako. Iako je to toliko široka tema da o njoj nema smisla banalizirat, u principu je to točno.Ultrase pokreće ljubav prema klubu i osjećaj povezanosti, a kada toga nema, sve je teže nać motiv i energiju nosit se s ostalim problemima koji ih prate, od represije, zakonodavstva i osude okoline. Ima iznimki koje potvrđuju pravilo al u većini slučajeva tribine više slabe radi loših odnosa s klubom nego zbog represije. Pad boysa npr. nije počeo s represijom već sa slabljenjem osjećaja pripadnosti klubu i sve većim i većim "odnarođenjem". Što se klub više udaljavao, tribina se više osipala i to se manifestiralo na svim poljima. Represija nije (jedina) uzrok pada, a pogotovo nisu ni ove budalaštine o radikalizmu...Navijači uvijek nađu način kako se prilagodit i represija samo dovodi do homogeniziranja unutar grupe i veće solidarnosti među tribinama.
Najgore za navijača je kada od kluba za vjernost i odricanje ne dobije poštovanje i emociju, tad se i manji problemi čine većima. Nije slučajno da je u Njemačkoj ultra pokret u golemoj ekspanziji unatoč sve većoj represiji kao i to da u Italiji je u opadanju jer skoro svaka tribina ima vrlo slične probleme sa svojim klubovima kakve imamo i mi ovdje u Zagrebu. — Tradicija bunta
Ne bi...moja je cijela poanta da nacionalnost ne bi trebala biti bitna u Dinamu, posebno ako se ponosimo određenom gospodskom ostavšitom Građanskog i prije ratnog Dinama. — vjeko1701
A svi bi mi to htjeli, samo ćeš onda imati momčad za klasu slabiju — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.