• Marley
    3.7k
    slazem se u svemu osim treninzima. Fizicka sprema im nece doci prirodno, tu jednostavno ne smije biti izvolijevanja... pravi trener/kondicijski ce pogodit mjeru, ne da ih ubija da ne mogu hodat... ali od momcadi vrijednosti kao nasa, ocekujem da budu i fizicki nadmocniji barem od svih u hnl. A za to treba tesko raditi.

Ovo drugo sve stoji, nema od sile nista. Mozda smijesno, ali ja to vidim slicno kao sa djecom :lol: . Na svakome ce upaliti neki drugi pristup, ali nijedan od tih ne bi trebao biti batine, psovke ni deracina.
  • PlavoProljece
    10
    Delić je poprilično pouzdan po pitanju ovih stvari i po pitanju bosanskohercegovačkog fudbala. Prvi je najavio transfer Dedića u Marseille. Vaha je isuviše arogantan da prizna da su ga kontaktirali. Gotovo sigurno on nema namjeru da gasi požar i da bude tu samo 8 utakmica kao privremeno rješenje.
  • austrijanac
    6.4k

Ako je to istina, ne vidim tko u Plavom domu bi bio za Vahu osim Zajeca. Odiše jednostavno tim karakterom gdje misli što stariji to pametniji.

No to je moje mišljenje, Bog zna da sam vjerovatno u krivu.
  • Socrates
    213
    S Halilhodžićem bi se uzelo preko 21 bod do kraja. Problem je što dalje jer ne znam koliko ima smisla ići u rekonstrukciju s trenerom starim 72 godine.
  • gledatelj
    827
    Kaže kontaktirali ga ZG agenti. To može bit da nema veze sa klubom. Sigurno ima hrpu agenata koji kontaktiraju trenera dal' žele u neki klub pa onda nude klubu tog trenera.
  • Kulminacija
    60
    Ipak ovi Garcia nema pojma . Bude li promjena nakon sljedećeg kola, javljam.
  • Dadox
    156
    Tko je uz Perkovića od trenera? Zna li netko?
  • Olmic
    4.4k
    jozak analiticar
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Čestitam Perkoviću na ovoj pobjedi Nije bilo bajno ,ali pobjeda je tu. Prva u nizu nadam se
  • The Octopus
    252
    Na presici smiren i konkretan. Cak ugodno iznenadenje sto se toga tice
  • E46
    1.3k
    nista jednostavno je, zvat ga za ovih 7 kola, i ugovor do kraja sezone, ako osvojis prvenstvo dobijes osim place do kraja ugovora dobijes milijun do dva eura kao premiju za osvajanje prvenstva, ako ne uspijes osvojit nikom nista ugovor ti istice i traži se novi dugorocni trener.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Mislim da ako ce se dovodit trener za ovih zadnjih sedam utakmica, da taj trener mora bit domaci. Uvjeren sam da bi se sa strancem u ovoj situaciji mogli pokopati do kraja.

Nama sada ne treba neki top takticar i strucnjak. Nama ako nesto treba to je motivator koji odlicno shvaca situaciju i moze igrace dignut na visu mentalnu razinu.

To po meni ovdje moze biti samo domaci koji je upoznat sa apsolutno cijelom situacijom u kojoj mi trenutno jesmo.

Stranac koliko gos kvalitetan bio ce si prvo trebat napravit sliku. A mi za to sada vremena nemamo. Ako se ovo da izvuc, da se samo na misice. A misice ce uspjet izvuc samo domaci.

Tako da mislim da se mora ic sad ili sa Perkovicem do kraja ili dovuc dobro upoznatog domaceg.
  • ElDorado
    3k
    Prekasno je za bilo kakve šokove. Perković do kraja pa kaj bu bu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.