• Danko
    1.9k
    Ne može, taj isto ima teške treninge.
  • Odani Zgd
    353
    Nerealno mi zvuči Vaha ponovo u Dinamu al čuda su moguća
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Ne znam. Ako je istina, pitanje je uzima li ga se samo za ovih zadnjih par kola ili nešto duže. Ako Vaha i dođe nekako mi se čini da će biti ovaj prvi scenarij.
  • austrijanac
    6.4k
    copy paste neke glupe vijesti, sumnjam. Danasnja pressica bi trebala dat odgovor na dosta stvari.
  • Nolifer
    10.4k
    + ako dodje Vaha. Mislim da bi on isto znao postrojit ekipu kak spada. Ne smeta kaj je jednom već bio, nek dovrši posao... Isto kao i za Bjelicu koji je dva puta bio...
  • Marley
    3.7k
    Kad smo vec kod zelja, realnih i nerealnih, moja je i dalje Niko Kovac. Znam, ostat ce neostvarena do daljnjega... ali eto kad vec pisemo, da i ja olaksam dusu :grin:
  • Jurki
    16.8k
    obicno branis igrace .. a zelis trenera koji bi im ujutro prije treninga vadil elektrolite i tiral ih ko vrag grijesnu dusu. Slazem se da nam treba trener tipa Kovaca ili Magatha.

Bojim se samo da bi pušačka soba digla doslovno revoluciju da se tak nekaj desi.
  • rakurs
    1k
    Vaha rekao da ga nitko nije kontaktirao i da se ne vraća u Dinamo.
    - Ha, ha, nasmijali ste me. Nema to nikakve veze s istinom, nitko me nije zvao iz Maksimira. I ne, ne vraćam se u Dinamo!
  • Odani Zgd
    353
    Znači ništa,traži dalje
  • Marktwain
    258
    Kak to da se Sedloskog nisu sjetili?
  • fakin
    276
    koliku je plaću imao fabio dao bi duplo Vahi samo da se vrati. čovjek i u tim godinama je genije za ove koji su nas treniralifakin
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/novinar-al-jazeere-balkans-dinamo-zove-halilhodzica/2660576.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

A'mo Vaha
  • Zg123
    1.5k
    Zasto mislite da ce dolaziti itko u ovih zadnjih 8 kola? Perkovic ce po mom misljenju izgurat sezonu do kraja, osim ako nekim slucajem ugrozi i trece mjesto
  • Hebimir Strašni
    65

E da im dođe Niko "krv bi pišali" :) .... nebi mogli ni "pušit" :)
  • Marley
    3.7k
    tocno sam znala da ce netko to reci hehe... pa da se objasnim :smile:
    Apsolutno jesam za red, naporan rad, disciplinu i maksimalnu profesionalost kod igraca. A s obzirom da im je to jedino sto rade u zivotu i masno su placeni, onda smatram da tu zrtvu trebaju i mogu podnijeti. Taj fizicki dio jel.
    Ono za sto apsolutno nisam, je psiholosko maltretiranje i izivljavanje. Nema mi gore stvari kod trenera nego nepotrebno iskazivanje nadmoci na kome vidi da moze, a ne onima kojima treba.

Niko Kovac je mozda fanaticni tiranin u tom smislu, ali *mislim* da nije psihopat. Doduse o njemu ne znam puno vise od onoga sto se moze naci na internetu, pa mozda se i varam. Neka dodje u nasu svlacionicu pa cemo vidjeti kakav je zapravo :grin:

Edit. A to sto uvijek branim igrace... to sto ih JA ne bih imala srca ganjati da trce, ne znaci da mislim da ne trebaju trcati. Zato ja nisam trener. Da sam bila malo odlucnija u zivotu, mozda bih sada bila sportski psiholog u klubu hahaha. Bili bi uvjerljivo prvi na tablici jer bi svi pucali od samopouzdanja :lol:
  • GOAT
    2.4k
    Nema mi gore stvari kod trenera nego nepotrebno iskazivanje nadmoci na kome vidi da moze, a ne onima kojima treba.Marley

A kad to rade stariji igraci u ekipi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.