• Odani Zgd
    353
    Niko Kovač?Nekako mislim da bi taj prije izabrao Hajduk ispred Dinama,bez obzira što je Robert igrao kod nas.On mi se uopće ne uklapa u neku viziju da bi u budućnosti mogao biti trener Dinama,ne mogu ga zamisliti da vodi ekipu na HNL oranicama,mislim da je njemu prvenstveno do love,i da će on i dalje graditi karijeru u inozemstvu.Tako da sumnjam da ćemo ga ikada gledati u Maksimiru,i njegovog brata također....da nadopunim,bez obzira što je bio reprezentativac i kapetan repke,nikad mi se nije sviđao,imam osjećaj da taj ne prašta ni centa nikome
  • Filip 91
    1.3k
    Kaj mislite o Luisu Castru, bivšem treneru Shakhtara, Al Nassra itd.? Meni se čini kao dosta dobar pick.
  • Marley
    3.7k
    pa ne podrzavam ni to, naravno...?
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Slazem se da nam treba trener tipa Kovaca ili Magatha.Jurki

Imali smo jednog takvog do prije koji dan pa vidimo kako je prošlo rezultatski, a i kakve su bile reakcije prema Cannavaru s navijačke strane. Ajmo se odlučiti, je li problem u treneru ili igračima? Ako je problem u treneru, zašto onda dovesti još jednog s istim metodama rada i zašto smo onda u tom slučaju dali otkaz Cannavaru? Ako je problem u igračima, zašto smo onda dali otkaz treneru?
  • GOAT
    2.4k
    Nisi, samo me zanimalo mišljenje :lol:
  • Jurki
    16.8k
    problem je u igracima jer ne mogu ocito pratiti tempo Hnla, stalno su ispuhani, tromi a ocito i zasiceni svega.
    A isto tak je problem trenera koji ih nije znal disciplinirati, sloziti u cjelinu koja moze isporuciti rezultat.
    Trenera smo napicili, sad je vrijeme da se i određene igrace napiči iz kluba.
    Prica se uvijek da se slabo trenira u Hnlu, a to je stvar mentaliteta igraca koji biraju od utakmica koje se njima igraju pa i nacina treniranja.
    Opcenito treba podici ljestvicu i kaj se tice struke, bome i mentaliteta igraca koji se dovode.
    Ako igraci ne mogu pratiti treninge koji su rutina u boljim ligama onda tim i takvim igracima nije mjesto u Dinamu.
    Nije dovoljno za moderni nogomet da je igrac samo tehnicki potkovan. Takav tromi nogomet koji se bazira samo na tehnici je odavno mrtav. Takvi igraci bolje nek igraju futsal.
  • Zg123
    1.5k
    Kakav Castro, kakav Kovac sta je s vama ljudi pa ne bi dosli tu ni da im ponudimo 10 milja po sezoni. Treba traziti trenere po Austriji, Belgiji, Svicarskoj, Poljskoj, Ceskoj itd, a imas i u hnlu Kovacevica ili Garciju cije ekipe igraju dobar nogomet
  • Olmic
    4.4k
    Misljenja sam kako u trenutnoj situaciji moramo izabrat hrvata ili nekog poput Garcie jer iduca sezona bude cupava ako necemo bit prvaci
  • Crni86
    9.4k
    Daj shvatite da kod naseg naroda ne prolaze tirani, jednostavno no go. Nismo svabe, nismo skandinavci. Znaci nikakvi Magathi, Kovac i sl. Najbolji primjer vam je Kovac u repki di je razje… sve kaj je stigo. Karakterno smo drugaciji narod i to je to.

Ne gradi se autoritet jedino bukvicama, spominjanjem majke i teskim treninzima. Ukoliko je sve to potrebno znaci da je nesto trulo u momcadi. A kads ti imas prirodan autoritet kod trenera, gdje igraci kroz dobar i prijateljski odnos trenera postuju i slusaju znaci da je sportski direktor dobro radio i slozio jako dobar kolektiv. Stvari ne idu na silu.
  • Droljo
    14.7k
    imas i u hnlu Kovacevica ili Garciju cije ekipe igraju dobar nogometZg123

A šta će ti dečki reći baturini, petku, risti i ostalima što već nisu čuli? Sa čime će baš oni u igračima pokrenuti volju, želju i profesionalnost?
    Prožvakani i ispljunuti u tjedan dana...
  • Zg123
    1.5k
    pa niti jedan od nabrojanih nece biti iduce sezone u Dinamu tako da…
  • E46
    1.3k
    sa nicim, odjebat tu ekipu sve redom nabrojane
  • db-izbjeglica
    17k
    mene ovo toliko umara da ću glasno reći sljedeće:

boli me k...c tko će biti trener i tko će biti sportski direktor!

dovedimo se u stanje da komotno možemo osvojiti ligu sa klubom koji ima uvjerljivo najveći proračun.
    nije nikakav problem povremeno izgubiti naslov, ne trebaju nam ovakve drame, trakavice, serije u nastavcima, svaki dan nova pressica i slično.

jednostavno me umara!
    nemam volje...
  • ŽacZgb
    182
    Svjestan sam pat situacije jer klub bez SD neće zapošljavati nikoga dugoročno,a skoro nitko neće doći na 8 kola i potpisati (mogući) gubitak naslova uz otkaz ak naslov i osvoji. Svejedno,ostavljanje Perkovića makar za jednu tekmu je po meni loša odluka. Nitko sretniji od mene ak čovjek pobjedi 8/8,pa onda kaj bu bu nakraju,ali ne vjerujem u njega nikak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.