• Felip
    417
    Nadam se da naša vožnja u kružnom toku neće trajati 20 godina.San Lorenzo

Dinamo nije klub koji živi od nekakvog dišpeta i koji bi istrpio 2-3 godine tvrdoglavog tapkanja u mraku, a kamoli 15-20.
    Pogotovo jer je ambicija DP ugraditi izvrsnost u svaku poru kluba. Za to ti ne treba 20 godina ni slučajno.
  • Jos-Optimus
    5k
    Ja se ipak nadam da je ovo danak neiskustvu i da će sada slijediti pravi potezi, toliko im trebamo vjerovati...pogodili su, slažem se, ali ne iz dobre procjene, nego iz jala
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    Lesički, Blažičko, Davor Pecci i svi ostali "kritičari" nisu bili u pravu. Dogodilo se samo da su u svom silnom lajanju, uspjeli pogoditi prava vrata na koja će lajati.

Svi ti isti likovi nisu bili u pravu jer su vidjeli konkretne nedostatke pa su ukazivali na njih, oni su lajali jer bi lajali na bilo koju drugu strukturu koja bi preuzela Dinamo u "članskom modelu". Da je Barić pobjedio na izborima, srali bi po njima, da je Zambata uskrsnuo i pomladio se 30 godina i preuzeo Dinamo, srali bi po njemu.

Srali bi po svima koji nisu stare strukture, od kojih su dobro živjeli, koje su im davale uvid u klub, plaćale su se večere, pustile tu i tamo insajderske informacije, fino bi se išlo s klubom svugdje, lagano se davao ekskluzivni intervju s kojim god igračem želiš. Nisu oni lajali jer je njih brinula budućnost Dinama, lajali su jer su se bojali za svoju budućnost s Dinamom. To je problem.

Uzmite si primjer Blažička. Lik je bio sljubljen s Mamićem godinama u vrijeme najveće krađe, rušenja ugleda kluba, bojkota i silovanja medijskog prostora od strane istog. Niti jednom u tom cijelom desetljeću taj isti Blažičko nije osjetio brigu za klubom pa reagirao, napisao neki tekst, otišao u neku emisiju pa ukazao na to. Ne, nije ga tada uhvatila briga za financije kluba (FBI i IRS pokrenuli istragu), broj navijača na tribinama (konstantno plakanje u prijenosima o praznom stadionu), gubitku titule (2017.) ili sramoćenjima u Europi (šamaranja, zadnja mjesta u miki maus ligama, ispadanja od albanskih i ukrajinskih zaseoka) ili ne daj Bože, na grozne uvrede upućene njegovim kolegama ili profesiji. Tad se fino jelo, pilo i živjelo od Dinama. Tad je Blažičko izgubio svaki kredibilitet i sva njegova briga za klub je nebitna.

Lesički je ista priča, lik koji je bio uhljebljen na mjesto glasnogovonika i u medijima ga se predstavilo kao "dojučerašnji novinar Jutarnjeg lista i osoba od velikog povjerenja obitelji Mamić." Lik koji je počeo lajati na klub još od one famozne sistematizacije kad je masa uhljeba dobila nogu, poput njegovog dobrog frenda Rukavine, direktora marketinga Dinama, koji kurca nije napravio, da se tako vulgarno izrazim, dok je radio na toj poziciji, a Lesički je isticao njegovo otvaranje fanshopa kao nekakav generacijski marketinški uspjeh. Lik je otvorio fanshop u drugom desetljeću 21. stoljeća, WOW. Da ne govorim da je to isti lik koji je smislio da se navijače na stadion zove tako da se daruje milijun kuna da bi se netko pojavio. Imao je debele informacije iz kluba koje je plasirao kao EKSKLUZIVNO. Pa je onda danima plakao kad je došla nova garnitura.

I pokvareni sat dvaput dnevno pogodi vrijeme, a to su Lesički, Blažičko i slični, pokvareni sat.
  • Navijač Dinama
    9.6k
    Uzmite si primjer Blažička. Lik je bio sljubljen s MamićemMathiasovi Chageri

Ne treba zaboravit, da je Ivicu, Mamić spašavao od kockarskih dugova, jer se uvalio u kredite da ih otplati, vrijeme kad su on i sin, članovi Arene Sporta(zanimljivo nema sukoba interesa) komentirali za neke honorare i sin za ugovor sa istima po Sport Klubu u cilju prikupljanja sredstava, valjda za otplatu, kao i predprodaja prava na HNL gdje se dotični obogatio, kao režimska provođenja i zabrane na HNTV-u i članovima UPU, itd itd... a istom tome je Blažićku isti taj sljubljeni Mamić psovao javno mater, al očito da neke stvari(novac i interes) ne poznaju neke granice kao što su moral i obiteljska čast.
  • Noel
    10.6k

Oho ovo je nekaj novo. Barem za mene. Nisam znao da je Ivica i sa kockom imao problema..
  • NKDZ86
    3.4k
    Nisam znao da je Ivica i sa kockom imao problema.Noel
    ljudi kak vam se da zamarat s tuđim problemima i životom, gledajte svoje probleme i svoj život
  • Noel
    10.6k

Nebi mi tolko bilo zanimljivo da dotični ne proziva javno neke ljude u Dinamu za njihove poroke i dijeli životne lekcije..
  • Paggini
    44k
    ljudi kak vam se da zamarat s tuđim problemima i životom, gledajte svoje probleme i svoj životNKDZ86

Kada se ta moralna vertikala odluči zašutiti o moralnosti i vertikalnosti drugih (moralnijih) ljudi od njega, neće se iznositi ovakve stvari. A dotada, fair game.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Na forumu imamo Blažićka i Miličića. Da nije Daliban bio Štico?
  • Noel
    10.6k

Identitet Dalibana poznat redakciji.
  • emilperska
    9.5k
    Treba napit Pađinija na tekmi da propjeva o fenomenu Daliban..

#slobodadalibanu
  • ElDorado
    3k
    Javlja nam se i Jurčić na Vecernjakovom podcastu. 20 godina je teklo med i mlijeko i sad ga zele resetirati i svesti na nulu. Nazalost dalo se povoda ovakvima da pocnu kenjaviti.
  • Droljo
    14.7k
    Mene zanima tko je joško jeličić na forumu i zašto je oštro reagirao?
  • Brusa
    2.7k
    Malo svi trebaju stati na loptu. I mi, i klub. Neće Boban biti nikakav spasitelj, ne na ovakav način. Ne znam stvarno što se događa, informacije koje imam su sve sa Zone. Ali ideja DPa je bila prava ideja. Da , ova sezona je obilježena u najmanju ruku ajmo reći lutanjima i lošim odlukama, ali ne treba zato odustati od ideje dinama, kao pravog kluba svojih članova. Možda ja sve pogrešno shvaćam , ali po ovom što čitam imam dojam takav nekakav. Možda sam i temu fulao, ali eto negdje da se napiše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.