• Jurki
    16.8k
    naravno da ne treba odustati od ideje nastavka demokratizacije kluba.
    Međutim, neki ljudi su zalutali u klub, nekima koji su dugo u klubu je trebalo pokazati izlaz.
    I dobili smo mešung svega i svacega.
    U svakom klubu se zna lanac zapovijedanja i odgovornosti. Kod nas kad je krenulo dobro.. jedni preuzimaju zasluge, sad kad je lose ti isti prebacuju lopticu krivice na druge.
    Da je davno postavljen sustav.. ovo se vjerojatno nebi desilo jer i u drugim klubovima se mijenjaju Uprave, predsjednici.. ali sistem ostaje isti.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Vecina zeli Bobana pod svaku cijenu u Dinamu pod kojim god uvjetima on zeli. Osobno se ne bih slozio sa time da se iskljucivo zbog njega ide u nove izbore, ali se slazem da mu se mimo izbora da adekvatna funkcija.

I on je covjek od krvi i mesa koji ce donosit i dosta pogresnih odluka, a dojam je da je mogao i vise bit uz klub u nekim trenucima.
  • Crni86
    9.4k
    sam Manenica je reko da za Bobanov ulazak nisu potrebni novi izbori.

Novinari su stavili naglasak da Boban zeli biti samo i iskljucico predsjednik. Tako da polako, vidjet cemo sve uskoro.
  • Juznjak
    4.2k
    Pun mi je kurac Petkovićevog pametovanja i njegovih sranja. Kapetan koji svake godine želi napustit klub i tu je samo zbog obiteljske situacije. Kapetan kojeg svake godine treba molit da ostane i povećavat mu plaću. Kapetan koji na proslavi naslova pred navijačima kaže jedino što ne smije reći. Kapetan koji će nakon gubitka naslova koji je veliki udarac za klub opet ponovit isto ponašanje i pod svaku cijenu tražit transfer i nadat se da će nać klub koji će zadovoljit i njega i menadžera i obitelj i Jerka Leka, a Dinamo ko jebe.
    Odličan je igrač i govornik, ali 0 od kapetana kluba ovakve veličine i kluba kojemu je potreban pravi kapetan.
  • Jos-Optimus
    5k
    pun ti je kurac igrača koji je svoje zdravlje stavio na kocku prošle godine i donio nam titulu? Pun ti je kurac najboljeg strijelca i asistenta u povijesti euro natjecanja Dinama? Ti znaš da je on ostao zbog Jerka Leke? On je ostao, za razliku od Ademija, Oršića i svih...on čini suigrače boljima, ali što je najbolje - kriv je za neuspjeh i kad ne igra - ma bravo majstore. Ti si vjerovatno jedan od onih koji je tupio da smo bolji i brži bez njega
  • Juznjak
    4.2k

Ni u jednoj rečenici nisam spomenuo njegove predstave na terenu. Dapače, napisao sam da je odličan igrač, meni i najbolji u ovoj novijoj povijesti, ali za kapetana kluba nije. Dinamo je u užasnoj situaciji i da se izvuče iz te situacije trebaju mu jebeni fajteri i vođe na terenu, a njegov menadžer izjavljuje da je njegov cilj otić iz kluba ovo ljeto. Znači nije to rekao neki novinar, nego njegov menadžer. Njemu je kao kapetanu toliko stalo do kluba da u situaciji gdje se gube obje titule u domaćim natjecanjima on ne razmišlja o tome da treba ostat uz klub koji mu skoro svake godine povećava plaću kako bi ga zadržao, tebi je to u redu? Baš kapetanski…
  • Droljo
    14.7k
    Pitanje. Hoće li se početi pljuvati po bobanu nakon prvog kiksa ili kolege budu pričekali sljedeću sezonu? Možda mu se čak i da koji mjesec zbog imena i značaja. Pratim sa posebnim zanimanjem.
  • prefontaine
    1.6k

Mislim da će ekipa ipak pričekati koji mjesec zbog imena i značaja.Prvo će biti prvi mačići se u vodu bacaju. Pa će iza toga biti kriv SD (ako ga bude), onda netko iz uprave, onda Zeko, onda Manenica, a onda...eto i Bobana na tapeti. po mojoj procjeni prve hračke kreću između 6. i 8. mjeseca mandata.
  • mali M
    7.3k
    Ma nemate pojma... Trebalo bi preventivno (neki već i jesu) hračnuti i upozoriti kako bi mogli među prvima reć: "a jesam vas odmah upozorio..."

Uopće se neću više osvrtati niti uzrujavati na takve profile i upise.. žalosno je kako neki ni nakon desetljeća borbi, zabrana, tlačenja cicijaju što još nismo Real i nemamo vanzemaljce u vodstvu kluba...
  • jedan u nizu
    12.6k
    Ovu sezonu ionako vecina vodi pod propalu, pa pljuvanja nece biti, pogotovo jer niti teoretski ne moze imati veliki utjecaj na zavrsetak ove sezone.

Ali zato sljedece godine, ako nakon 10 kols HNLa ne budemo imali znacajnu prednost, vec ce se javljati dezurni ''nisam za mamica, ali ...''

Ova sezona, i ona prosle, je plod rada sportskog sekotra u zadnje 3-4 godine. Nije samo Maric kriv, svi smo ocekivali da cemo kupiti nove igrace i da ce sve sjesti na svoje mjesto, ali covjek je razocarao i nije se nista popravilo, samo mislim da ljudi ne shvacaju da je pocelo 'propadati' puno prije nego je on dosao.

Isto tako, ne zelim ocekivati enorman ''boom'' sportskog dijela kluba nakon jednog prijelaznog roka. Naravno da se nadam tome i vjerujem da je moguce, ali realnost je da ce trebati neko vrijeme da se to sve poslozi i da je to dobro uhodani stroj.

Nas problem je sto nama ne treba fino uglancani stroj da bi osvojili HNL, jer mi i sa starim hrdavim strojem mozemo pregaziti HNL, pa vjerovatno uz neke minimalne pozitivne pomake mozemo opet biti dominatni u domacem prvenstvu (najvise jer su nam konkurenti kriminalno losi kao i inace).
  • Chempers
    527

Ja mislim da svatko ozbiljan shvaća da je propadanje kadra počelo još prije par sezona, al kao što si i sam rekao, ne da se nije se ništa popravilo ove sezone, nego se itekako pogorsalo, i to uz situaciju da smo imali playoff LP.

Prema tome, jel smo trebali čekati još jednu sezonu, dvije ili pet da se prekine Maric & Zajec vođenje sportske politike ili je bolje bilo presjeci na zimu?

Bobanu će trebati vremena da popravi stvari, ali isto tako neće trebati puno da se vidi u kojem smjeru ide taj rad i dal čovjek radi planski ili je pogubljen kao ova dvojica. To bi pametnjakovići koji sad govore o "pljuvanju" trebali razumjeti. Nećemo riješiti probleme preko noći, al ne trebaju nam godine da znamo jel se krećemo prema tome ili ne.

Uz to, Boban ima reference neusporedive s bilo kim u klubu, ako i treba malo više vremena, imaš čovjeka za kojeg možeš pretpostaviti da dobro zna što radi, u Marica i Zajeca i njihovo vođenje sportske politike nije imao povjerenja nitko osim najvećih naivaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.