• austrijanac
    6.4k
    Moje nepopularno mišljenje je da smijenit trenera bez prave zamjene i/ili SD-a je idiotizam.

Moguće da je sve ok, jednostavno nemamo sve informacije, no ovako na prvu...
  • flexXy
    2.8k
    Treba dovest Stimca za ovih 8 kola i jos jedan trofej je u vitrini
  • Blueshadow86
    3k
    Treba dovest Stimca za ovih 8 kola i jos jedan trofej je u vitriniflexXy

Ali obavezno ostaviti Sandra Perkovića da mu bude desna ruka.
  • Time
    1.1k

file-00000000d2585246b871830151f79cb2-conversation-id-67f4ecbb-a174-8010-a626-2b27dbae58e1-message-i.png

AI vjeruje da je moguce.
  • nemapredaje
    4.8k

Štico odmah dofuro i indijskog sponzora sa sobom
  • Odani Zgd
    352
    Ako ništa,dobro mu stoji plavi dres
  • Droljo
    14.7k

Baš je markantan.
    Malo mi je glupo o ovome derat dok nema majkija...
  • Boysica
    742
    Ja bi otela sopica ... da im svima j....e m..r u svlačionici eto moje ne popularno ili je popularno pa sam nes preskočila
  • Odani Zgd
    352
    Kuću bi mu ovi dole zapalili da dođe i uzme naslov sa Dinamom,šta vam je....Štico i dalje želi na more
  • NKDZ86
    3.4k
    dajte šticu da malo zapaprimo, nema druge. ugovor do kraja 5. mjeseca.
  • Jay
    957
    dajte šticu da malo zapaprimo, nema druge. ugovor do kraja 5. mjesecaNKDZ86

Vec vidim zadnje kolo, demolirat cemo Varazdin 6:0, Nikola Safaric preuzima odmah iza utakmice
  • Nolifer
    10.4k
    Da i Nikolu Kalinića za SD! :lol:
  • Nousername
    797
    Moje nepopularno mišljenje je da smijenit trenera bez prave zamjene i/ili SD-a je idiotizam.austrijanac

Ovo uopce nije nepopularno vec jedino logicno rjesenje nakon noza losih odluka od strane uprave u sportskom djelu
  • prefontaine
    1.6k
    Je li nepopularno ili nije, nemam pojma, ali ovdje ću se zabilježiti. Ono što mogu reći je da smo u godini, u sezoni, u trenutku kada smo mislili da je to-to, da imamo svoj, naš dinamo, mi smo nikad kritičniji, nikad jadniji, nikad smiješniji, nikad luzerskiji u svemu. Ali u svemu, na stranu sad rezultati. Ovolika razina diletantizma, amaterizma i neozbiljnosti nije odavno viđena, ne u Hrvatskoj, već i okolo, a znamo se kurcit da smo Europa za ove susjede oko nas. Iskreno, ovakvog šarlatanstva nema ni kod njih. Sve ono što je do jučer bilo rezervirano za bagru s juga, e to smo sada mi. Plus smo dvije razine gori. One silne presice iz najmračnijih vremena od prije 10,15 godina kao i video konferencije zadnjih par godina su nula za ovo. Nula. Nada. Nothing. Zero. 0.

I zaboli me neka stvar tko će bit sportski direktor, tko će bit trener, tko će bit u Upravi, a tko će od igrača ostat. Svi oni na kraju dana legnu u krevet i ne razmišljaju koliko im je para na računu, ne listaju kataloge kako bi provjerili di su pelene za bebu na akciji, di je mlijeko najjeftinije, di je čokolino u katalogu. Zaboli ih neka stvar koja je cijena goriva, hoće li struja ići gore, a vrtić poskupiti. Oni će mirno leć i još mirnije ustati. Odradit će jedan ili čak dva treninga u danu, ukupno će izgubiti na to 5-6 sati, a ostalih 18-19 će provesti sa ženom, suprugom, curom, ljubavnicom...u šetnji gradom, u Mallu, Cityju ili skrolajući po web stranicama Balenciage, Luis Vuittonea, Huga itd. Najveću neugodnost koju će doživjeti je ta što će mu netko od navijača poslati na instagram poruku da se digne, trgne, eventualno će mu porukom netko je*ati majku ili curu, ali to ga neće pogoditi nimalo, jer tu poruku neće ni otvoriti. Tog navijača će blokirati i nastavit će živjeti doktrinu "život je lijep". Jednostavno, uživat će u proljetnim danima koji su pred njim, gledat će odradit još ovih 8 kola, ali menadžeru će već reći neka mu traži novi angažman jer u Dinamu se ne osjeća presretno, a i osjeća neku napetost u zraku. Pritisak je velik, plaća je bogovska za ono što daje, Zagreb je divan grad, ali stadion i infrastruktura su loši, pa kad se sve zbroji može negdje i za manje love, ali da je sve tip top. Svakako se u Dinamu osigurao za nekoliko života. Sutra, prekosutra, za godinu ili njih deset, Dinamo će biti jedna od nekoliko stanica u CV-ju i na wikipediji i transfermarktu, ali za će većini biti vrhunac karijere i života, stanica s kojom će se hvaliti i pričati djeci, unucima, rođacima i susjedima kako je osvajao prvenstva i rušio najjače momčadi Lige prvaka.

Ovi iz Uprave će u neka doba reći: "a što meni ovo treba?". Osiguran sam, imam posao, egzistenciju i obitelj, a ovamo se borim sa klanovima, sa igračima i navijačima, nema više smisla, dinamo volim ali ne toliko da bi mi život ispaštao zbog njega, hvala i doviđenja. Već sam ja u godinama da bih se davao 100 posto za neki tamo nogometni klub.

A mi... Mi ćemo i dalje gledati, pratiti, navijati i gubiti živce zbog diletanata i preplaćenih zvijezda, zadnje pare ćemo ostavljati na članske, godišnje, na web shop, pelene klincu ćemo kupovati na akciji ali ćemo dat 30 eura za bodi i dudu iz fan shopa, davat ćemo 4,5 eura za pivo i kokice na stadionu kako bi na kraju dana skužili da je to jedino što nam je ostalo.

Bio sam uz tebe i u ligi za bedaka. Bio sam uz tebe i kad te je u Ligi prvaka pratilo 5 tisuća ljudi. Bio sam uz tebe kad su te pljačkali. I sad sam uz tebe kad ismijavaju sa svih strana. I to s razlogom, moram priznati. Ali jak si ti, jak koliko je jaka i moja volja i ljubav prema tebi. Otić će svi, i igrači i treneri i uprave, ostat ćemo samo ti i mi. Ja, moga djeca, kao i većina ljudi koji su na ovom forumu, koji su na stadionu. Preživio si ti i gore dane, preživjet ćeš i ovo. Idemo dalje i nema predaje.

Neka živi dinamo i majka Hrvatska! (#/d)
  • NKDZ86
    3.4k
    svaka čast, potpis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.