• nwankwo646
    514
    posebno prvi pasus podržavam... Dodajem da financijska šteta nanesena otpremninama, lošim igračima i njihovim ugovorima je skandalozna, lako za rezultat još.
  • LM1995
    2k
    One silne presice iz najmračnijih vremena od prije 10,15 godina kao i video konferencije zadnjih par godina su nula za ovo. Nula. Nada. Nothing. Zero. 0.prefontaine

U kaj se Zona pretvorila…
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Kombinacija Hoxha - Vidović i Kaneko - Špikić je bila
    svemirski brod za sve ono što ove godine/sezone gledamo i miksamo na krilima.

Ajde, izdvojio bih Pjacu jer je dečko zabio neke krucijalne golove (Hoxha nema minuta ili ima garbage time pa ga neću ubrojiti) ali u polju se isto vjerujem više očekivalo od njega.
    Čak sam bio kritičar dobrog dijela gornje kombinacije igrača, ali su i statistički i golim okom više isporučili, te riješili neke krucijalne utakmice dok smo lomili sezonu (tu najviše ubrajam mitsko Proljeće 2024.).

Mislim da se treba prestati upotrijebljavati fraza “u idealnom Dinamu on ne bi…” jer nam se vraća kao bumerang 500 puta.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Pjaca - Hoxha je sasvim ok i tu negdje sa Vidovic - Hoxha. Ali Spikic - Kaneko su svemirski brod za Cordoba - Mbuku. Makar sa Stojketom na krilu smo realno dobili upgrade i na proslu sezonu. Da se igralo od pocetka Pjaca ljevo Stojke desno bi vjerojatno bilo bolje.
  • San Lorenzo
    19.3k
    162.
    Očekujem još jednog trenera do kraja sezone.San Lorenzo

Hvala lijepa, doviđenja i pozdrav svim shillovima koji su trabunjali o Cannavaru kao 'skautiranom' treneru.

Nadam se da naša vožnja u kružnom toku neće trajati 20 godina.
  • DiddyGuela
    3.1k
    Lesicki,Blazicko i svi ostali "trovaci" su bili u pravu od pocetka.
  • Noel
    10.6k

Ovo i je njihova kuhinja..
  • Brusa
    2.7k
    u vezi čega?
  • Droljo
    14.7k
    Spikic - Kaneko su svemirski brod za Cordoba - MbukuGeneralNapoleon

Cordoba - Mbuku zajedno nemaju 5 utakmica u dinamu. Potjerat odmah! Ma prebit remenom! :vomit:
  • DiddyGuela
    3.1k

U vezi ovoga sto upravo gledamo. Zajec, igraci, treneri, rezultati... totalni kaos i nesposobnost u vođenju kluba tokom zadnjih godinu dana.

Skupa skola.Nazalost!
  • Vratite nam Istok
    516
    Volio bih da dode Sopic i ispadne teski promasaj pa da zacepe vise oni koji stalno zazivaju tog klauna.
  • Dadox
    156
    veliš nek to bude cijena…Baš si pravi Dinamovac.
  • Vratite nam Istok
    516
    Pa tema se zove nepopularno mišljenje, kaj da ti velim. Zaziva se njegovo ime ko da je Mourinho, a generalno bi ga ekipa pocela mrzitncim bi krenulo lose, a on davao onakve debilne komentare i odgovore.
  • Dr Hofmann
    2.5k
    Žao mi je što će ekipa iz DP pojest govno i što će masa ljudi kenjati po ustroju kluba. Žao mi je sve one borbe protiv onog zla da bi sada masa ljudi radije vratila neka bivša vremena i ljude. Žao mi je svega nekad majke mi. Nadam se samo da će se klub posložiti do iduće sezone

@Droljo A nekad sam i ja mislio da je to manjina, a sad majke mi kao da se množe ako gljive. Kao da su jedva čekali. Ali bumo vidli, na kraju se mrtvi broje
  • Droljo
    14.7k
    Žao mi je sve one borbe protiv onog zla da bi sada masa ljudi radije vratila neka bivša vremena i ljude.Dr Hofmann

Ma opušteno frende. To je manjina, ne pre pametna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.