• E46
    1.3k
    ja sam od prije 2 mjeseca kad je trebalo smjeniti talijana pisao da je Sopic taj jer ima najbolje analiticara i kondicijskog trenera i on bi stigao posloziti ekipu i bio dovoljno motiviran za taj izazov. A mi smo popljuvali tog covjeka u najmanju ruku kao da nam je ne znam kakvu stetu napravio a realna cinjenica je da je bolji od svih ovih trenera koji bi se ili su se ucili na Dinamu. Sopa bi sigurno osvojio prvenstvo, on tocno zna sto zeli i kako to dobiti od ekipe.
  • ElDorado
    3k
    jutros vec napisah. Plan je Perković & Ćorluka
  • E46
    1.3k
    ciji je to plan? Možda zajeca koji ne zna di udara.
  • ElDorado
    3k
    kluba. Da momcad vode njih dvojica
  • Dino
    3.5k
    Nek bude Čarli i njegova slika s razbijenom glavom u svlačioni. I pod prijetnjom da onaj ko se ne misli držat reda dobiva po lampi proporcionalnim intenzitetom.
  • Odani Zgd
    351
    Ako je to privremeno za ovih 8 kola,nije loše,nemaju šta izgubit,a nemaju ni koga dovest pametnijeg
  • ElDorado
    3k
    ja mislim da je upravo tako. Plan za ovih 8 kola. Samo ne znam di je tu Ćorlukin interes. On je tek u nekom procesu da postane trener.
  • E46
    1.3k
    prvo sto klub treba napravit je poterat tog perkovica, ili mu ogranicit prostor da ne smije ic dalje od parkinga ili fan shopa.
  • Odani Zgd
    351
    Mlad je još,ako se pokaže,sigurno će biti prilike i za njega ako se pokaže....meni se ova ideja sviđa s njim i Perkovićem
  • ElDorado
    3k
    sami smo se doveli u poziciju da netko sposobniji nije bio prijljucen vec puuuuno ranije. Gledam fotke danasnjeg treninga. Lik se ulizuje seratorima. To nemre na dobro nikako.
  • Danko
    1.9k
    Niš od toga, kome je perković pomoćnik taj je osuđen na propast.
  • Odani Zgd
    351
    Nije Perkovićeva zadnja,valjda će se Čarlija ili tko to već bude nešto pitati.
  • ElDorado
    3k
    Ipak se nekak nadam da bu u subotu Čarli na klupi
  • Odani Zgd
    351
    Ja sam optimist....u iduća 3 kola imamo na papiru najlakši raspored
  • E46
    1.3k
    ne znam zasto se tog tipa drzi jos u klubu, klasican primjer uhljeba, stvarno ne vidim njegovu korist.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.