• emilperska
    9.6k
    Odbio nas je i on :lol:
  • Izet Hajrović
    4.8k
    "Vedran Ćorluka neće postati trener Dinama, doznaju 24sata. Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni pomoćnik Zlatka Dalića u hrvatskoj reprezentaciji bio je u srijedu na razgovorima u Maksimiru oko preuzimanja užarene klupe i dalje aktualnog prvaka Hrvatske, poručio kako će razmisliti o svemu, ali je nakon prospavane noći odlučio kako neće prihvatiti ponudu."
  • prefontaine
    1.7k
    Nitko nek nas ne trenira!
  • fakin
    302
    Na sta smo spali kad nas jedan corluka odbija. Čovjek koji nikad nikog nije trenirao mrtav hladan odbije velikana poput Dinama. To je jos jedan dokaz da ova uprava nazalost i dalje ne zna sto radi. Kad lik kojem ponude takav posao je svjestan da nije kompetentan za taj posao, a oni koji mu ga nude ocito nisu svjesni isto
  • NKDZ86
    3.4k
    A ko zna kaj su mu nudili...
    V. D. neka bude doktor Petković
  • Odani Zgd
    357
    Ne znam čemu u slučaju Čorluke pljuvačina po upravi?Koga i tko će ti doć za zadnjih 8 kola...opcija s Čorlukom da sa Sandrom vodi momčad do kraja prvenstva je čisto ok.
  • OsamŠest
    4.8k
    Meni to uopće ne djeluje iznenađujuće. Ćorluka u ovom trenutku ne može bit prvi trener Dinama, a zbog vjerojatnog gubitka titule (ne daj Bože da ne bi imao svih 8 pobjeda, jel) bi ga razapeli sa svih strana i vrlo brzo izgubili.

Nije čovjek glup..
  • fakin
    302
    onaj tko ukine pušačku sobu i status senatora bit će najveća osoba u klubu u zadnjih 10 godina.
  • Ijayi Atiemwen
    2.4k
    Zar to nije učinio Cannavaro?
  • Doktor Kunić
    4.5k
    24sata su inače izbacile Franku iz stana i umjesto nje novinar spava sa Vedranom i sinoć mu je Vedran nakon bračnog užitka ispričao sve vezano za razgovor i njegovu odluku kako ipak neće preuzeti klupu Dinama, da bi ovaj jutros odma članak o tome napisao. Franka se već večeras vraća u krevet.

JA fakat ne znam jesi gluplji ti koji pušiš ove pizdarije ili novinar koji iste piše.
  • Noel
    10.7k
    Na čem ste vi svi? Pa Ćorluki nije ponuđeno mjesto trenera prve momčadi. Prestanite vjerovat medijima. Čovjek je odbio pomoćnu ulogu..
  • fakin
    302

novinar koji je napisao ovu vijest je tironi. mjesecima ovdje insajderi sa zone govore da je tironi korektan i da uglavnom ima točne informacije iz kluba. tako da treba pratiti malo stanje u klubu.
  • Boycie
    2.6k
    Daj ne lupetajte i ne vjerujte svemu sta se pise. Svaki dan pljuvacina na temelju piskaranja. Nikad su blize naslovu, ali isto tako dobro znaju da stignu sve i prokockati, zato masinerija udara dodatno sa svih strana.
  • Doktor Kunić
    4.5k

JA fakat ne znam jesi gluplji ti koji pušiš ove pizdarije ili novinar koji iste piše.Doktor Kunić

Izgleda ipak da je ovo prvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.