• ElDorado
    3k
    gle tko nam garantira s ovim trenerima malih klubova? Tko od nas zna koliko utjece na igru repke? S obzirom da igra isto i prije i poslije njega mislim malo ili slabo.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Tako su isti ljudi koji su stavili Marića govorili da ima sve , nogomet živi 24 sata ima sve u malom prstu ,pa vidjeli smo gdje nas je to dovelo. Jovićević potrošen u roku odmah. Možda ima ljudi u klubu a ima koji su stručnjaci za business,financije itd. Ali malo je onih koji se razumiju u nogomet. Šta se sve neće pročitati,kakva imena izlaze vani. Ko se sjetio čarlija u ovakvoj situaciji. Krucijalnom za budućnost kluba. Mi dva prvenstva jednostavno me smijemo izgubiti,dvije sezone . Možda je isti čovjek /stručnjak predložio i Branka Ivankovića za sd :lol:
  • Carrasco
    5.8k
    Jurgen Henn, 37 godina

Nekoliko godina uspješno vodio Floru Tallin, izborio plasman u skupine Konferencijske lige, i imao je još par jako dobrih rezultata... Eintracht ih jedva izbacio u kvalifikacijama za Europsku ligu. Trenutno je izbornik estonske reprezentacije.
  • Kruno
    798
    Ja nekako vjerujem da bi Carli mogao uspijeti.
  • Brusa
    2.7k
    Realno, šanse za naslov su na samo daleka teorija, za ovih 8 kola, stvarno da se dovede Čarli ili bilo tko drugi, bez imperativa i samo za tih 8 utakmica, nemam problema s tim. Pa Perković je jedva Banjole dobio, teško tko može gore. A i ako bude gore tih 8 utakmica nije krivo nego cijela sezona prije.
    Kako su tu pisali prije, može i Pamić (zamišljam ga kako se pošorao s nekim igračem našim nakon što se derao na njega da skine dres (jbg nije gospoština, ali treba nam malo promjene paradigme) )
  • Enco
    196
    Trener Dinama nije i nesmije biti pozicija za prve prilike, nikada,a pogotovo ne sada.
    Što bi za klub značila još jedna sezona lutanja?
    I ova sezona će se jako odraziti na budućnost koliko god nas neki uvjeravali da neće, a kamo li dvije, tri.
    Čarli u klub svakako, treba nam, ali na poziciju pomocnog,glavnog trenera b momčadi, šefa škole, desne ruke sd-a .
  • Fan
    950
    eto vam Xabi Alonso, Zidane, GuardiolaIvanKupres

Nisu.
    Svi su trenirali barem godinu dana juniore ili B ekipu samostalno dok Ćorluka nije trenirao nikoga.
  • Infinity
    17.8k
    Doneseno je previse losih odluka i mislim da u klubu ipak nisu toliko ludi da riskiraju s Corlukom. Iskreno, morao sam googlati da vidim koga je trenirao. I nije nikoga. Mozda je perspektivan, mozda ce sutra napraviti veliku karijeru, ali je ovo trenutak kad rjesenje mora biti nadrealno dobro.

Ocekujem neko veliko trenersko ime, nikakav Riera, Garcia, Corluka i slicno. Nemam nista protiv ni da Perkovic vodi ekipu do kraja sezone ako se vec odustalo od titule, ali rjesenje za narednu sezonu mora biti trenerski kapitalac.
  • Noel
    10.6k
    Neznam jel došlo vrijeme da konačno krenemo ozbiljno po Keka ili je on ozbiljno zatvorio vrata klupskom nogometu..
  • dinamoharambaša
    19
    Kek je izbornik Slovenije, njemu je super tamo i sigurno bi htio na SP. Tako da mislim ništa od njega.
  • ElDorado
    3k
    Kek po meni uopće nije trener za našu viziju igre. Čisti tranzicijski nogomet. A tko je to za nas kapitalac? Kažem ja.
  • Enco
    196

Kek je kombinator , a razvoj mladih s njim možeš zaboravit
  • Fan
    950
    Ocekujem neko veliko trenersko ime, nikakav Riera, Garcia, Corluka i slicno.Infinity

Dao sam ti lajk, ali Rieru i Garciu je jako nezahvalno stavljat u isti koš sa Ćorlukom...
    Za Garciju ajde još nekako, ali ima puno više iskustva i vidi se da mu ekipa raste, što je po meni najbitnije, i igra, ako se uzme u obzir.limitirana ekipa, odličan nogomet.
    A Riera je po meni - kapitalac.
  • Filip85
    104
    Dinamove otpremnine trenerima ove sezone:
    Sergej Jakirović (kolovoz 2023. - rujan 2024.), 350 tisuća eura
    Nenad Bjelica (rujan 2024. - prosinac 2024.), 2 milijuna eura
    Fabio Cannavaro (siječanj 2025. - travanj 2025.), 700 tisuća eura
    Nogo

Jebote, još "par eura" i mogli smo Fruka dovesti na kraju sezone...
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Roger Schmidt je slobodan još od prošle godine. To je za mene kapitalac. Pitanje je jedino koliko bi tražio za svoje usluge s obzirom da je radio u Njemačkoj, Portugalu i Kini gdje sigurno nije imao "siću".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.