• Juznjak
    4k
    Ne mogu opisat koliko me boli ona stvar za dojam i za igru. Samo su mi 3 boda bitna. A i osim toga, imam osjećaj da je Dinamo u sezonama kad je pobjeđivao sve redom u HNL-u upravo ovako slično izgledao u ovakvim utakmicama samo što se ne bi dogodilo da se prime ovakva dva glupa gola.
    Ne razumijem kako dosta vas može srat po ovom danas dok smo u ovakvoj situaciji i nismo do danas znali za pobjedu stvarno već predugo.
  • BluePhone67
    4.3k
    Ujutro kada se probudim otvorim Zonu i prvo pogledam temu Banirani, ako nema dotičnih ubojica Zone da su banirani tokom dana jer maltretiraju sve ostale sa svojim glupostima, lagano preskočim 99% drugih tema i nadam se novim danom da će biti bolje. Možda oni imaju skupocjene satove, tastature, mobitele i svu tehnologiju ovog svijeta, ali mi imamo vrijeme i kad tad će doći istina na vidjelo da se radi o krivim ljudima kojima ovdje nikada nije trebalo biti mjesta za ispucavanje svojih frustracija.
  • Hnlovac
    1.4k
    Znam da zona "službeno" nije stala ni uz kojeg kandidata na izborima u klubu ove godine, ali bih volio da se odsad nadalje na forumu ne pljuju druge opcije na idućim izborima i da se ne loži ljude ili kroz redove reklamira određenu opciju jer sam pod tim utjecajem i sam dao glas proljeću i osjećam se prevareno.

Jedina iznimka je ako se kandidraju pristaše xy krimosa
  • veselko tenžera
    3k
    Ova uprava je pokazala da ima mu*a, uključujući Marića. Od uvlačenja masi nema kruha, čovjek je donio odluku za koju vjeruje da je najbolja i stoji iza nje.
  • serbus
    4.5k

Ja se slažem s tobom ali isto tako ako na kraju sezone nema rezultata majstor neka sam da ostavku.
  • Nino Bule
    15k
    ali bih volio da se odsad nadalje na forumu ne pljuju druge opcije na idućim izborima i da se ne loži ljudeHnlovac

Sta ovo znac i imas li ikakve primjere ovog ? "Druge opcije" su bile jedna lista i kritiziralo ih se najnormalnije, kao sto i vi imate pravo kritizirat "prvu listu", ovo o loženju ljudi mi isto nije jasno sta znaci
  • Hnlovac
    1.4k
    druga lista je bila keiminalna i glasanje za nju bi bio povratak na 0.

I bez obzira kaj se osjećam prevareno opet bih glasao za njih samo da oni krelci ne pobijede. I jasno je da je zona bila prostrana i Hvala Bogu da je

Ovo govorim za budućnost, i volio bih da se ubuduće tako pristupi . Ne znači da je nužno to bilo prisutno ovaj put, ali definitvno ne želim da bude prisutno idući put.
  • Paggini
    31.6k
    Ovo govorim za budućnost, i volio bih da se ubuduće tako pristupi . Ne znači da je nužno to bilo prisutno ovaj put, ali definitvno ne želim da bude prisutno idući put.Hnlovac

Pa slobodan si govoriti za svaku listu sto hoćeš, ništa ti se ne zabranjuje, osim ako aludiraš na to da se ne bi smjelo govoriti i izražavati pozitivno mišljenje za DP? Nejasan mi je točno post
  • Nino Bule
    15k
    Post ništa s ničim, jos u temu nepopularna misljenja hahaha
  • Hnlovac
    1.4k
    Poanta je da za iduće izbore u klubu bilo najbolje da se ništa na zoni ne kaže i bez ikakvih reklama kroz redove.

Samo je 1 iznimka i to se zna, ak njih ne bude volio bih da forum neslužbeno ne odabere neku stranu
  • mokoxax468
    900
    Svatko može iznijeti svoje mišljenje, pa tako i moderatori/vlasnici zone. Zašto bi ti smio reći svoje mišljenje, a njima bi dao zabranu promoviranja jedne od X strana (nebitno koja strana je u pitanju)?
  • Noel
    7.8k
    Ovo je potez koji će odredit sve. Budućnost ove uprave i cijelog kluba. Ostaje da vidimo ta pojačanja koje spominje Manenica..

Nadam se da je gotova priča sa "senatorima" sa utakmicama gdje dobivamo na mišiće i da će se konačno igrat moderan nogomet u Zagrebu.

Ostalo neću komentirat,bolje da šutim..
  • Nino Bule
    15k
    Poanta je da za iduće izbore u klubu bilo najbolje da se ništa na zoni ne kaže i bez ikakvih reklama kroz redove.Hnlovac

Ovo se sigurno nece dogodit jer su izbori i demokracija tu bas zato da se raspravlja, govori i argumentira sta je najbolje za klub, nesto tako bitno poput izbora sigurno nece bit zabranjeno za komentiranje to je notorna glupost.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Vlada poprilicno tjeskobna atmosfera, ali ja sam uzbuden jer cemo za trenera imat Talijana. Ajde da vidimo tu talijansku trenersku skolu. Nesto novo u nasem klubu...

Maricu sad stvarno, nema vise opravdanja! Imas trenera, mozes dovest koga zelis.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Očekujem još jednog trenera do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.