• Sljeme
    2.9k
    smaratedon

Ne kužim čemu to "smaranje", "brate" i slične gluposti. Samo vam još "bre" fali.
  • Socrates
    213
    Pitam opet kakve to veze ima s euforijom koja je nastala u i oko dinama u trenutku odlaska tadasnje garniture?Papastrumf

Ja te opet pitam kakva euforija je nastala da je zbog odlaska bivše vlasti osvojen naslov? Takva euforija je bila i 2022. kad nije bilo smjene vlasti. Uzimati sebi zasluge za osvojen naslov 2024. može samo netko maliciozan i netko cijepljen od realnosti.

Mozda bi bio najsretniji da se to dogodi, ali vjeruj mi da nece.Papastrumf

2 i pol mjeseca niste u stanju dovesti polupristojnog sportskog direktora, ali bismo trebali vjerovati da ćete namaknuti 70 milijuna eura bez zadnjeg pretkola Lige prvaka? I ono što ćete zaraditi od transfera Baturine i Sučića, a možda i Stojkovića ovo ljeto, je zasluga bivšeg vodstva koje je te igrače dovela u klub. Za igrače koje ste vi doveli u klub se ne može zaraditi paket markera i gol za trening, a ne neka novčana svota.

Ubio si me bome.Papastrumf

Kao vi Dinamo.
  • Cif
    316
    ovak prvo jebo te Mamić.I drugo nabroji mi super sportske direktore za vrijeme mamičeve ere
  • BBB Mataa998
    2.3k

Jesi glup ili ne znas citati ako imas svoje kurcologije i monologe ili nesto protiv njega daj rijesite to u inbox ili na temi predvidenoj za to. Ima veliki broj nas koji ovdje zelimo procitati nesto novo o SD-u a onda moram traziti neku vijest u moru tvojih kurcologija
  • Crle
    907
    Ono kad se nazoveš Socrates i ponašaš se kao da sve znaš i sve razumiješ. :rofl:
  • Papastrumf
    15.7k
    2 i pol mjeseca niste u stanju dovesti polupristojnog sportskog direktora, ali bismo trebali vjerovati da ćete namaknuti 70 milijuna eura bez zadnjeg pretkola Lige prvaka? I ono što ćete zaraditi od transfera Baturine i Sučića, a možda i Stojkovića ovo ljeto, je zasluga bivšeg vodstva koje je te igrače dovela u klub. Za igrače koje ste vi doveli u klub se ne može zaraditi paket markera i gol za trening, a ne neka novčana svota.Socrates

Tko to mi?
    Pa ne dovodim ja sportskog direktora, misa mu ljubim.
    Jel ti vodis financije u Nacionalu ili samo pises tekstove? Sramotne doduse, ali to je drugi par rukava.
  • Socrates
    213
    Tko to mi?Papastrumf

Lista Dinamovo proljeće.

Jel ti vodis financije u Nacionalu ili samo pises tekstove?Papastrumf

Matija Babić me plaća.
  • ElDorado
    3.1k
    Znači s ovim zaključujemo priču Marka Marića i možemo konstatirati da je sve ali baš sve što je radio i napravio od ljeta 2023. bilo kao pomoćnik ili SD naprosto jebeno govno.
  • sport
    4.5k
    Mi imamo sporskog direktora ali ne želimo objaviti kako bi takvi kao ti mogli doći do izražaja :razz:
  • Papastrumf
    15.7k
    Matija Babić me plaća.Socrates

Ne, nego Bero Jelinic.
    Da ne zagađujemo javni prostor, mozemo nastaviti na PM.
  • ElDorado
    3.1k
    Meni se čini da od silnog straha od greške trenutno više nitko ne može donjeti nikakvu odluku
  • masacusec
    5.1k
    @Socrates Hoćemo li malo o tvojoj sviti koja je pravomoćno osuđena zbog pljačke Dinama u iznosu od najmanje 116 milijuna kuna i koja je skriva od hrvatskog pravosuđa? Hoćemo li malo o prostituiranju Dinama u svim segmentima i sferama u periodu do 2018.g.? Hoćemo li malo o vlatki peras i njenom jebaču draženu miličeviću i njegovim kriminalnim radnjama? O krešimiru antoliću koji je zlorabio svoj utjecaj te putem represivnog aparata određivao tko smije, tko ne smije navijati za Dinamo?
    Hoćemo li o sezoni 2016./2017. u kojoj nismo osvojili ništa? Jesi se onda digao na noge serući po svojemu gazdi?

DINAMO VIŠE NIKADA NEĆE BITI VAŠ!
  • NKDZ86
    3.5k
    naši i vaši vol 2.
    ps. osnujte si svoj dinamo!
  • Ivdzo11
    6k
    Onda brzo ide i objava SD-a?
  • OsamŠest
    4.8k
    Onda brzo ide i objava SD-a?Ivdzo11

Moguće, možda je za Cannavara išlo uz njegov "blagoslov".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.