• GeneralNapoleon
    1.3k
    Kaze index ocito da je Giraldi.

Edit.
    Vidio sam na insta stranica clanak koji kaze index al na indexu nemrem nac clanak...
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    po čemu ti zaključuješ da je on inteligentan? Zato što igra šah?što je om to završio?
  • Jay
    1k
    Ne zelim Talijana vidjet blizu kluba najmanje 15 godina, zovite Maciu i nek si sam odredi duzinu i vrijednost ugovora
  • Droljo
    14.8k
    Neka novi trener bira sportskog direktora. Gejm čenđer!
  • Noel
    10.7k

Nisam pratio koja je loša stvar kod Giralidija?
  • Paggini
    44.8k
    SD talijan, covjek bi pomislio da bi i neki, ha ne znam, predsjednik recimo, bio netko tko zna jako dobro talijanski, svjetski je covjek, ima autoritet i vani, a i u Dinamu heheheheh
  • crophantom
    85
    Nebi to Zeko dapače bez borbe, a jučer je rečeno na RTLu da Zvone nebi nikad protiv Zeke... tak da ništa od toga
  • Olmic
    4.4k
    po meni to kaj je 2 godine bez posla, a na zadnjem se zadrzao godinu i doveo 23 igraca i mislim da su te godine skoro ispali iz lige
  • ElDorado
    3.1k
    U Watfordu je radio dobar pisao, bio 6 godina
  • Jay
    1k

Ne pratim covjeka, ali u ovih par dana citanja o njemu nije ostavio dojam nekog znalca i dovoljno je pogledati popis imena koja je dovodio, komotno smo mogli ostaviti bivseg SD ako je ovaj rjesenje. Jedini "Talijan" kojeg zelim je Zvone, ostalo sto dalje od kluba, molim

EDIT: u tom slucaju cu prezivjet
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Meni Giraldi izgleda kao netko tko nogom otvara vrata drugih klubova kada dođe na pregovore. Ima + od mene.
  • ElDorado
    3.1k
    U Forrestu je stao iza trenera a uprava ga htjela smjenit pa je ondasnhenila obojicu ili cak obrnuto. Ali bio je dispute oko trenera
  • Olmic
    4.4k
    tamo koliko vidim nije bio sportski direktor
  • Nogo
    6.1k
    A kako dodatno doznajemo, nakon što je iz kombinacije ispao Eduardo Macia, Dinamo je imao još tri opcije i bonus kandidata. Taj bonus predstavljao je doista Branko Ivanković, no navodno nije "prošao", a onda je posljednjim filterom navodno iz igre prvo ispao Mauro Leo (49, skaut Juventusa, Intera, Espanyola, Trapanija, Novare, skaut pa direktor nogometa u Romi), zatim jedno nizozemsko ime, koje je nedostupno do ljeta, da bi, konačno, došli do Filippa Giraldija, 51-godišnjeg Talijana, koji iza sebe ima iskustvo rada u Nottingham Forestu, gdje je do donedavno bio sportski direktor, a prije toga stekao je iskustvo radeći u Watfordu, Bresci i Pratu. Međutim, s obzirom na brojne preokrete u maksimirskom klubu, kao i imena koja su se vrtjela u eteru, do službene objave po tom pitanju ipak treba još uvijek imati zadršku...

#sportske
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.