• masacusec
    5.1k
    Droljane, nestade ti i žemska i kobaja i gembica
  • Droljo
    14.7k
    Moguće da im (imgbb) je algoritam prepoznao dvije grudi pa nešto blokira. Uglavnom, niste niš propustili. :monkey:
  • NKDZ86
    3.4k
    u krivu temu si ih onda poslao pa ti zato neda :joke:
  • Marley
    3.7k
    ili zbog kobasice...
    #samovege
  • Nolifer
    10.4k
    a odi na postimage, bolji je sajt za to, bar meni.
  • Eduardo
    23.5k
    Zadnje vrijeme se pojavljuje neki problem s fotkama, ne vide se. Ne znam je li tako svima, ili samo nekima. Mozda netko zna o cemu se radi?Marley

Problem je u vanjskom poslužitelju na koji uploadaju slike - nema veze sa zonom.

Imgur je zakon https://imgur.com/upload
  • Ijayi Atiemwen
    2.4k
    Tražim posao u Istri, bez potrebe za smeštajem. Dostupan sam od 01.06.
    Inbox
  • Dinamosaur
    2.1k
    naj se srdit odma, puno mi je zvucalo na prvu..
    Fino cijene skocile u nebesa
    Jel ti i materiajal u cijeni ili samo njihov posao?
    (150e/m mi kaze covek, sve skupa)
  • Jay
    982
    Ima netko iskustvo s trakama za trčanje? Tražim nešto naprednije jer trčim vani 2-3 puta tjedno, ali muka mi je ovisiti vječno o vremenskim uvjetima.
    Živim u stanu pa ne želim da zamrze dobri ljudi s kata niže, postoje li uopće tihe trake?
  • serbus
    4.8k
    Fino cijene skocile u nebesaDinamosaur

Jebiga kad nam sa Nepala ne dolaze majstori :)
  • Dinamosaur
    2.1k
    jesi naisao na Indijce?
    Zelim bocu vode pored skoljke, uz nju molim i krpu za dupe brisati. Podjeliti cemo.

Ovo je stvarnost u RH
  • Marley
    3.7k
    ↪Marley po čemu ti zaključuješ da je on inteligentan? Zato što igra šah?što je om to završio?

@Kujtim Shalla sigurno ne na temelju javnih nastupa :sweat:
    A ni zbog toga sto igra sah.
    Nema veze, nije bitno :smile:
    Ako vi mislite da je on blesav, to je vase pravo. Samo nisam izdrzala da se ne osvrnem na generaliziranje o glupim nogometasima.
    Odgovaram ti ovdje da ne spamam tamo temu.
  • nemapredaje
    4.8k
    Rijetki su uspješni nogometaš koji su ujedno i glupi. Teško je dobro igrati nogomet ako si glup.

Druga stvar je što se nogometaši često ne školuju adekvatno niti ih ne zanima puno toga osim nogometa, pa im je onda vokabular siromašan te im fali općeg znanja. Posljedica toga je da u intervjuima zvuče glupo.

Ljudi koji nazivaju nogometaše glupima su najčešće i sami-glupi.
  • Marley
    3.7k
    A dobro nemoj sad pak ti generalizirati :razz:
    Pusti sad ponajbolje svjetske nogometase, uzmi evo hnl. Budimo realni, ima ih svakakvih i vecinom nisu nesto prebistri.

Ljude zavaraju ti medijski istupi, neke pogresne odluke, izgled, nacin govora. A to nije nuzno pokazatelj IQ.
    Evo ti primjer, kako ekipa po drustvenim mrezama dozivljava jednog Bornu Sosu. Da je kao glupavi maneken s tom kosicom, spustenim stucnama, tetovazama. Na onom videu s Gvardiolom (pukla vena :lol:), malo djeluje kao da nema gram mozga u glavi, i tako ljudi izvuku zakljucak. A istina je da je decko nevjerojatno pametan.
  • nemapredaje
    4.8k
    Samo sam htio reći da je velika greška u tome što ljudi poistovjećuju inteligenciju i školovanost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.