• Marley
    3.6k
    Malo patetike za kraj dana. Sorry, moram to podijeliti :wink:

Danas je tocno godinu dana od mog prvog odlaska na Dinamovu utakmicu.
    Dinamo-Istra, 4:1. (Krasna suncana nedjelja, idilu su samo malo narusile cari Zapada, frajer koji nije zatvorio usta vrijedjajuci Brodica, sve dok ovaj nije zabio 2 gola hehe).

To je bila jedna od stvari koje sam jaaaako zeljela duze vrijeme, krenuti na utakmice, a nikako se nisam usudila. Iz vise razloga, ponajvise mentalnih blokada.
    Strah je bio ogroman, ali citajuci Zonu i vase nabrijavanje na svaku utakmicu, zelja sve veca.

Godinu dana poslije... puuuno je drugacije. Postao je to jedan novi, neizostavni dio mog zivota. Toliko zeljno iscekujem ici, vremenski uvjeti nisu nikakav faktor, propustila su se i neka bitna drustvena zbivanja, jbg :sweat:
    Rekla bih i da sam se poprilicno udomacila na "svojoj" poziciji na Zapadu. Tete zastitarke mi krpaju strganu jaknu, stricek zastitar mi nudi svoj kisobran, kabanicu, cuva mi mjesto :lol: uglavnom osjecam se kao da sam tu oduvijek :grin:

E sad. Da me niste taj put VI nagovorili, da, doslovno ste me nagovorili, da odem, da probam, da nece nista lose biti... i da nisam tad u toj euforiji impulzivno kupila ulaznicu... vjerojatno ne bih nikad. Vama mozda zvuci kao sitnica i nebitno, ali vjerujte, meni je to bila osobna pobjeda na vise razina.
    Zato bih htjela zahvaliti svima koji su direktno sudjelovali u tome hehe, a da nisu ni svjesni.

@NitkoBitan, @NB86, @nemapredaje, @Dino, i naravno @deda koji me ohrabrio i uvjerio da ce sve biti ok.
    Hvala vam ekipa, ajd zivjeli svi :smile:
  • emilperska
    9.3k
    Trebat cemo uskoro ograditi zemljište pa me zanima dal neko zna koliko su otprilike cijene da nam neko to iskopa, izšaluje i onda gore stavi obicnu panel ogradu?
    Trebat ce i vrata ona klizna za auto.
    nkdz

Radio prošle godine za nešto manje od 70 metara (s rupom za kliznu ogradu). Cijena za iskopavanje, šalovanje i ovaj dio betoniranja bez stupova i samih postavljanja stupova je bila oko 7.500. Majstor nas zajebao, ograda krivudala, dali mu pola para, posvađali se itd. Na kraju sami doštukavali, ispravljali krive drine itd. Solidno ispalo, ali se ujebali kao mladi majmuni.

Panele sam našao čovjeka za 1200 EUR što ih je doveo i namontirao kasnije. Ispalo perfektno. Klizna ograda na to još 600 EUR.
  • nkdz
    1k

E tak nekak sam i ja racunao da bi moglo biti

Btw.lijep post @"Marley"
  • emilperska
    9.3k
    E tak nekak sam i ja racunao da bi moglo bitinkdz

Velim nas je baš sjebao taj lik, jednostavno nije bio dobar u tome. Imao je sve alate, radio je i drugima. Ali nama baš kriminalno ispalo i dosta smo morali korigirati, dodavati na ovaj dio uz ogradu mramorne ploče da izravnamo visinu itd.

Panele probaj nać nekog tko baš to radi i montira (ima ih dosta) jer mislim da izađe jeftinije kad uzmeš kod njih s montažom i dovozom nego kad ih u Pevecu kupuješ sam i ideš montirat. Bar je meni tak bilo. Da sam kupovao u Pevexu to što sam tražio, izašlo bi me oko 1200 EUR, a ovdje sam dobio 1200 EUR i montažu. Montaža nije strašna, ali ovi su to u 4h stamburali tip top, ja bi sa starim to 2 radna dana radio uz svađe..
  • nkdz
    1k

Hvala na odgovoru.
    Vjerujem da ce bas najveci problem biti naci nekoga da to zbetonira ali imam na umu par lokalnih građevinaca pa cu pitati sad uskoro.
    Zanimala su me samo iskustva ljudi ovdje pa da znam kakve su okvirne cijene da mi neko ne prenaplati to
  • Marley
    3.6k
    nama su upravo zavrsili radove. Tesko mi je izvuci cijenu samo toga, jer smo imali jos dosta toga za radit i iskopavat okolo... ali recimo ovako, 20 m betonski zidic i ovakva panel ograda 150 cm, oko 1500 eura. Odbila sam iz racunice i sjenila i vrata...
    Sami zidic 20 m sam sigurna da je na ponudi bio 1000 eura, a recimo da je ograda jos 500.
    I to je najbolja ponuda koju smo dobili. Jedan je trazio 100 eura po metru samo zidica, brutala.
    E da, montazu ograde radimo sami, nije neki problem za dvoje ljudi. Dobro, dva tipa :grimace:
  • nkdz
    1k

Fala, full su mi korisne ovakve informacije da se mogu spremiti i to mi se otprilike uklapa u ono što sam ja zamislio da bi moglo biti
  • Dino
    3.5k

Srce mi je puno iako ne bih nikad rekao da ću se naći u jednoj ovakvoj poruci :lol:

Živjela ti nama Marley još sto godina! Sad kad si se već u potpunosti udomačila, vrijeme je da nastaviš niz i budeš poticaj za sve druge koji se dvoume!
  • Dinamosaur
    2.1k
    Panel ograda je visoka 1,40.marcio amoroso

Ovo i mene interesira. Jesu kao klasicne daske u par redova ili imas i one okomite ukrasne lajsne?
    Imas sliku, moze i iz kataloga, samo da se dobije dojam o izgledu ograde?
  • Dinamosaur
    2.1k
    @nkdz
    Imat nekog iz bosne bi bilo vise nego povoljno, da ti to nabavi tamo
  • Dinamosaur
    2.1k
    Cijena za iskopavanje, šalovanje i ovaj dio betoniranja bez stupova i samih postavljanja stupova je bila oko 7.500emilperska

7500 cega?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.