• Marley
    3.7k
    gdje je to? Ako nije tajna lolacija :cool:
    Very nice, nije daleko ni od mog rodnog kraja imam osjecaj :up:
  • Krizy
    54.4k

Ako je rodni kraj u kamenjaru, moguće da je blizu :lol:
    Ramsko jezero
  • ZgDLions
    937
    Nije nam nitko već dugo donio Ramsku rakiju.
    Ko zna kad će fra Ivan ponovo navratiti.
    :grin:
  • Droljo
    14.7k
    Ajd živeli ljudi!
    IMG-20250412-110813.jpg
  • Jaro
    9.6k
    tamni Kozel nemrem ko crnu pivu racunat. Od crnog lakodostupnog - Tomislav meni sasvim dobar.
  • Marley
    3.7k
    slazem se za crnog Tomicu, volim ga. Tamno Velebitsko isto. Ne znam zasto me najcesce taj Kozel dopadne haha.
    Nemojte sad mislit da sam neka pivopija, fakat nisam. Nije damski :lol:

E jel kad toce na Maksimiru kakvo tamno pivo, ili je samo ovo?
    Danas sam fakat imala u planu probati tu famoznu Hidru, vidim da zenske to piju pa ono... Ali bojim se da su preteska vremena dosla za nekakve "Hidre".
    @mlinchica sta kazes?
  • Droljo
    14.7k
    HidreMarley

To ti je nekakav nusproizvod pive gdje nema alkohola i dodaju malo čarlija pa ima okus po limunu.. :vomit:
  • jedan u nizu
    12.6k
    To ti je nekakav nusproizvod pive gdje nema alkohola i dodaju malo čarlija pa ima okus po limunu.. :vomit:Droljo

Nije nusproizvod.
    Hidra je mix sladovine i vocnih sokova (uz ostale dodatke ilitiga aditive). Sladovina je ono od cega nastaje pivo, pa nije nusproizvod.

Prodaje se pod funkcionalni izotonicni napitak. Sad koliko je funkcionalan i to ne bih se stel mesati, jer danas je popularno sve staviti pod funkcionalno, ali sve u svemu, meni cist fajn sokic
  • Dino
    3.5k

Od lako dostupnog Gricku vjesticu isprakticiram uz spomenutog Tomislava, klosarski klasik :lol:
  • mlinchica
    2.7k
    Dobra je Hidra, meni naranča bolja od limuna ali da, to je sokić.
    Pivu ne pijem pa ti nemrem preporučit, a vrijeme kuhanog vina je prošlo :lol:
    Bumo vidli kaj se nudi još na korneru, nemam pojma.
  • Marley
    3.7k
    a cuj... tko ti je kriv sto nisi postao neki top nogometas i ne znas gdje ces s lovom... a meni sto nisam bila sponzorusa i udala se za jednoga takvoga. Ali sto glupljeg, da ne kuzi nista sto se oko njega dogadja.
    Tako sad lijepo, pijmo svoju klosarsku cugu i zivjeli!
    :rofl: :rofl:
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    brate živio, købt kako si mi zapapario, tako sam gladan , i sad što god mi supruga napravi ,meni oči ostadoše n toj prekrasnoj suhovni . Nema druge nego čekati ljeto jbg,super izgleda. Iz to što god da popijes ide. Od rakije ,pa do vode :love:
  • ksapi
    4.5k
    Pretpostavljam da su mnogi od vas vidjeli aukcije na FB-u u grupi za Palčiće, sva sredstva idu u dobrotvorne svrhe, Dinamo se takodjer aktivno ukljucio.. Razmisljao sam da mozda pokrenemo nesto takvo i na Zoni, ako ima zainteresiranih?

Ovako to izgleda na FB: https://www.facebook.com/share/g/1FjHVN9t4v/?mibextid=wwXIfr
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.