• Crusades
    15.5k
    Koliko je iščupao prošlu sezonu, toliko je i vratio tovare u život sa pičkastim pristupom u Maksimiru.

Imali su i drugi dovoljno vremena i prilike da to vrate pa su nas još više zakucali.
  • Droljo
    14.3k
    sljedecih koliko 25 utakmica nakon 2 trenera promjenjena i unaprijeđena igra?Zvone92

A gdje je to rekao?
  • Vratite nam Istok
    502
    Oces rec da je nakon toga evo u sljedecih koliko 25 utakmica nakon 2 trenera promjenjena i unaprijeđena igra? Kakav god bio, isčupao je sezonu i nitko mu to ne može osporiti i uzeti.Zvone92

To nisam rekao, ali sam rekao da jedna utakmica nije razlog njegovog otkaza.

Sve pet, ta dva trofeja će se zauvijek pisat uz njegovo ime. No, činjenica je da je imao godinu dana, dvoje priprema, najduže ljeto bez euro tekmi, a igra se nije poboljšala. Preneseno, ako me taksist odveze od točke A do točke B pritom pukom srećom izbjegavši pet sudara, neću mu osporiti da me dovezao do točke B, ali da ću ga uzet za sljedeću vožnju, apsolutno neću.
  • Zvone92
    67
    Samo hocu rec, nisam njegov odvjetnik niti se naslađujem ičime, ali apsolutno ništa nismo dobili sa nasljednicima.. i ne krivim ni Bjelicu ni Fabia. Samo uprava ovdje ima odgovornost.
  • Jaro
    9.5k
    pa Jakir je samo prva u nizu gresaka ovog vodstva, ali ne otkaz, nego ostanak. Kasnije samo populizam i od loseg napravili gore - otkaz Jakiru nespremni s nasljednikom pa iscupali Bjelicu da gasi vatru (oh ironije), onda Bjelici pedala "iz vedra neba" i odlucili kopirati tovare i dovesti talijansko super igracko ime, a u najmanju ruku upitno trenersko - what could go wrong?
    Odmah potom - pedala SDu s "uskoro novi" najavom...
  • Zvone92
    67

Tako je.. SDa jos nema, a kad je najavljeno bilo? Teški debakl se događa na svim razinama kluba i naravno da je došao period i kad će se sve odraziti i na terenu, likovanja ostalih i ovih sto zazivaju stara vremena me ne interesiraju.. Riba smrdi od glave, vrijeme je za prijevremene izbore na kraju sezone.
  • Droljo
    14.3k
    vrijeme je za prijevremene izbore na kraju sezone.Zvone92

Tko će se kandidirati?
  • Tongo Doumbia
    6.2k
    Molimo da trenere koje u CV- u s Dinamom imaju dvostruku krunu ne stavljate u istu rečenicu s talijanskim prodavačem fake “rejbanki” po Napulju i Veroni.

Otvorite “new file” s Kopićem, Cvitanovićem i Petevom za takvo što.
  • Zvone92
    67
    Pa valjda ima još kvalitetnih i vrijednih i kvalificiranih ljudi koji mogu sudjelovati u izborima.. pa nije valjda da je sve spalo na jednu listu? Hvala Bogu pa ima još 50 000 članova osim uprave..
  • Zvone92
    67

Petev nema titulu majstore..
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Kao ni Fabio zbog cega i spadaju u isti kos :lol:
  • CastAway1986
    2.7k
    Ni do koljena Jakirovicu ! Odlazi
  • Odani Zgd
    228
    Možda mu proradi savjest i sam da ostavku.....
  • Kermit
    337
    Možda mu proradi savjest i sam da ostavku.....Odani Zgd

Taj film nažalost ne bumo gledali. Dok god matematički imamo šanse, on se neće povući jer "misli" da možemo biti prvaci i da samo moramo "work hard". Neće ni odbaciti lovu koju dobiva, kao što nije nitko do sada. Svima smo mi dobra kasica prasica na kraju kad su treneri u pitanju. Ne znam jel se tko odrekao unosne otpremnine kad je odlazio.

Samo je jedan gospodin po tom pitanju u recentnijoj povijesti. Zvonimir Soldo, koji je nakon osvojene titule u live prijenosu dao otkaz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.