• Odani Zgd
    229
    Ipak sam pogodio.... kada je došao,napisao sam tada da će to biti naš Serse Cosmi.....
  • Tongo Doumbia
    6.2k
    Pazi ti admina frajerskih fora, ja sam za ovo bio infantilni sarkastičar. Jel i dalje bolji zlatnolopti trener ili psihopat Rino? Pošto mu potonji bježi osam bodova.
  • E46
    1.3k
    kad su ovaj jadni komentar stavili?
  • Jurki
    16.5k
    Fabio, meni treba štihati vrt.
    Ajde zasluzi tu placu konacno.

Nemaju smisla psovke ni kletve.
    Ti si samo žabarski jadnik koji je bil dobar igrac... i tu bumo stali.
  • Droljo
    14.3k
    Smjenit ga mogu tek nakon obilatog promisljanja i vijecanjaJaro

I dobro da je tako. Prošla su vremena kad je jedan čovjek dekretom vedrio i oblačio...
  • Jaro
    9.5k
    nitko nije ni rekao da jedan covjek mora vedrit i oblacit, ali bi bilo ok da netko od vodstva preuzme bilo kakvu odgovornost i napravi neki k. Za 10 dana, za 10 dana, za 10 dana, u ozbiljnim smo pregovorima, samo sto nije, evo sad ce... Kod dovodjenja igraca, kod dovodjenja trenera, kod dovodjenja SD - svugdje ista spranca - i svugdje krivi odabir. Full ulijeva povjerenje - svaka sportska odluka ovog vodstva je bila korak nazad (ukljucujuci i obnovu jebenog travnjaka - ni to nisu uspjeli odradit). Fakat ulijevaju povjerenje...

I odjebite vise s povezivanjem svake kritike i zazivanjem Mamica.
  • E46
    1.3k
    SD ulazimo u 4. Mjesec bez sda. Pojacanja su se dovodila po dva mjeseca jedan igrač, trener poslije smjene jakira prvo je perkovic morao izgubiti u slaven belupu da se sjete da je Bjelica slobodan. Odlicno, samo jako valjda do prvog svibnja budu doveli SDa pa ce onda moci si uzet dan odmora za prvi svibanj. Ja ne znam kako klub moze funkcionirati bez krojitelja sportske politike 4 mjeseca, bez nadzora nogometne skole, nemojte sad floskule trener je sd ili predsjednik uprave jer predsjednik uprave prije Dinama nije nogomet ni na tvu gledao, a voditelj skole nogometa bolje ne komentirat.
  • Droljo
    14.3k
    Odjebite vi sa 200 postova dnevno kako još nemamo sd-a i da je trener loš. Znamo. Hvala.
  • Jaro
    9.5k
    bilo je pitanje jel smijenjen te odgovor da nije i zasto nije.
    Trener je samo posljedica neznanja i posljedicno losih odluka. Naravno, to javno izrec je pozivanje na Mamica...
  • Droljo
    14.3k
    pozivanje na Mamica...Jaro

Ja to nisam napisao i ne mislim tako. Tu si se sam pronašao frende.
  • Boysica
    732
    Ja se nadam da bude uskoro bellaaa ćao belaaa ćao...
  • don
    12k
    Katastrofa da ovaj makar malo nije ustalio prvih 11 igrača. Svaku utakmicu isprevrće sastavBlueshadow86

doslovno su ovdje bile pohvale na njegov račun zbog standardizacije prvih 11, ali nažalost, postoje kartoni i suspenzije zbog kojih mora mišat.
  • Zvone92
    67
    80% foruma je bilo tu za odlazak Jakira nakon Bayerna, nekolicina ljudi i ja smo tu branili Jakira i pricali da je to besmislen potez i srljanje u pogrešan smjer, ne naslađujem se, boli me sve jednako kao i sve nas tu, ali žao mi je.. gotova je sezona i vrijeme je za novog trenera, ako je bilo vrijeme i onda nakon Bayerna, i sad je nakon Istre. Adio, Fabio.
  • Vratite nam Istok
    502
    80% foruma je bilo tu za odlazak Jakira nakon BayernaZvone92

Nije Bayern utakmica koja mu je presudila, nego igra kakvu nije imao unatoč duploj kruni koja je osvojena zbog raspada konkurencije i nevjerojatne doze sreće.
  • Zvone92
    67

Oces rec da je nakon toga evo u sljedecih koliko 25 utakmica nakon 2 trenera promjenjena i unaprijeđena igra? Kakav god bio, isčupao je sezonu i nitko mu to ne može osporiti i uzeti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.