• Odani Zgd
    228
    Što napravit?Mjenjati trenera ili gledati još 8 ovakvih mučnih sramotnih utakmica do kraja prvenstva?
  • LaznjakProsineckog
    834
    Ma gore ne možemo, a sumnjam da bi ti bilo koji kvalitetan trener došao za zadnjih 8 kola u ovakvoj situaciji
  • Odani Zgd
    228
    Znači slijedi još 8 ovakvih sjebanih vikenda
  • LaznjakProsineckog
    834
    Ma ne mora biti, pa gore od ovog stvarno ne možemo. Ja i dalje vjerujem u titulu, mi smo najbolja momčad. Daleko.
  • Vedraca
    119
    nadam se da je ovo sarkazam tesko Mi je vise ga i prepoznat.
  • ŽacZgb
    168

Zato sam i napisao podhitno SD.

Ako maknemo sadašnjeg trenera i postavimo novog bez SD,a trener nekim čudom uzme naslov,imati ćemo situaciju koju je imao Osijek sa Zekić-Boto ili ćemo imati našu situaciju sa Jakirom kad većinu sezone nije bilo dobro,a osvajanjem naslova je osigurao mjesto na klupu za slijedeću sezonu.

Pitanje je i kojeg trenera uzeti,nekog našeg iz kluba (netko je spomenuo - Polovanec),samo radimo iste greške iz prošlosti kad potencijalno odličnog trenera potrošimo i šutnemo na kraju sezone. On se više ne može/neće vratiti u juniore i ode nama dobar trener.

Kovačević bi dugoročno bio možda i najbolji izbor (po meni),napravio bi možda i odmah pomak,ali neće napuštati Slaven koji mu je dao priliku nakon teške bolesti (respekt) i ganja europu + u finalu kupa je. Tak da je on nerealan prije kraja sezone.

Garcia nije u igri za nis (trenutno),voli brz i atraktivan nogomet i koliko god mi se njegova igra sviđa,nekak sumnjam da je on pravi trener za nas. Čak i ak bi imao volje doći,ne znam jel imamo više od tri igrača za to kaj bi on postavio.
  • LaznjakProsineckog
    834
    Nije sarkazam, Pjaca, Baturina, Petko, Miško, Mmaee itd., stvarno da uspoređujem Menala, Rukavinu, Djouahru, Krovinovića, Bambu, itd. s njima? Imamo najbolji kadar daleko. Gore od ovog ne možemo. Ulazimo u seriju 8/8 (eventualno X na Poljudu, jer tamo nogometa neće ni biti, prognoza preko 50 faula)
  • Odani Zgd
    228
    Svaka čast na optimizmu....do večeras sam i ja mislio da možemo preokrenuti nešto ,al više ne.Ubi pogled na tablicu i bodove
  • Vedraca
    119
    Hahaha ....sry Ali ovo nemogu shvatit ozbiljno. Mozes nabrojati i jos neznam koga ....poanta je U tome da je ova Ekipa Mrtva!!! To se vidi vec dugo vremena! I ti ocekujes sad neku Seriju nakon ovoga danas. Na Osnovi cega? Ovako vec tjednima pricaju! Ovo Su sad teske Parole izpadamo smjesno! Kao da gledam "Der Untergang/Downfall"
  • LaznjakProsineckog
    834
    Bumo videli! Drž'te se, kreće plavi stroj!
  • Cif
    310
    Baturina i Petković koji biraju utakmice,polomljeni Pjaca,ultra spori Miško i Mmae nisu bolji od Slaven Belupa što su i dokazali.
  • Vratite nam Istok
    502
    Nije sarkazam, Pjaca, Baturina, Petko, Miško, Mmaee itd., stvarno da uspoređujem Menala, Rukavinu, Djouahru, Krovinovića, Bambu, itd. s njima? Imamo najbolji kadar daleko. Gore od ovog ne možemo. Ulazimo u seriju 8/8 (eventualno X na Poljudu, jer tamo nogometa neće ni biti, prognoza preko 50 faula)LaznjakProsineckog

Ti ili si toliko sarkastičan da i ba pitanje je li to sarkazam odgovaras sarkazmom ili si prespavao zadnjih pola godine. Drugog objašnjenja nema.

Pa tko normalan moze Mmaeea navest kao prevagu u borbi ili tvrdit da s ovakvom igrom imamo sanse?
  • Zg123
    1.5k
    Neki stvarno zive u paralelnom svemiru i ne vide dalje od nosa. Ovoj ekipi nece pomoci niti Guardiola niti Mourinho, jednostavno su losi i uz sve to kemija u ekipi je nepostojeca
  • LaznjakProsineckog
    834
    Igrao sam u Dinamu 10 godina (od zagića do juniora), osvojio sam u seniorima 3.HNL, 2.HNL pa ušli u 1
    HNL (nisu neki uspjesi al ajd', u vremenima kada se nije imalo za kopačke, 2008-2013), vjeruj mi - prave ekipe, pobjedničke, bez trenera pobjeđuju kada treba. Petković (kapetan), se vratio, gazimo sve do kraja. Nama je pokojni Cico (u Croatiji Sesvete) kada smo ulazili u 1.ligu doslovno smetao, sami smo se postavili na terenu i pobjeđivali. Tako će i naši. Mmaae je brutalan igrač, dnovinari i mrzitelji Dinama ga proglasili neznalicom (kao nekada npr. Hrvoju Ćale koji je bio svjetski talenat). Ništa se ne brinite, plavi stroj je spreman da sve pregazi! Ovakav Hajduk i Rijeka da su nama konkurencija? Dajte najte, za 3-4 kola smo prvi na tablici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.