• Sibirski plavac
    4.5k
    S obzirom na manjak slobodnih trenera, pogotovo domaćih, evo Goran Tomić je slobodan. Što god netko mislio o njemu, vodio je nekoliko naših klubova, poznaje ligu sigurno bolje od Fabija, igrao finale kupa i bio drugi u ligi s Lokosima, Rijeka mu je na momente izgledala jako dobro, Istru je 2017. digao iz mrtvih nakon što su bili uz Split najgora momčad lige. Vjerojatno ne bi tražio neku bolesnu plaću, a uvjeren sam da ne bi bio gori od Cannavara. Nije da sam neki ogromni fan Tomića, ali on mi se čini kao jedina domaća opcija koja je imala neke rezultate, a da je slobodna trenutno. Ispravite me ako nisam naveo neku drugu domaću opciju koja je slobodna, a ima neke rezultate...
  • Ali
    2.6k

Kod Rade su Žile (tata od malog iz lokse) i drustvo.
    Imali bi oni kandidata za klupu
  • rokikaciga
    754
    do kraja sezone bih nekako i pregrmio tu odluku. Sve više od svibnja ga ne želim na klupi.
  • rokikaciga
    754
    Žile i budući SD - Vlaović :D Zna nekada i Pivarić s njima uroniti koliko sam vidio.

Edit - nemogu vjerovat da Borisa Živkovića opisuješ kao tatu od malog iz Lokse :D
  • Ali
    2.6k

Da da... zile tehnicki direktor skole a Vlaovic SD.
    :rofl:
  • FrodoJePurger
    286
    Da krivi su igrači, ali cilj ti je kao trenwr ih isto tako probuditi i uvesti ih u red. Jel to ovaj napravio? Nije. U svakom segmentu treba remont. Sada, a ne za 2 mjeseca kao s Marićem
  • dinon7
    1.5k
    Di je gospodin Cabraja?
  • rokikaciga
    754
    prebačen u fotelju u sportskom sektoru NK Lokse. Vjerojatno ga se priprema da nasljedi Šikića.
  • Dzoni
    1.1k
    Treba razmisliti o treneru koji će iduće sezone dići ekipu na novu razinu i vratiti nas gdje zaslužujemo. Do kraja sezone može bilo tko biti, samo ne gospon Turska jer ovim tempom i 4.mjesto će biti pod upitnikom
  • wolfgang14
    2.2k
    Ne treba uzimat novog trenera prije ljeta, može i Sandro razigravat klince. Ali Fabio svakako treba dobit otkaz. Na ljeto po sopića ili bilo kojeg drugog trenera kojem Dinamo nešto znači. Pun mi je kurac stranaca više
  • Big Daddy
    1.5k
    Do kraja sezone nam ionako ne treba trener, samo nek ovaj ode, i u miru za novu sezonu naci trebera, a do tada netko privremeno od pomocnih ili trenera mladjih ekipa.
  • Crni86
    9.2k
    Pitanje je za sta nam treba novi trener? Da li jos uvijek ganjamo titulu (teoretski moguce ali ono…) ili krecemo u pripremu za novu sezonu?

Iskreno, mislim da se trebamo okrenut novoj sezoni. Vise imenovat tog sd-a i neka krene sa slaganjem svega iz 0, od rostera do strucnog stozera na svim razinama. Apsolutni reset cijelog sportskog sektora.

Postavit sve od pocetka, pronaci trenera koji je talentiran i dinamo mu je stepenica vise te da paralelno i on raste s tom novom momcadi. Iskreno volio bi da se okrenemo nekom spanjolskom strucnjaku s nasih prostora, da li iz susjedne nam slovenije ili iz istre.
  • austrijanac
    6.1k
    Novi trener (ili trenutno) samo uz blagoslov novog SDa.

Planski rad sad je ključan više nego ikad.
  • Medvedgrad
    534
    Hoću hrvatskog trenera, hrvatskog SD-a i hrvatske igrače.

Kako kaže onaj transparent od prije 22 godine: Ponos Hrvatske.
  • OBIGB
    840

Ko je dobar hrvatski SD? Ne pratim baš tu SD scenu, ali tko je za Dinamo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.