Igrao sam u Dinamu 10 godina (od zagića do juniora), osvojio sam u seniorima 3.HNL, 2.HNL pa ušli u 1
HNL (nisu neki uspjesi al ajd', u vremenima kada se nije imalo za kopačke, 2008-2013), vjeruj mi - prave ekipe, pobjedničke, bez trenera pobjeđuju kada treba. Petković (kapetan), se vratio, gazimo sve do kraja. Nama je pokojni Cico (u Croatiji Sesvete) kada smo ulazili u 1.ligu doslovno smetao, sami smo se postavili na terenu i pobjeđivali. Tako će i naši. Mmaae je brutalan igrač, dnovinari i mrzitelji Dinama ga proglasili neznalicom (kao nekada npr. Hrvoju Ćale koji je bio svjetski talenat). Ništa se ne brinite, plavi stroj je spreman da sve pregazi! Ovakav Hajduk i Rijeka da su nama konkurencija? Dajte najte, za 3-4 kola smo prvi na tablici — LaznjakProsineckog
Na ljeto po sopića — wolfgang14
Zato što je osvojio hrpu trofeja, igrao uspješno ligu prvaka, vodio dosta klubova Dinamovog renomea i jačih. Slažem se. — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.