• Vratite nam Istok
    498
    Igrao sam u Dinamu 10 godina (od zagića do juniora), osvojio sam u seniorima 3.HNL, 2.HNL pa ušli u 1
    HNL (nisu neki uspjesi al ajd', u vremenima kada se nije imalo za kopačke, 2008-2013), vjeruj mi - prave ekipe, pobjedničke, bez trenera pobjeđuju kada treba. Petković (kapetan), se vratio, gazimo sve do kraja. Nama je pokojni Cico (u Croatiji Sesvete) kada smo ulazili u 1.ligu doslovno smetao, sami smo se postavili na terenu i pobjeđivali. Tako će i naši. Mmaae je brutalan igrač, dnovinari i mrzitelji Dinama ga proglasili neznalicom (kao nekada npr. Hrvoju Ćale koji je bio svjetski talenat). Ništa se ne brinite, plavi stroj je spreman da sve pregazi! Ovakav Hajduk i Rijeka da su nama konkurencija? Dajte najte, za 3-4 kola smo prvi na tablici
    LaznjakProsineckog

Ma ovaj mora da se zajebava i podjebava, nema drugog objašnjenja :lol:

46ihca.jpg?a484080
  • Odani Zgd
    223
    Ne znam samo čemu psovanje Boga,a engleski mu je u stilu"pipl mast trast as....
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Ostao Fabio ili ne, sezona je za nas svakako gotova. Fabio neće biti trener sljedeće sezone, a novog trenera sigurno nećemo dovesti danas, pogotovo ne bez sportskog direktora.

Btw, danas je nedjelja, mogla bi biti neka pressica po dobrom starom običaju.
  • Droljo
    14.3k
    Na ljeto po sopićawolfgang14

Zato što je osvojio hrpu trofeja, igrao uspješno ligu prvaka, vodio dosta klubova Dinamovog renomea i jačih. Slažem se.
  • Sava Krpa
    457
    A obzirom koliko smo love dali na trener i otpremnine mislim da se treba ići u smjeru Keka. Dat mu dobar ugovor, uparit ga sa dobrim (za nase pojmove i mogućnosti) sportskim direktorom i napraviti projekat i startat od nule. Ima već neki nukleus sa kadrom, starta Dinamo 2 sljedeće sezone tako da sve te stvari mogu biti samo forte navedenim za napraviti dugoročno neku priču tipa bjelkan 2018.
  • Odani Zgd
    223
    Nikakav Kek....to sam i ja predložio ili on ili Vaha,pa sam dobio odgovore da su prestari za trenera Dinama....a jedan Ancelotti može voditi Real....
  • wolfgang14
    2.2k
    Zato što je osvojio hrpu trofeja, igrao uspješno ligu prvaka, vodio dosta klubova Dinamovog renomea i jačih. Slažem se.Droljo

mogao si cijelu rečenicu označit koju sam napisao.

I btw, sopić bi bolje vodio Dinamo od Fabija. A ko je zadnji trener koji je ispunio to sve što si napisao? Fabio? Jakirović? Bišćan? Jesu oni igrali dobre LP, osvajali trofeje itd? Pitam iz radoznalosti kakvog trenera očekuješ točno da će doć? Terzić?
  • Dadox
    126
    Da se Sopić strpio koji tjedan ne bi Fabio sutra trening vodio…
  • Droljo
    14.3k

Nije ovo tebi osobno išlo. Jako puno ljudi ovod zaziva sopića pa sam samo iznio argumente. Nemam pojma koga budu uzeli za trenera a da se mene pita (a ne pita se) nikako ne bi uzeo nekoga tko je već bio trener, nikoga iz hnl plejade već obavezno stranca koji ima neki rez iza sebe. Po mogućnosti mlađeg koji želi napredovati. Neki bivši trener brage ili frajburga koji je sa njima nešto napravio. Karikiram sada jer nemam pojma tko je vodio te dvije ekipe u prošlosti niti tko ih vodi sada. Ima ljudi u klubu koji su dobro plaćeni da bi vodili brigu o tome.
  • Dadox
    126
    inače mnogo njih s takvim cv-ijem hrli u Dinamo pa možemo birati.Slažem se.
  • Sava Krpa
    457
    nisam znao da treneri trče pa da moraju biti mladi? Onda je bolje bez trenera, mladi nemaju iskustvo vođenja a stariji su dali svoje i nisu adekvatni.
  • Droljo
    14.3k

Možda bi se i našao jedan među tisuću ili si 100% siguran da ne postoji takav? Pa ne plaćamo mi jajima i vrhnjem...
  • E46
    1.3k
    dovoljno je on cekao dugo i odbio Osijek pa eto, kad je fabia trebalo odjebat i dovest Sopica nije se napravilo, sta bi Sopic trebo dovjeka cekat da ga neki nebitnjakovici iz Dinamove uprave zovu kao 67 opciju ujedno i zadnju? On je puno vrijedniji od svih njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.