• Odani Zgd
    565
    Što napravit?Mjenjati trenera ili gledati još 8 ovakvih mučnih sramotnih utakmica do kraja prvenstva?
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ma gore ne možemo, a sumnjam da bi ti bilo koji kvalitetan trener došao za zadnjih 8 kola u ovakvoj situaciji
  • Odani Zgd
    565
    Znači slijedi još 8 ovakvih sjebanih vikenda
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ma ne mora biti, pa gore od ovog stvarno ne možemo. Ja i dalje vjerujem u titulu, mi smo najbolja momčad. Daleko.
  • Vedraca
    162
    nadam se da je ovo sarkazam tesko Mi je vise ga i prepoznat.
  • ŽacZgb
    273

Zato sam i napisao podhitno SD.

Ako maknemo sadašnjeg trenera i postavimo novog bez SD,a trener nekim čudom uzme naslov,imati ćemo situaciju koju je imao Osijek sa Zekić-Boto ili ćemo imati našu situaciju sa Jakirom kad većinu sezone nije bilo dobro,a osvajanjem naslova je osigurao mjesto na klupu za slijedeću sezonu.

Pitanje je i kojeg trenera uzeti,nekog našeg iz kluba (netko je spomenuo - Polovanec),samo radimo iste greške iz prošlosti kad potencijalno odličnog trenera potrošimo i šutnemo na kraju sezone. On se više ne može/neće vratiti u juniore i ode nama dobar trener.

Kovačević bi dugoročno bio možda i najbolji izbor (po meni),napravio bi možda i odmah pomak,ali neće napuštati Slaven koji mu je dao priliku nakon teške bolesti (respekt) i ganja europu + u finalu kupa je. Tak da je on nerealan prije kraja sezone.

Garcia nije u igri za nis (trenutno),voli brz i atraktivan nogomet i koliko god mi se njegova igra sviđa,nekak sumnjam da je on pravi trener za nas. Čak i ak bi imao volje doći,ne znam jel imamo više od tri igrača za to kaj bi on postavio.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Nije sarkazam, Pjaca, Baturina, Petko, Miško, Mmaee itd., stvarno da uspoređujem Menala, Rukavinu, Djouahru, Krovinovića, Bambu, itd. s njima? Imamo najbolji kadar daleko. Gore od ovog ne možemo. Ulazimo u seriju 8/8 (eventualno X na Poljudu, jer tamo nogometa neće ni biti, prognoza preko 50 faula)
  • Odani Zgd
    565
    Svaka čast na optimizmu....do večeras sam i ja mislio da možemo preokrenuti nešto ,al više ne.Ubi pogled na tablicu i bodove
  • Vedraca
    162
    Hahaha ....sry Ali ovo nemogu shvatit ozbiljno. Mozes nabrojati i jos neznam koga ....poanta je U tome da je ova Ekipa Mrtva!!! To se vidi vec dugo vremena! I ti ocekujes sad neku Seriju nakon ovoga danas. Na Osnovi cega? Ovako vec tjednima pricaju! Ovo Su sad teske Parole izpadamo smjesno! Kao da gledam "Der Untergang/Downfall"
  • LaznjakProsineckog
    885
    Bumo videli! Drž'te se, kreće plavi stroj!
  • Cif
    343
    Baturina i Petković koji biraju utakmice,polomljeni Pjaca,ultra spori Miško i Mmae nisu bolji od Slaven Belupa što su i dokazali.
  • Vratite nam Istok
    552
    Nije sarkazam, Pjaca, Baturina, Petko, Miško, Mmaee itd., stvarno da uspoređujem Menala, Rukavinu, Djouahru, Krovinovića, Bambu, itd. s njima? Imamo najbolji kadar daleko. Gore od ovog ne možemo. Ulazimo u seriju 8/8 (eventualno X na Poljudu, jer tamo nogometa neće ni biti, prognoza preko 50 faula)LaznjakProsineckog

Ti ili si toliko sarkastičan da i ba pitanje je li to sarkazam odgovaras sarkazmom ili si prespavao zadnjih pola godine. Drugog objašnjenja nema.

Pa tko normalan moze Mmaeea navest kao prevagu u borbi ili tvrdit da s ovakvom igrom imamo sanse?
  • Zg123
    1.9k
    Neki stvarno zive u paralelnom svemiru i ne vide dalje od nosa. Ovoj ekipi nece pomoci niti Guardiola niti Mourinho, jednostavno su losi i uz sve to kemija u ekipi je nepostojeca
  • LaznjakProsineckog
    885
    Igrao sam u Dinamu 10 godina (od zagića do juniora), osvojio sam u seniorima 3.HNL, 2.HNL pa ušli u 1
    HNL (nisu neki uspjesi al ajd', u vremenima kada se nije imalo za kopačke, 2008-2013), vjeruj mi - prave ekipe, pobjedničke, bez trenera pobjeđuju kada treba. Petković (kapetan), se vratio, gazimo sve do kraja. Nama je pokojni Cico (u Croatiji Sesvete) kada smo ulazili u 1.ligu doslovno smetao, sami smo se postavili na terenu i pobjeđivali. Tako će i naši. Mmaae je brutalan igrač, dnovinari i mrzitelji Dinama ga proglasili neznalicom (kao nekada npr. Hrvoju Ćale koji je bio svjetski talenat). Ništa se ne brinite, plavi stroj je spreman da sve pregazi! Ovakav Hajduk i Rijeka da su nama konkurencija? Dajte najte, za 3-4 kola smo prvi na tablici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.