• NKDZ86
    10.2k
    Tragikomedija.
  • Fićo1986
    1.1k
    NENAD BJELICA

A OSTALI NE SERITE!
    PA MAKAR ME IZBACILI
  • Hnlovac
    8.3k
    Ne igranjem na 100% na Maksimiru protiv Rijeke dok god postoji i najmanja šansa da budemo prvaci samo da tovari ne osvoje bismo ispali kao mali iskompleksirani klubic

Hocu 110% dok postoji i 0,01% šanse
  • Paggini
    101k
    Razmišljam, malo mi je krivo što nisam glasao za barića i njegovu listu, nekak vjerujem da nebi usrao sve što se može ko ovi sad.
    Ipak mu je tata kužio nogomet pa je valjda nekog vraga od njega naučio.
    — Danko

Ovo stvarno već postaje natjecanje u pisanju pizdarija
  • Crusades
    26.1k
    Je, zato se i bavi nogometom, a ne arhtekturom jer mu je tata kužio nogomet.
  • Oluja
    7.5k
    glasati za nekoga jer mu je tata kuzio nogomet umjesto za nekoga tko je sam bio vrhunski nogometas. Logicno.
  • Droljo
    32.6k
    Bitno je da se promjenio statut i da imamo instrumente za promjene. To će ovim dečkima sa zekom na čelu biti zauvijek zapisano u cv i hvala im. Netko je to morao odraditi i odrađeno je. Daj bože da se netko pojavi sa vizijom, idejom, znanjem pa da glasamo za njega. Neki moraju shvatiti da nismo glasali za DP zbog njihovog sportskog znanja i sl. već iz drugih pobuda. Bar ja.
  • Paggini
    101k
    Daj bože da se netko pojavi sa vizijom, idejom, znanjem pa da glasamo za njega — Droljo

Nekako mislim da je ovo ideal koji se neće ostvariti.

Pojavit će se pučki demagog ala Jakobušić sa aurom znalca ili naravno - reinkarnacija spodobe s dubokim dzepovima.

I dobit će glasove na te slatke riječi i obećanja da nikad više hajduk neće biti prvak i da ćemo prodavati jako skupo i kupovati jako dobro.

Daj Bože da sam u krivu, ali gledajući mentalitet prosječnog navijača Dinama, miriši mi na ovo
  • Gelipter
    4.8k
    gledajući mentalitet prosječnog navijača Dinama nažalost ni ne zavrijeđujemo bolje. Nažalost se sada puno toga pokazuje i mnoge se zablude ruše.
  • Olmic
    6.1k
    svatko tko ce se suprostavit postojecoj strukturi bit ce proglasen mamicevcem

Takoder ovih postojecih 40,50 tis clanova koliko vec imamo vecinu cine biraci postojece strukture( sam sam dio ) i sanse da se smijene su minimalne

Usli smo u “HDZ” zacarani krug
  • Gelipter
    4.8k
    koja epska zamjena teza :rofl:
    Za dugogodišnje Mamićeve vladavine nisu mnogi "obični navijači" bili u HDZ mindsetu, nego su sada. Dobro je znati!

Neće svatko tko se suprotstavi postojećoj strukturi biti proglašen mamićevcem, ali neki to i jesu, ali su još uvijek dovoljno sramežljivi to i javno priznati.

Koliko ja ovdje na Zoni vidim, trenutnu situaciju u Dinamu kritiziraju skoro svi tako da ta teza da se ne smije kritizirati i "suprotstaviti" ne stoji. Jedino je pitanje je li kritika zbog kritike i likovanja ili je konstruktivna kritika.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Prvi put sam ove sezone presao iz vjecnog optimista u navijaca koji vjeruje da je ova sezona gotova.
    Uvijek je tinjala ta nada i cinjennica da smo uz pobjede u derbijima na samo jedan kiks protivnika od prvog mjesta.

Sada, da i sljedeci tjedan i Rijeka i Hajduk kiksaju, i dalje vjerujem da je titula izgubljena.

Jedino pozitivno sto vidim u ovome je to da sljedece sezone ulazimo sa nekakvim remontom i drugacijim mindsetom igraca koji ostaju.
    Mogu samo misliti kakvo bi mucenje bila sljedeca sezona. Da smo nakon svega ove sezone osvojili titulu, sigurno nebi napravili sve promjene koje treba promijeniti, a igraci bi opet bili 'lagani' pa rekli ''i zadnje dvije sezone smo igrali lose pa opet digli pehar''.

Mislim da bi se mucenje ove i prosle sezone samo nastavilo na sljedecu sezonu.
    Tako da mi je jedina svijetla tocka (ili se bar tako tjesim) cinjenica da sljedece sezone ide ipak drugacija prica. Povijest se ponavlja, a tako je bilo i nakon lige za bedaka, i nakon Rijekine titule. Svake sljedece sezone smo zgazili, igrali bolje i dosli u nikad bolje razdoblje za klub.

Ocito nam treba neki takav high kick u bulju da se opametimo i shvatimo da smo samo smrtnici.

I na kraju, realno pitanje za sve.
    Prije koju godinu, da vam je netko nudio demokratski dinamo i titulu svaku drugu godinu, ili staru garnituru i 9 od 10 titula, sto bi izabrali?
    Ja bi tada, a i sada izabrao demokraciju i titulu svake druge godine. A vjerujem i vecina ljudi.
  • Noel
    25.7k

Ja bi izabrao demokraciju i titulu svaku godinu.
  • ZgDLions
    2k

Dobar dio čine familije i frendovi od pravih clanova, nije ta brojka takva kaj su svi pohrlili na tekme i otkrili Dinamo, jednostavno danas te nije sram nekoga učlaniti.
    Kaj bu to znacilo za izbore, tek bumo vidjeli.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Ja bi izabrao demokraciju i titulu svaku godinu. — Noel

Ja bi izabrao demokraciju, titulu svake godine, svake druge naslov LP i da svakih 10 godina dignem jedan eurojackpot.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet