• GeneralNapoleon
    1.3k
    Dovest cemo stranog SDa a la Boto. Taj ce pak dovest svog Kopatela i vuci smijesne poteze kojima ce se neki tu diviti kako su avangardni i revolucionarni i kako ce nas lansirat na nove nevidene razine.

Zatim ce rezultat svega toga biti slican tome u Osijeku. Naravno ce i dalje bit parola "trust the process" dok i sljedeca sezona ne kulminira u kolapsu. Jer ocito se iz gresaka ne uci.
  • NKDZ86
    3.3k
    Tragikomedija.
  • Danko
    1.8k
    Razmišljam, malo mi je krivo što nisam glasao za barića i njegovu listu, nekak vjerujem da nebi usrao sve što se može ko ovi sad.
    Ipak mu je tata kužio nogomet pa je valjda nekog vraga od njega naučio.
  • Fićo1986
    1.1k
    NENAD BJELICA

A OSTALI NE SERITE!
    PA MAKAR ME IZBACILI
  • Hnlovac
    1.8k
    Ne igranjem na 100% na Maksimiru protiv Rijeke dok god postoji i najmanja šansa da budemo prvaci samo da tovari ne osvoje bismo ispali kao mali iskompleksirani klubic

Hocu 110% dok postoji i 0,01% šanse
  • Paggini
    42.7k
    Razmišljam, malo mi je krivo što nisam glasao za barića i njegovu listu, nekak vjerujem da nebi usrao sve što se može ko ovi sad.
    Ipak mu je tata kužio nogomet pa je valjda nekog vraga od njega naučio.
    Danko

Ovo stvarno već postaje natjecanje u pisanju pizdarija
  • Crusades
    15.5k
    Je, zato se i bavi nogometom, a ne arhtekturom jer mu je tata kužio nogomet.
  • Oluja
    5.2k
    glasati za nekoga jer mu je tata kuzio nogomet umjesto za nekoga tko je sam bio vrhunski nogometas. Logicno.
  • Droljo
    14.2k
    Bitno je da se promjenio statut i da imamo instrumente za promjene. To će ovim dečkima sa zekom na čelu biti zauvijek zapisano u cv i hvala im. Netko je to morao odraditi i odrađeno je. Daj bože da se netko pojavi sa vizijom, idejom, znanjem pa da glasamo za njega. Neki moraju shvatiti da nismo glasali za DP zbog njihovog sportskog znanja i sl. već iz drugih pobuda. Bar ja.
  • Paggini
    42.7k
    Daj bože da se netko pojavi sa vizijom, idejom, znanjem pa da glasamo za njegaDroljo

Nekako mislim da je ovo ideal koji se neće ostvariti.

Pojavit će se pučki demagog ala Jakobušić sa aurom znalca ili naravno - reinkarnacija spodobe s dubokim dzepovima.

I dobit će glasove na te slatke riječi i obećanja da nikad više hajduk neće biti prvak i da ćemo prodavati jako skupo i kupovati jako dobro.

Daj Bože da sam u krivu, ali gledajući mentalitet prosječnog navijača Dinama, miriši mi na ovo
  • Gelipter
    4.1k
    gledajući mentalitet prosječnog navijača Dinama nažalost ni ne zavrijeđujemo bolje. Nažalost se sada puno toga pokazuje i mnoge se zablude ruše.
  • Olmic
    4.2k
    svatko tko ce se suprostavit postojecoj strukturi bit ce proglasen mamicevcem

Takoder ovih postojecih 40,50 tis clanova koliko vec imamo vecinu cine biraci postojece strukture( sam sam dio ) i sanse da se smijene su minimalne

Usli smo u “HDZ” zacarani krug
  • Gelipter
    4.1k
    koja epska zamjena teza :rofl:
    Za dugogodišnje Mamićeve vladavine nisu mnogi "obični navijači" bili u HDZ mindsetu, nego su sada. Dobro je znati!

Neće svatko tko se suprotstavi postojećoj strukturi biti proglašen mamićevcem, ali neki to i jesu, ali su još uvijek dovoljno sramežljivi to i javno priznati.

Koliko ja ovdje na Zoni vidim, trenutnu situaciju u Dinamu kritiziraju skoro svi tako da ta teza da se ne smije kritizirati i "suprotstaviti" ne stoji. Jedino je pitanje je li kritika zbog kritike i likovanja ili je konstruktivna kritika.
  • jedan u nizu
    12.4k
    Prvi put sam ove sezone presao iz vjecnog optimista u navijaca koji vjeruje da je ova sezona gotova.
    Uvijek je tinjala ta nada i cinjennica da smo uz pobjede u derbijima na samo jedan kiks protivnika od prvog mjesta.

Sada, da i sljedeci tjedan i Rijeka i Hajduk kiksaju, i dalje vjerujem da je titula izgubljena.

Jedino pozitivno sto vidim u ovome je to da sljedece sezone ulazimo sa nekakvim remontom i drugacijim mindsetom igraca koji ostaju.
    Mogu samo misliti kakvo bi mucenje bila sljedeca sezona. Da smo nakon svega ove sezone osvojili titulu, sigurno nebi napravili sve promjene koje treba promijeniti, a igraci bi opet bili 'lagani' pa rekli ''i zadnje dvije sezone smo igrali lose pa opet digli pehar''.

Mislim da bi se mucenje ove i prosle sezone samo nastavilo na sljedecu sezonu.
    Tako da mi je jedina svijetla tocka (ili se bar tako tjesim) cinjenica da sljedece sezone ide ipak drugacija prica. Povijest se ponavlja, a tako je bilo i nakon lige za bedaka, i nakon Rijekine titule. Svake sljedece sezone smo zgazili, igrali bolje i dosli u nikad bolje razdoblje za klub.

Ocito nam treba neki takav high kick u bulju da se opametimo i shvatimo da smo samo smrtnici.

I na kraju, realno pitanje za sve.
    Prije koju godinu, da vam je netko nudio demokratski dinamo i titulu svaku drugu godinu, ili staru garnituru i 9 od 10 titula, sto bi izabrali?
    Ja bi tada, a i sada izabrao demokraciju i titulu svake druge godine. A vjerujem i vecina ljudi.
  • Noel
    9.9k

Ja bi izabrao demokraciju i titulu svaku godinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.