• Vratite nam Istok
    494
    Ako tovari i uzmu titulu ove sezone, bit ce mi lakse gledat njihovu proslavu na Rivi, nego kmečanje određene skupine ljudi po Zoni i njihovo traženje krivnje u svemu osim u našoj igri.
  • Crusades
    15.3k
    Oni su već sad melem za uši i oči naspram nekih prvoboraca ovdje
  • striko
    2.1k
    Prognoza sljedeća 24 sata:

18:45 navijam za Dinamo

20:45 za Rijeku

Sutra navečer googlam karte za Madagaskar u vrijeme zadnjeg kola.
  • Pacho
    405

Trebali bi valjda prstati komplimenti ako u prvoj sezoni nove uprave ne uzmemo novi naslov nakon 18 u 19 sezona.
  • Crusades
    15.3k
    Tako je. Komentari u rangu onih kakvi su u Sjevernoj Koreji prema Velikom Vođi.
  • Paggini
    42.7k
    Oni su već sad melem za uši i oči naspram nekih prvoboraca ovdjeCrusades

"Postajemo kao tovari fuj" ekipa koja bi ugasila cijeli klub i potjerala cijeku upravu i sve iz kluba što uopće nije tovarski potez.
  • Crusades
    15.3k
    pa velim prije par dana ...životni strah im je da ne postanemo ko hajduk, a neki su gori od tovara.
  • Pacho
    405
    Cemu strah i briga? Rezultat je ionako samo trend
  • NVKOD
    3.9k
    Ovo je nakupina pojedinaca, a ne momčad. Svatko igra samo za sebe, a svaku protivničku momčad pretvorimo u prime Barcu ili Real.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Nama će na ljeto najveće pojačanje biti prodaja Baturine.
  • Sibirski plavac
    4.5k
    S ovakvim pristupom strah me i očajnog Osijeka i bankrotiranog Šibenika...
  • San Lorenzo
    19.2k
    , ali je s druge strane u klubu postavio nove standarde kojih se moramo držati i za koje mislim da će nam - ako ćemo ih se držati - u budućnosti donijeti samo dobre stvari. Zato jako želim da unaprijedi svoje manjkavosti u trenerskom poslu, jer ono u čemu je jak je dugoročno nevjerojatno bitno za DinamoBosskovitz

Trust the process!
  • Bosskovitz
    16.2k

Nismo mi danas izgubili ni zato sto je pommes frites zamijenio cvjetačom, ni zato što su treninzi fizički zahtjevni.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Sto prije se pomirimo da ce Rijeka ili Hajduk bit prvaci, to bolje … a bojim se da ce to bit Hajduk…

A cuj, nemaju igru, ali imaju rezultat, a to je u nogometu najbitnije… ovi malo stariji svi dobro znaju kako je grcka postala prvak 2004… eto tako je i ovo…

Ne pobijeduje ljepota nego ponekad i sreca ili sudbina - ne znam kako drugo rec
  • jakov1
    504
    2017. nije bila niti približno loša sezona kao ova, koliko god da je se neki prisjećaju da bi se opravdalo trenutno stanje.

Ok, Skenderbeu je bio sramota, ali to su opet samo dvije loše utakmice (i nijedan poraz). Te godine smo završili s 86 bodova, a ove toliko ne bi skupili ni u 50 utakmica. Ove sezone možda ne skupimo ni 60.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.