• emreli21
    225
    Cannavarov Dinamo je jači za Sučića, Mišića, Ademija, Galešića, Franjića, Kangu, pa i Petkovića. Bjelica je u napadu imao samo Kulenovića, čak je i Rimac igrao neke minute. Plus momčad je paralelno igrala Ligu prvaka i HNL. Tako da je ovo totalno neusporedivo...
  • Dzoni
    1.1k

Jednako tako smo neozbiljan klub ako mijenjamo po sezoni preko 2 trenera.
    Dinamo od 2008. je promijenio oko 30 trenera. To je apsurdno puno čak i za standarde kluba kao Watford koji ih mijenja ko čarape.
    Pozitivan šok je isto kao kad pojedem čokoladicu prije treninga, držat će me dobro određeno vrijeme, ali ako previše posežem za njome, stvaram si druge probleme sa zdravljem i energijom.
    Treba treneru dati ponekad šansu da uklopi svoje ideje i da stvori kemiju s igračima. Uostalom, nitijedna promjena trenera u zadnjih možda 2 godine nije donijela ništa dobrog, što je dokaz da nije do trenera
  • Odani Zgd
    193
    Također,Bjelica je imao krnju momčad,pola igrača out,niti je dobio pripreme,niti prijelazni rok.U LP igrali super,u HNL bili loši,al sam uvjeren da bi mi sada s njim bili na +5.....da ne kažem da je skenirao kvalitetu Mmaea,Cordobe itd.Upravi vjerovatno to nije bilo po volji,zna se zašto,pa je bilo lakše smjeniti njega nego Marka Marića zbog pogrešne transfer politike....btw Bjelko je svoju otpremninu pošteno zaradio osvojivši 8 bodova u LP,tim bonusima je otplatio sebe i stožer
  • emilperska
    9.3k
    Prema Fabiju sigurno imamo podjednake (ne)simpatije ali ja te pitan koga bi mi sad uopce mogli dovest? Kovacevic je rekao da sezonu zeli zavrsit u SlavenuGeneralNapoleon

Netko tko ce bit svjestan da je tu za 8-9 kola i da ga samo naslov ostavlja na konju. I takav bi ugovor imao.

Kandidata ima i previše..

Ali necemo se lagat, nista od tog se nece desit. Previse je tu alibi igrača u IO i Upravi (osim eventualno Manenice) koji štite svoju guzicu i koji nemaju časti i koje su neke vrste društvenih uhljeba.
    Najlakša varijanta za takve je ostavit Mistera do lipnja i onda u slučaju neosvajanja naslova bacit njega pod vlak. Isto kao sto nitko nije odgovarao za Marićeva (ne)djela..
  • Noel
    9.8k
    Najlakše se pomirit da je ova sezona jedna od najsramotnijih u HNLu od lige za bedaka. I da smo ostali bez svega. Promjena trenera? To bi bio potez očajnika. Protiv Varaždina sam izgubio vjeru u Cannavara. Nužno nije loš trener ne snađe se svako svugdje.

U momčad sam isto izgubio vjeru. Mislim da oni ovo mogu izvuć na kvalitetu ali jednostavno nemaju taj poriv. Zašto i zbog čega to su pitanja koja vjerojatno mi navijači nikad nećemo znat.

Vodstvo kluba je izgubljeno. Lutaju od jutra do mraka. Dali su moć govora tovarima i bjegunčevim tarzanima sa dlačica na šupku.. Kako svi u podcastima emisijama novinama lijepo pušu u isti rog i uživaju. Divno ih je vidjet. Jadnici. Mislim da ipak vodstvo kluba , poštenost i čast tih ljudi da će i ako sezona završi sa crnim scenarijem napravit sve da isprave greške i vrate moćni Dinamo.

Nemam vjere više u nikog. Igrače, trenere, ljude u klubu. Nemam vjere u titulu. Nek igrači barem ovih 9 utakmica ostave život na terenu. I na kraju sezone časno uzdignute glave sa trofejom ili bez trofeja stanu pred maksimirski sjever i zapad.
  • JD s istoka
    7
    Cannavarov Dinamo je jači za Sučića, Mišića, Ademija, Galešića, Franjića, Kangu, pa i Petkovića. Bjelica je u napadu imao samo Kulenovića,emreli21

Toliko gledate Bjelicu kroz ružičaste naočale, da uvijek imate za njega opravdanje.
    Kaj je pola od ovih navedenih Canavarao imao od početka svog mandata? je li sa svima njima prošao pripreme, pa da možeš reći kako Canavaro ima njih, a Bjelica ne?
    Je li Kulenović u periodu Bjelice bio u formi ili je sada?

Po meni je veći pogrešni korak Bjelica ove uprave, vatrogasno rješenje, dok je Cannavaro jednostavno bio rizik. Čovjek velikog iskustva, potencijalno željan dokazivanja kako bi se dalje plasirao na EU tržište

i da ne mislim da će s njegovom smjenom išta postići, već samo da će se nastaviti lutanje
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Kandidata ima i previše..emilperska

Pa gle ja sam bil za Sopu nakon one sramote protiv Rijeke. Ali sad fakat ne vidim tko bi nas na neki nacin mogao podic u zadnja 9 kola.

Ali necemo se lagat, nista od tog se nece desit.emilperska

Ovo svakako jer smo i za to vec zakasnili. Da ga se htijelo maknut trebalo ga se maknut odmah nakon Varazdina. Sad je za Istru pre kasno a nakon Istre ce ili bit pre kasno ili svakako nece htijet dat jer ih je dobio.

A poznavajuci kako nam vode klub i da ga zele maknut ne bi imali nekog u rezervi. Jer kod nas se sve planira 10 godina unaprijed osim onoga sto uvijek trebas imat za plan B.
  • Droljo
    14.2k
    Isto kao sto nitko nije odgovarao za Marićeva (ne)djela..emilperska

Šta to znači? Da netko preuzme odgovornost kao jakir nakon svakog poraza ali ostavku ne ponudi? Ili da raspišu nove izbore zato što su sjebali sa marićem? Ili da mamića vratimo jer ovako ne ide? Šta predlažeš? Ne kužim.
  • emreli21
    225
    ja ne mislim da je Bjelica napravio dobar posao, ni blizu. Dinamo nikad lošiji nije bio u HNL-u. Samo da s Cannavarom baš ništa nismo dobili. I da nešto vrijedi, dobio bi priliku za trenerski posao u Italiji kao De Rossi, Inzaghi, Nesta, Gattuso, Grosso i mnogi iz te njihove zlatne generacije. Malo je čudno da samo njega nikad nisu ozbiljno zvali klubovi iz Serie A. A ako nekome treba dat vremena, treba ga dat našem čovjeku, ne strancu kod kojeg ne vidim pomake. ali to je samo moje mišljenje.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Kaj je pola od ovih navedenih Canavarao imao od početka svog mandata? je li sa svima njima prošao pripreme, pa da možeš reći kako Canavaro ima njih, a Bjelica ne?
    Je li Kulenović u periodu Bjelice bio u formi ili je sada?
    JD s istoka

Pa imal ih je sve osim Petka i Sucica. Kaj uopce spominjes pripreme kad Bjelici nisu ni dali pripreme? Znaci gdje je logika.

A Kule je morao poluozljeden igrat ritam srijeda subota jer je genije prodal Brodica. Sad mister nije u stanju vratit istog tog Kuleta natrag u zivot neg forsira slipping Kangu, koji nemre odigrat akciju bez da se ne posklizne.
  • Droljo
    14.2k
    Pa imal ih je sve osim Petka i SucicaGeneralNapoleon

Da. Dva reprezentativca hrvatske i dva od tri najbolja igrača kluba! Šta to znači jednoj hnl ekipi. Kap u moru. Makni rijeci fruka ili tovarima livaju, samo po jednog pa usporedi... Strašno
  • JD s istoka
    7

Koliko je Dinamo imao stranaca koji su vodili s klupe u zadnjih desetak godina, pa da se podeže cijelo vrijeme ta teza, kao bolje dati našem čovjeku priliku?
    Pa zar to ne rade cijelo vrijeme?
    Ponavljam, čovjek ima ogrmno iskustvo igranja u velikm klubovima koje su vodili veliki treneri, ima i trenerskog iskustva, i kod nas je došao s ciljem dokazivanja kako bi plasirao dalje u klubove lige petice (tako ga ja vidim). Po meni dobar pokušaj
    I opet, i dalje ga ne vidim kao promašaj. Imao je on i dobrih utakmica, ne samo loše. Isto kao što je ove sezone isto to imao i Jakir i Bjelica, a oni su "naši" i dokazani.
    Nije do trenera, to je moje mišljenje
  • GeneralNapoleon
    1.2k

I opet nije Bjelicin Dinamo bio jaci za Petka i Sucica jer ih ni on nije imao. Samo sto uz njih nije imao ni ostale navedene igrace.

Mislim svakako se vrtimo u krug :lol:

Ali meni je ovo sto Cannavaro prezentira uzevsi u obzir sve okolnosti sa razmakom najlosije od svih trenera ove sezone.
  • Droljo
    14.2k
    A možda smo se napokon kompletirali i krenuli nakon belupa i lokomotive a varaždin je bio statistička greška i kiks koji se svakako morao dogoditi do kraja sezone.
    Može se i tako gledati...
  • emreli21
    225
    pa zar Dinamo zadnjih 10 godina nije imao dovoljno uspjeha s domaćim trenerima? Zar je stvarno to sve bilo toliko loše da im više ne treba vjerovati? I zar nije Dinamo lansirao velik broj igrača u Lige petice u tih 10 godina?
    Ne vidim razloga da se išlo u neki suludi rizik sa strancem...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.