• Dudu 9
    595

Opet kažem to je sve došlo u zadnja dva mjeseca sezone, do tada smo se tresli protiv Lokomotive ( gol Kaneka u zadnjim minutama), Varaždina ( Neva skinuo penal, i sačuvao 3 boda), Istre ( jedva ih dobili u Puli nakon što nas je Lokomotiva razbila na Maksimiru.) , a bilo je i panike protiv Rudeša kad je majstor vikao na suca da svira kraj .
  • don
    11.9k
    I opet je pokazao da nije trener za dinamoCrni86

i jel donia naslov? Je, pa puca mi ona stvar jel trener za Dinamo ili nije. I ako Cannavaro nije trener za Dinamo, ako će nam svake sezone donit naslov neka ostane zauvik tu. A to šta je uprava dovodila trenere "koji nisu za Dinamo" je njihov problem a ne tih ljudi.

losji je od svojeg prethodnikaCrni86

to je tvoje mišljenje.

Kovacevic za kojeg isto tvrdimo da jos nije trener za dinamoCrni86

ne znan zašto označuješ ovaj dio kad se ja referiran na dio di si napisa da sa lošijim igračima Kovačević igra lipši nogomet, a ja san odgovoria da se to ne može usporedit sa većim klubom.
  • Crni86
    9.1k
    Je, pa puca mi ona stvar jel trener za Dinamo ili nije.don

Pa odlicno, znaci ajmo onda vratit razno razne jurcice pa da osvajamo hnl, a vani smo kanta. Ne razumijem sta ti zelis uopce za klub. Zelis dobar dinamo, zelis trofeje ili sta zelis? Zagovaras ostanak cannavara makar ne donio trofej, a sad pises da zelis samo trenera koji donosi trofeje. Stari to je bio jakir sa duplom krunom, a ne cannavaro koji stoji jako lose u utrci za hnl.

to je tvoje mišljenje.don

To pokazuje rezultat. Ne treba mi misljenje. Jakir je osvojio duplu krunu. Cannavaro to sigurno nece, a velika vjerojatnost je da nece osvojiti ni hnl. I ocito smo dobili odgovor zasto fabio sa tako velikim imenom nigdje nije dobivao priliku osim u kini. Ima jos 9 kola da se sve okrene, ali ne osvoji li titulu treba mu se zahvaliti.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Kritizirao sam ga jer mu je Hajduk došao u raspadnutom stanju, za razliku od kasnijih derbija.Dudu 9

hajduk prije prvog derbija: 11 bodova iz prethodnih 5 HNL utakmica te ispadanje od Ruzomberoka 1:0.

hajduk prije drugog derbija: 8 bodova iz prethodnih 5 HNL utakmica prije derbija i prolaz u kupu protiv nizeligasa.

hajduk prije treceg derbija: 8 bodova iz prethodnih 5 HNL utakmica i ispadanje iz kupa protiv Rijeke u tjednu prije derbija.

hajduk je u najlosijem nizu dosao bas na Cannavarov derbi a uz to sto na prolijece igra jos gore nego na jesen to pokazuju i njihovi rezultati. Tako da osim subjektivnog dojma kako je hajduk tada bio raspadnut nema nikakvih argumenata. Stvar je vjerojatno vise u tome sto smo pod Jakirom u prvih par kola izgledali toliko nadmocno da smo svi mislili da hajduk nema sanse.

Kako god stoji da je igrao pre pickasto ali s obzirom na sve ostale derbije bi se moglo doc i do zakljucka da je jos i dobro odradio taj derbi koliko su drugi bili uzasni.

A usporedivat Jakirov niz iz prosle sezone sa onim odronom od igrackog kadra sa Cannavarom je svakako besmisleno jer je to veci doseg nego li ce ga Cannavaro u cijeloj karijeri ikad imati.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Prica se da su šatore postavili na Hitrecu i decki ne idu kuci cak i spavaju na travi. Jer ipak u govnima smo velikim pa svaka minuta na terenu znaci…
  • Dudu 9
    595
    Ok bili su još većem raspadu poslje, ali to ne mjenja činjenicu da su i tada bili u raspadu, ispali su od jebenog Ružomberoka u HNL-u su se provlačili, a imali su i onaj cirkus s Kalinićem. Ako ništa drugo Gatusso ih je naučio igrati derbije s nama, druga dva derbija su odigrali puno bolje nego prvi.
    Iako bi ovaj zadnji mi vjerojatno dobili da nismo igrali pola sata s igračem manje.

Što se tiče odrona od igračkog kadra, igrački kadar je od prilke 80% isti, najveća razlika je što Jakir čitavo proljeće nije imao nikakvih problema sa ozljedama glavnih igrača.
  • don
    11.9k
    Ne razumijem sta ti zelis uopce za klubCrni86

želin da osvaja trofeje.

Zagovaras ostanak cannavara makar ne donio trofejCrni86

tako je, jer smatram da nije problem u treneru i da ne bi bilo drugačije sa bilo kojim drugim trenerom.
    A navijačima, a vidin i tebi je najlakše smijenit jednog čovika misleći da će se problem sam rješit, a vidi čuda, sve je ostalo isto. Tako smo svi pisali i posli Bišćana, pogotovo Jakira kako se Dinamo konačno vraća u staro izdanje, pa Bjelice i evo sad Cannavara.

To pokazuje rezultatCrni86

a sezona je završila utakmicom u Varaždinu? I ne gledam tako prozirno ka ti pa da mislin da je rješenje dat otkaz Cannavaru i da će se svi problemi rješit sami od sebe, naprotiv, mišljenja san da neće bit bolje ni 1%.
  • emilperska
    9.2k
    Dinamo će ako ne izgubi protiv Istre prvi put ove sezone ući u niz od 5 utakmica bez poraza.Fabercaster

Svaka čast treneru!

Nema veze što je on jedini trener koji praktički nije imao europske utakmice u 80% svog mandata, a i od kupa se oprostio brzinom srpskog bježanja iz Knina u kolovozu 95'.

Rijeka ga je gangbangala kao rijetko tko u HNL-u, ali neka mi slavimo 4 utakmice bez poraza. Od čega je 1 sa Slavenom s igračem manje i nakon kup utakmice, a Loksa bez par prvotimaca te naravno nije uspio dobiti jogurt doma jer Hajduk su ove godine dobili svi osim nas i Šibenika bar jednom.

Nema šta, dobili smo maga za trenera.. Kakav Ante Čačić, kakav Nenad Bjelica..
  • Crni86
    9.1k
    Jakir skoro sa istim rosterom osvojio duplu krunu. Umjece trenera je i da vodi svlacionu, da posjedne one kojima se neda igrat pa da igraju oni kojima se da. Da je momcad konstantno naspanana itd. To je sve trenerski posao, a ne samo doc poslozit udarnih 11 i on je svoje napravio.

vidin i tebi je najlakše smijenit jednog čovika misleći da će se problem sam rješitdon

ne gledam tako prozirno ka ti pa da mislin da je rješenje dat otkaz Cannavarudon
    Ti imas ozbiljnih problema citanja s razumijevanjem.

Cannavaro ima do kraja sezone, ja trenutacno nisam za njegov ostanak nakon ljeta, ali ga ne bi sada vec otpisao i krajnju odluku bi donio nakon kraja sezone.

Da je sezoni sada kraj, po meni bi cannavaro trebao biti bivsi.
    Crni86

Ima jos 9 kola da se sve okrene, ali ne osvoji li titulu treba mu se zahvaliti.Crni86

To ti se zove konstruktivna kritika. Ja sam i dalje svim srcem uz trenera, ali cu isti tako rec sta mislim i sta me smeta jer kao sto sam reko boli me tuki za jakira, cannavara, bjelicu itd. Zelim samo najbolje svom klubu.

Radite od cannavara heroja, a sa istim kadrom ima losji rezultat i igru od jakira. Svaljujes sve na igrace, a trener zadnju tekmu ostavlja sucica i baturinu na terenu makar su najlosji podjedinci, a vadi stojketa, na klupi sjede belcar i kacavenda. Stavlja u igru lijevo ristovskog koji je dobio zuti karton na klupi. Stavlja hoxhu za kojeg ne znas da igra dok najbolji centarsut lige sjedi na klupi a mi s 2 napadaca u igri. Trener koji radi zamjene u periodima kad i biscan i cacic kojima se sralo za to, ali eto ovaj gospodin je zlatna lopta pa je to genijalnost. Imalo je 90 minuta da podigne svoju ekipu, da izvadi one koji stekaju i da pobjedimo. Igraci imaju svoj krimen, al ima ga i trener pogotovo sada kada mozes radit 5 zamjena pa promjenis pola momcadi. A jos veci vrhunac da nakon takvog kiksa izjavi da je zadovoljan. Ako se dobro sjetim nekim trenerima se isto tako sralo za takve izjave.

Jbga da ovakve rezultate i igru ima nas domaci trener vec bi ga se izsutiralo, ali posto je to talijan ,on je svojim potezima vizionar. Vidio sam i ja nekakav pomak, ali to su sve bljeskovi. Jedna utakmica dobra pa 3 kriminalne. Nismo sibenik da takav niz prolazi. Dinamo zasluzuje bolje od jakirovica, izraubanog bjelice i cannavara koji se ocito uci poslu.
  • don
    11.9k
    Jakir skoro sa istim rosterom osvojio duplu krunu. Umjece trenera je i da vodi svlacionu, da posjedne one kojima se neda igratCrni86

tako je, a kod tog istog Jakira je Petko sam sjeo na klupu u prijateljskoj utakmici, a Cannavara ste do jučer hvalili kako za njega ne postoje imena. :lol: :strong:

ali cu isti tako rec sta mislim i sta me smetaCrni86

jel ti netko brania to? Zašto suprotno mišljenje doživljavaš ki napad?

Radite od cannavara herojaCrni86

apsolutno nitko ne radi od nikoga heroja. Samo postoje 2 vrste ljudi. Prvi su oni koji misle da je problem u igračima/ljudima koji su krojili sportsku politiku a ne Cannavaru i da mu s toga triba dat šansu da započme iduću sezonu, a drugi su oni koji misle poput tebe da je većinski problem u Cannavaru i da ga triba smijenit na kraju sezone. I nemoj mi počimat sa čitanjem sa razumijevanjem jer upravo ti to ne radiš.
    a trener zadnju tekmu ostavlja sucica i baturinuCrni86

a kad ih izvadi ovdje budu komentari "Baturinu, Sučića ne smiš vadit nikad, kakvi god bili" :lol:

Stavlja u igru lijevo ristovskog koji je dobio zuti karton na klupiCrni86

Franjić je sam zatražia izjavu.

dok najbolji centarsut lige sjedi na klupiCrni86

predpostavljan da misliš na Bočkaja. Da bi sve na svitu da ga je ubacia da ovdje pročitan komentare na tu odluku, evo.

A jos veci vrhunac da nakon takvog kiksa izjavi da je zadovoljanCrni86

opet gluposti pišeš, neda mi se više odgovarat jer trkeljaš i nabacivaš gluposti samo da bi pisalo nešto.
    pročitaj još jednom sa razumijevanjem sa čim je zadovoljan.
  • San Lorenzo
    19.1k
    Da sam profesionalac, da primam 1,5 milijuna eura godišnje, zaista bi me bila sramota ne osvojiti naslov s Dinamom, a pogotovo u ovakvoj sezoni gdje ti konkurencija nije Kloppov Liverpool, Pepov City ili Kekova Rijeka, nego družine koje svaki tjedan kiksaju i nude ti šansu da im se približiš, prvak će postati netko tko neće prebaciti ni 70 bodova, a to najvjerojatnije nećemo biti mi...nema ni ritma od dvije utakmice tjedno da imaš bar neku izliku...ništa, nula, zero...kažem, sramota, na kraju sezone bih vratio novce, vratio trenersku diplomu, ispričao se, nestao s lica zemlje na par godina...
  • Crni86
    9.1k
    tako je, a kod tog istog Jakira je Petko sam sjeo na klupu u prijateljskoj utakmici, a Cannavara ste do jučer hvalili kako za njega ne postoje imena.don

Petko je sjeo na klup, al su igraci kad je trebalo sve dali za njega i osvojili trofej s uvjerljivim nizom pobjeda dok cannavarao ne moze motivirati ekipu kada se treba vratit u borbu za hnl. A vjerojatno je i razlika sta je jakir svjestan bio sta znaci gubitak titule i kako bi se to odrazilo na njegovo ime, dok camnavara boli ona stvar. On ce bit zlatna lopta osvojio dinamo titulu ili ne.

apsolutno nitko ne radi od nikoga heroja. Samo postoje 2 vrste ljudi. Prvi su oni koji misle da je problem u igračima/ljudima koji su krojili sportsku politiku a ne Cannavaru i da mu s toga triba dat šansu da započme iduću sezonu, a drugi su oni koji misle poput tebe da je problem u Cannavaru i da ga triba smijenit. I nemoj mi opet počimat sa čitanjem sa razumijevanjem jer upravo ti to ne radiš.don

Radis od njega heroja jer zativas da ostane na osnovi nicega. Tri dobre tekme cijelo proljece. Nastavio bez pobjeda u derbijima. Dozivio debakl protiv rijeke. Amatersko ostavljanje rileta u igri protiv tovara dok ima zuti.

Opet ne citas s razumijevanjem jer sam istaknuo da je problem u svlacioni ali i treneru. Ova svlaciona bi trebala biti dovoljno dobra za pobjedit jedan varazdin ili raspali osijek bez trenera. Kvalitetom je svlaciona okej, ali problem je ocito motivacije gdje do izrazaja dolazi trener. Igraci igraju lose, ali zasto onda igraju uvijek jedno te isti? Zasto ih se trpi i gura? Eto zasto su se protiv varazdina promjenile sve pozicije osim one u veznom redu gdje smo bili najkriminalniji? Da li je i to do igraca ili do trenera? Zasto nije ranije mjenjao ako je bio nezadovoljan?

Ti valjda mislis da cannavarao odgovara zoni pa je jako bitno sta se ovdje pise kad bi on to napravio.

opet gluposti pišeš, neda mi se više odgovarat jer trkeljaš i nabacivaš gluposti samo da bi pisalo nešto.
    pročitaj još jednom sa razumijevanjem sa čim je zadovoljan.
    don
    Nema sa cim bit zadovoljan. Kriminalna igra, kriminalan pristup, kriminalne izmjene. Ni malo samokritike. Nek se zapita kako je pripremio i odvodio tu tekmu kad na kraju moze biti zadovoljan bodom u trenu kad ti pobjeda znaci sve. A ta izjava govori o mentalitetu i koliko ne razumije sta naslov znaci za dinamo.

Vjerovao sam nakon lokse i slavena da je on taj, da se sve opet poslozilo, ali brzo sam se otrijeznio. Da je promjenio trojicu na poluvremenu, da je pokusavao nesto promjenit u igri jos bi nesto reko. Mi smo do 0:1 igrlai jedno te isti nogomet. 98% navijaca je znalo od prve minute da nam se ovom igrom i energijom ne pise dobro, svi su vidjeli osim trenera koji prve zamjene radi u 66. minuti. A i tim potezom pokazuje da je on ocito bio zadovoljan prikazanim.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    a drugi su oni koji misle poput tebe da je većinski problem u Cannavaru i da ga triba smijenit na kraju sezonedon

Ja mogu shvatit da smatras da ga ne treba sada mijenjati. Mogu cak negdje vidjet logiku da se zaziva da ostane ako osvoji. Makar bi i to vec bilo ironicno jer mi je dojam da je kod Jakira koji je uvjerljivije osvojio i uz to duplu krunu, prevladavalo misljenje da ga se treba maknut.

Ali sto mi nikako nede u glavu je zbog cega bi on trebao dobit priliku vodit klub sljedece sezone ako ispusi naslov i potpise najvecu sramotu unazad 20 godina. Sto bi u tom slucanu pokazao osim praznih floskuletina? Jedno veliko veliko nista.

Jer u tom slucaju jednostavno ne vidim jedan jedini razlog po cemu je bolji od prethodnika. Smatram i sada da nije ali kamoli ako ispusi naslov, sto vjerojatno hoce.

A nije mi jasno zasto bi onda bas sa njime trebali ici u novu sezonu. Jer ako smo prije njega imali bolje trenere. A najkasnije u tom slucaju mora svima biti jasno da je to slucaj. Onda jednostavno ne shvacam zasto bi se trebali spustat sto se tice trenerskog nivoa.

I sve to za igrace stoji da treba remont itd. Ali valjda treba onda i uzet najboljeg moguceg trenera za remont. A ako ne osvoji naslov on to ni u kojem svijetu ne moze bit.

Dinamo će ako ne izgubi protiv Istre prvi put ove sezone ući u niz od 5 utakmica bez porazaFabercaster

Ovo tek sada vidim. I to je netocno. Poceli smo sezonu sa 4 uzastopne pobijede i remijem protiv Rijeke. Znaci niz od 5 utakmica bez poraza vec imamo.
  • don
    11.9k
    al su igraci kad je trebalo sve dali za njega i osvojili trofej s uvjerljivim nizom pobjeda dok cannavarao ne moze motivirati ekipu kada se treba vratit u borbu za hnlCrni86

daj objasni od kud ovakve floskuletine izvlačiš? Jesu igrači dali sve za njega posli Balkanija, Gorice, Lokomotive i da ne nabrajam ostalih ekipa?
    I idalje pričas u kontekstu toga da je prvenstvo već
    završeno.
    dok camnavara boli ona stvarCrni86

realno, idu pare boli ga ona stvar, nema veze jer prvi dođe u Maksimir i zadnji kasno navečer izađe.

Radis od njega heroja jer zativas da ostane na osnovi nicegaCrni86

radim heroja od njega jer zazivam ostanak? Zanimljivo prije svega.

ostane na osnovi nicegaCrni86

ali ti opet ne razumiš o čemu ja pričam... Ako JA osobno mislin da se ništa ne bi prominilo i da povučemo Kloppa iz Red Bulla, onda naravno da želin ostanak Cannavara upravo zbog toga, jel sad jasnije? Znači mislin da je problem u nekim drugim stvarima. Nadan se da si sad ubra.

istaknuo da je problem u svlacioniCrni86

možeš označit di si ovo reka?

ali zasto onda igraju uvijek jedno
    te isti?
    Crni86

Zona je sve na svitu hahahah. Doslovno kad su izašli
    sastavi za Varaždin bili su hvalospjevi na račun Cannavara kako se konačno standardizira prvih 11, a
    sad je problem jer su uvik isti :rofl: :rofl:

Nema sa cim bit zadovoljan. Kriminalna igra, kriminalan pristup, kriminalne izmjene. Ni malo samokritikeCrni86

evo jer očito nisi razumija šta je mislija sa tim, objasnit ću ti ja. Reka je da je zadovoljan sa remijem zbog tijeka utakmice i načina na koji je Dinamo izgleda u toj utakmici, upravo to smo i svi pisali posli Varaždina da smo tribali izgubit tu, a da je bod na terenu a pjesma u busu.

Ali sto mi nikako nede u glavu je zbog cega bi on trebao dobit priliku vodit klub sljedece sezoneGeneralNapoleon

po ko zna koji put, jer mislin da ni s jednim drugim trenerom na svitu ne bi bilo pomaka u trenutnoj situaciji.
    i prije svega san reka da ću se složit sa odlukom SD-a kakva god ona bila, naravno, uz uzvjet da ide u čistku svlačionice.

4 trenera ljudi dragi, 4 različita trenera i kod svakog su oči krvarile.

i sad već zatrpavamo temu.
  • Crni86
    9.1k
    evo jer očito nisi razumija šta je mislija sa tim, objasnit ću ti ja. Reka je da je zadovoljan sa remijem zbog tijeka utakmice i načina na koji je Dinamo izgleda u toj utakmici, upravo to smo i svi pisali posli Varaždina da smo tribali izgubit tu, a da je bod na terenu a pjesma u busu.don

Upravo ovo sam ti i napisao taj tijek utakmice nisu postigli samo igraci vec i on kao trener koji je pripremio i postavio utakmicu te ju vodio. Napravio prvu zamjenu u 66. minuti i promjenio sve osim veznog reda koji je bio najlosji. Trebao se pokrit po usima skupa sa cijelom momcadi jer ima jednaku krivicu kao i igraci. A ako je on zadovoljan rezultatom s obzirom kako smo izgledali isto tako govori koliko nije znao sta napravit kako bi okrneuo tijek tekme pa je eto zadovoljan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.