I opet je pokazao da nije trener za dinamo — Crni86
losji je od svojeg prethodnika — Crni86
Kovacevic za kojeg isto tvrdimo da jos nije trener za dinamo — Crni86
Je, pa puca mi ona stvar jel trener za Dinamo ili nije. — don
to je tvoje mišljenje. — don
Kritizirao sam ga jer mu je Hajduk došao u raspadnutom stanju, za razliku od kasnijih derbija. — Dudu 9
Ne razumijem sta ti zelis uopce za klub — Crni86
Zagovaras ostanak cannavara makar ne donio trofej — Crni86
To pokazuje rezultat — Crni86
Dinamo će ako ne izgubi protiv Istre prvi put ove sezone ući u niz od 5 utakmica bez poraza. — Fabercaster
vidin i tebi je najlakše smijenit jednog čovika misleći da će se problem sam rješit — don
Ti imas ozbiljnih problema citanja s razumijevanjem.ne gledam tako prozirno ka ti pa da mislin da je rješenje dat otkaz Cannavaru — don
Cannavaro ima do kraja sezone, ja trenutacno nisam za njegov ostanak nakon ljeta, ali ga ne bi sada vec otpisao i krajnju odluku bi donio nakon kraja sezone.
Da je sezoni sada kraj, po meni bi cannavaro trebao biti bivsi. — Crni86
Ima jos 9 kola da se sve okrene, ali ne osvoji li titulu treba mu se zahvaliti. — Crni86
Jakir skoro sa istim rosterom osvojio duplu krunu. Umjece trenera je i da vodi svlacionu, da posjedne one kojima se neda igrat — Crni86
ali cu isti tako rec sta mislim i sta me smeta — Crni86
Radite od cannavara heroja — Crni86
a trener zadnju tekmu ostavlja sucica i baturinu — Crni86
Stavlja u igru lijevo ristovskog koji je dobio zuti karton na klupi — Crni86
dok najbolji centarsut lige sjedi na klupi — Crni86
A jos veci vrhunac da nakon takvog kiksa izjavi da je zadovoljan — Crni86
tako je, a kod tog istog Jakira je Petko sam sjeo na klupu u prijateljskoj utakmici, a Cannavara ste do jučer hvalili kako za njega ne postoje imena. — don
apsolutno nitko ne radi od nikoga heroja. Samo postoje 2 vrste ljudi. Prvi su oni koji misle da je problem u igračima/ljudima koji su krojili sportsku politiku a ne Cannavaru i da mu s toga triba dat šansu da započme iduću sezonu, a drugi su oni koji misle poput tebe da je problem u Cannavaru i da ga triba smijenit. I nemoj mi opet počimat sa čitanjem sa razumijevanjem jer upravo ti to ne radiš. — don
Nema sa cim bit zadovoljan. Kriminalna igra, kriminalan pristup, kriminalne izmjene. Ni malo samokritike. Nek se zapita kako je pripremio i odvodio tu tekmu kad na kraju moze biti zadovoljan bodom u trenu kad ti pobjeda znaci sve. A ta izjava govori o mentalitetu i koliko ne razumije sta naslov znaci za dinamo.opet gluposti pišeš, neda mi se više odgovarat jer trkeljaš i nabacivaš gluposti samo da bi pisalo nešto.
pročitaj još jednom sa razumijevanjem sa čim je zadovoljan. — don
a drugi su oni koji misle poput tebe da je većinski problem u Cannavaru i da ga triba smijenit na kraju sezone — don
Dinamo će ako ne izgubi protiv Istre prvi put ove sezone ući u niz od 5 utakmica bez poraza — Fabercaster
al su igraci kad je trebalo sve dali za njega i osvojili trofej s uvjerljivim nizom pobjeda dok cannavarao ne moze motivirati ekipu kada se treba vratit u borbu za hnl — Crni86
dok camnavara boli ona stvar — Crni86
Radis od njega heroja jer zativas da ostane na osnovi nicega — Crni86
ostane na osnovi nicega — Crni86
istaknuo da je problem u svlacioni — Crni86
ali zasto onda igraju uvijek jedno
te isti? — Crni86
Nema sa cim bit zadovoljan. Kriminalna igra, kriminalan pristup, kriminalne izmjene. Ni malo samokritike — Crni86
Ali sto mi nikako nede u glavu je zbog cega bi on trebao dobit priliku vodit klub sljedece sezone — GeneralNapoleon
evo jer očito nisi razumija šta je mislija sa tim, objasnit ću ti ja. Reka je da je zadovoljan sa remijem zbog tijeka utakmice i načina na koji je Dinamo izgleda u toj utakmici, upravo to smo i svi pisali posli Varaždina da smo tribali izgubit tu, a da je bod na terenu a pjesma u busu. — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.