• Odani Zgd
    186
    Bilo bi zanimljivo vidjeti da su Bjelica i Canavaro sada u zamjenjenim ulogama....da je Canavaro smjenjen nakon dva mjeseca,8 bodova u LP,bez priprema i prijelaznog roka,a Bjelica da je treći u prvenstvu,iza jadnoga Hajduka,i malo bolje Rijeke....pola foruma bi mislim svršavalo na Fabia.
  • Fan
    884
    Pišu Sportske da je izgubio povjerenje igrača.
    Dal je istina ili ne, nemam pojma, ali moj je dojam da ide prema tome, da ga baš ne fermaju nešto pretjerano...
    Mislim da imamo velikih problema s igračima općenito, da je previše umišljenih i da ne poštuju autoritet, mogli smo to vidjeti već na par primjera samo ove sezone i već u startu su treneri osuđeni na propast, pa tako i Cannavaro.
    Općenito mi Cannavaro od početka nije sjeo inače, slab CV s obzirom da je bio u inozemstvu, otkad je došao igra nam nije baš ništa bolja i ne čini mi se da ima gard pobjednika pa se nadam ipak da ćemo raskrstit sa zadnjim danom sezone, kako god ona završila i krenut po Kovačevića (znam, nema ni on CV, jasno mi je to, ali obećava kako je posložio jedan Belup da izgleda kao top ekipa za naše standarde, iako ni to nije garancija ničega) uz nužnu rošadu u ekipi.
  • Noel
    9.8k

Kad spominješ statistiku,statističku grešku. 0 udaraca u okvir. Jedan iz penala. U 100 minuta. Kako to može bit samo jedna statistička greška? Ako imaš 0 udaraca u okvir i ne pobjediš to nije greška. Po statistici. Ustvari je. Nama u prilog. Izvukli smo bod. Da smo imali 20 udaraca i uzeli bod to bi bila statistička greška o kojoj ti pričaš.
  • Fan
    884
    pa zar Dinamo zadnjih 10 godina nije imao dovoljno uspjeha s domaćim trenerima? Zar je stvarno to sve bilo toliko loše da im više ne treba vjerovati? I zar nije Dinamo lansirao velik broj igrača u Lige petice u tih 10 godina?
    Ne vidim razloga da se išlo u neki suludi rizik sa strancem...
    emreli21

Mislim da je tu više problem što se ovdje ljudi nerado sjećaju zadnjih 10-15 godina zbog toga što je te trenere dovodila izvjesna osoba pa automatski dolaze sa minusom.
    Bilo je tu dobrih i odličnih trenera, Vaha, Bjelica, Čačić, Mamić jr....
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Ponavljam, čovjek ima ogrmno iskustvo igranja u velikm klubovima koje su vodili veliki treneri, ima i trenerskog iskustvaJD s istoka

I onda u derbiju u kojem vodi 2:1 i ima igrača manje pred kraj utakmice uvodi napadača. Baš odaje dojam da je igrao najveće svjetske derbije.
  • JD s istoka
    7

Nije bila poanta pljuvanju po Bjelici kako bi dokazao da je Cannavaro bolji trener
    Već da se prelako razbucujemo s tim podacima, pa Cannavaro ima Petkovića, Mišića i Sučića (ostali manje bitno), a Bjelica nije imao. Bjelica ih nije imao, a msilim da ih ni Cannavaro nije imao, barm ne u onoj mjesri kakve ih vi pamtite prije ovih pauza od ozljeda.
    Meni je to u par deka

Vezano za pripreme, kaj se mene tiče Bjelica nije ni trebao dolaziti, a kamoli dobiti i pripreme. Pripreme sam više spomenuo zbog tog "slipping" Kange koji nije bio u ozbiljnom ritmu utkamica duži period za razliku od Kulenoviča
    I drago mi je da ga se pokušava dobiti, ali ni on neće imati bezbroj prilika kao ni što i Kulenović nema, i tako ti to je
  • JD s istoka
    7

Je da, kao što je dinamo u zadnjih par godina u sliaznoj putanji po kvalitete igre (što je nama jako bitno) s trenerima koji su najbolji na našem području, Dakle, ajmo probati nekaj novo je bilo s Cannavarom

Nije kvaka u trenerima, naš ili tuđi isto nam bude.
    Cijela se sportska politika mora presložiti. Na vrh dovesti osobu jakog karaktera i još jačeg znanja, s jasnom vizijom, te mu da dati vrijeme malo duže od mjesec ili dva, jer očigledno da tu ima dosta posla napraviti
  • fakin
    161
    Uslikano u javnom prijevozu :)

IMG-20250402-191818.jpg
  • Noel
    9.8k

I ja sam to uočio na više mjesta u gradu. O čemu se radi..
  • BornaPŽ1986
    1k
    Kako god i sta god bila istina ne pise nam se dobro. Svatko tko je optimistican u ovom trenutku svaka cast.
  • JD s istoka
    7

nisam trener da kužim šta je pjesnik htio time reći. pa nemam ni nogometnog iskustva da mogu reći da sam ga ikada trenirao. Dakle ne ulazim u neke dublje analize i ne prebacujem ljudima nešto gdje smatram da mi nije mjesto.
    Ima li potez osobe s očigledno boljim CV-om od mene logike? nekada mi i nema, ali tako je to kao i sve valjda u životu

Možda je htio napraviti pritisak na dio terena gdje se lopta najviše vrti? možda je htio dobiti dodatnu glavu na prekidima? nemam pojma, pretpostavljam da objašnjenje postoji, ali se očigledno nije isplatilo
  • JD s istoka
    7

Tako i ja to vidim
    ima tu puno posla za ispraviti. Vjerojatno nekoliko prijelaznih rokova.
    Na meni je da se nadam da će svaki sljedeći korak biti korak u dobrom smjeru, i da će ova kriza samim time proći što prije
  • emilperska
    9.2k
    I ja sam to uočio na više mjesta u gradu. O čemu se radi..Noel

Očito se radi o tome da Dinamove navijače ne možeš beskonačno varat. Imali smo svakave trenere i svašta se trpilo, ali ovo je jedna viša razina. Usprkos snažnim PR kampanjama, svim mogućim CHAT GPT intervjuima, narod nije osvojio, shvatili su o čem se radi.
  • Crusades
    15.2k
    Da, stvarno je gori od Maria Cvitanovića i Nikole Jurčevića. Baš ih ne možeš varat.
  • NKDZ86
    3.3k
    A ako nekome treba dat vremena, treba ga dat našem čovjeku, ne strancu kod kojeg ne vidim pomake. ali to je samo moje mišljenjeemreli21

kad to kaže emreli, onda se zapitajmo :grin:
    šalu na stranu ,slažem se svakako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.