• Fabercaster
    96
    Toliko citata jadnog malog mene, sad znam kak je Branku Ivankoviću!

Kao rijetko tko osim Slavena 4:1, Osijeka 4:2 i Lokomotive 3:1, a ne treba zaboraviti ni onih 1:1 protiv Slavena kad se Guardiolina Barcelona ukazala na Maksimiru i stisnula nas u 16, i to sve sa 11 igrača u polju. Ali ajde, tko se tog sjeća, ili recimo Bayerna, Sparte, Ballkanija, Lokomotive, PAOKa.

je u pravu si! Rijeka 1:1 je bila prije Hajduka. Išao sam pogledati sad.

P.S. morat će mediji nać novog Spasitelja, evo ne ide Kovačeviću baš protiv Osijeka u kupu.
  • Zg123
    1.5k
    Ajd vi sto bi smjenili trenera koga bi doveli? Kovacevica? I dodje Kovacevic i vi mislite da ce on u ovih 9 utakmica magicnim stapicem odjednom stvoriti neku smislenu igru i kemiju medju igracima i dignuti titulu?
  • Dani Olmić
    1.2k
    Garcia je za ovoga Guardiola i Ancelotti zajedno
  • Danko
    1.8k

Je, dok trenira anonimuse kojima je san ostvarit neki jači transfer pa grizu ko psi
    Kod nas bi prošao ko i zadnjih 5 trenera
  • Dani Olmić
    1.2k
    cannavaro meni nista nije donio u ekipu, bas ono ogromno nista… osim igrackog imena on nije nikaj zasad … da takve rezultate i takvu igru ima recimo cacic, jurcic, biscan itd, da vidis kako bi ih svi razapeli … al posto je ovo ipak ballon dor pobijednik (sto nema nikakve veze s trenerskim znanjem) i neki mister maneken, to je sad ok
  • Danko
    1.8k
    Pa nije
    Niti će ijedan trener donijeti jer je to skupina igrača bez karaktera.
    Treba nam totalni remont
  • Jaro
    9.4k
    a to se nece desiti jer se nikad ni u jednom klubu (OK, osim Intera 90ih redovito) to nije napravilo. Dovest ce se desetak igraca, poklonit 2-3, na posudbu poslat 4-5, od 10 novih 9 i pol ce biti promasaj, promjenit cemo trenera nakon ispadanja iz pretkola KL, doci ce do trzavica klub-manager nekog klinca koji ili nije jos zaigrao ili je igrao 27 i pol minuta u zadnjih 3 sezone.
    PR ce nam jednom mjesecno bacati kosti, radovi u Kranjcevicevoj ce evo bas najkasnije za mjesec i pol krenuti...
  • Droljo
    14.1k
    Zanimljivo kako se davala šansa jakiru ili bjelici (mnogi još nisu preboljeli njegov otkaz) po par priprema i prijelaznih rokova a fabiu se neda ništa. Ajde malo vjere i optimizma jer nebumo sigurno opet mijenjali trenera do kraja sezone. Ako su iole inteligentni u klubu. Dečki to sami moraju izgurati sve da trener radi kontra kluba. 11 ih mora stavit u ekipu i na tih 11 je da poderu sve ove polu amatere iz hnl-a.
  • emilperska
    9.2k
    Statistički je dokazano (bile su više puta na tribini izbačene brojke) gdje ti promjenom trenera na taj neki psihički šok rješavaš s dosta vecim postotkom naredne 3 utakmice. To je ono sto nama treba, 3 pobjede u naredne utakmice i onda molit Boga da konačno derbije odradimo muški i na konju smo.

Ovo s Cannavarom je udaranje mrtvog magarca. Vidi se iz aviona da nije dobar trener, da nije trener za GNK, socijalno je neinteligentan i ekipa ga ne slijedi.
    Zrači kurcem, a ne energijom i optimizmom.

Ali neka smo mi gospoda uvijek.
    I kad treba torcidi dozvolit da orgija po jugu i kad treba prema lošem treneru svjetski poznatom imenu bit gospodin. Bitno da prema našem najuspješnijem europskom treneru nismo bili gospoda nego smo ga bacili pod vlak umjesto slučajno izabranog sportskog direktora koji nas je i usosio s ovim talijanskim manekenom na klupi..
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Zanimljivo kako se davala šansa jakiru ili bjelici (mnogi još nisu preboljeli njegov otkaz) po par priprema i prijelaznih rokova a fabiu se neda ništa.Droljo

Pa Fabio je dobio vise prijelaznih rokova i priprema nego Bjelica. A valjda je i svima jasno da jedan Fabio ne moze ni u kojem svijetu imat priblizno kredita kao Bjelica. Svima osim ljudima u klubu ocito.

Na kraju krajeva Jakir je dobio druge pripreme sigurno zbog na kraju ipak izrvsnog rezultata.

A sto se smijene tice. Vjerojatno ne. Vjerojatno je sada svakako pre kasno. Tako da nam jedino i preostaje luda vjera da ce igraci to izvuc.

Prema Fabiju sigurno imamo podjednake (ne)simpatije ali ja te pitan koga bi mi sad uopce mogli dovest? Kovacevic je rekao da sezonu zeli zavrsit u Slavenu.
  • Droljo
    14.1k
    Krunu Jurčića!
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Mister, vrijeme je da se nadu muda. Jakir je sezonu okrenuo s 2 napadaca na Poljudu. Ceka se potez ili potpis raskida.
  • NKDZ86
    3.3k
    Zrači kurcem, a ne energijom i optimizmomemilperska

ovo je najjače, a nije daleko od istine :rofl:

i oke, dat će se fabiu šansa do kraja sezone jer kaj ćemo mijenjati 3 puta trenera u sezoni i onda ako izgubimo titulu, ko će onda bit krivac ? fabio i bivši sd koji ga je doveo?
    uprava i io sumnjam da će preuzeti odgovornost, već vidim pranje ruku...
  • San Lorenzo
    19.1k
    Zanimljivo kako se davala šansa jakiru ili bjelici (mnogi još nisu preboljeli njegov otkaz) po par priprema i prijelaznih rokova a fabiu se neda ništaDroljo

Nisam prebolio otkaz Bjelici jer je zamjenjen gorim, to sam rekao u prosincu, govorim i sad...tolerira ga se samo zato što je već treći trener, pa bi bila sramota smjeniti ga čime bi se priznalo da 'sportski sektor' nema pojma šta radi...a btw Fabio već sad ima duži mandat nego Bjelica, od igre i rezultata imamo samo pusta obećanja da će kad treninzi sjednu na mjesto to biti to, evo samo što nije...kao one krčme što imaju natpis 'sutra besplatna pijača'.
  • Zg123
    1.5k
    ne zelim biti Cannarov odvjetnik ali je u hnlu u 9 utakmica uzeo 17 bodova dok je Bjelica u 11 utakmica uzeo 16 bodova. Mijenjat trenera nema smisla, niti mislim da bi itko normalan i kvalitetan dosao u ovom trenutku(osim ludog Sopica ali on je na novom poslu).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.