• Droljo
    14.1k

Ako baturina i petko odu onda 4-5 treba dovesti. Ali okosnica je tu. Rpg-mikić (risto), Galešić-torente-ktc(jakir, mmaee), lb treba dovesti, mišić-(tu treba bar dva dovesti i 6 i 8 + možda belcar, ademi, franjić, kača), pjaca-hoxha(horvat, špikić možda) desno svakako dovesti krilo + špika/Cordoba, za 10 stojković+ pojačanje i naprijed kanga petko, kule + dovesti nekoga. Nije to puno
    A imamo i famozne unutarnje rezerve. Možda mbukua probati na desetki ili nešto tako..
  • Vedraca
    115
    ja se mogu kladit da necemo Ni pola od ovih Imena vidjet za dvje sezone...2025-2027 et
  • Crni86
    9.1k
    da samo ti racunas sa nekim igracima koji su ni na nebu ni na zemlji kao sto su rile, rpg, mikic, franjic, belcar, da li ademi moze vise?, mozda spikica otkupe, di ce cordoba kad se ne moze sada nametnuti i treba ga poslat na posudbu, sta sa petkom? Misic ima jos samo godinu dana ugovor itd.

Mi imamo otvoreno ovog trenutka 5-6 pozicija samo u prvih 11 (golman, desni bek, lijevi bek, osmica, desno krilo ili desetka ovisno kaj ce stojke igrat i napadac). Gdje je tu jos rotacija, klupa, mladi igraci.
  • Fan
    878
    Ja stvarno ne vidim potrebu za panikom, jer doslovno samo potpis dijeli od toga da imamo SD.OsamŠest

Panika je u tome što je taj SD još prije mjesec dana cca, ako ne i prije, morao početi raditi s radom, eto zašto je panika potrebna. Svakim danom kašnjenja će njegove odluke biti za taj dan ishitrenije jer neće dovoljno poznavati ni teren niti imati vremena za dogovarat kvalitetnije poslove. Ponašate se kao da je SD igrač da kada dođe mu treba par dana prilagodbe i može počet igrat. To tako ne ide.
    Valjda potencijalni kandidati ne čuvaju ovce negdje na brdu dok čekaju posao nego planiraju i pripremaju se za ono što slijedi.Droljo

Da mi je znati kako si ovo zamislio da funkcionira?
    Pa ti potencijalni kandidati imaju sigurno još ponuda (ili trenutnog posla), zar bi za svaku ponudu onda trebali planirati i pripremati teren? + Nikako ne mogu imati ni bliži uvid u klub i kako funkcionira kad nisu njegovi djelatnici.
    Pa mi momčad imamo. Mi moramo dva do tri igrača zamjeniti.Droljo
    Ovo nije točno, a to ili znaš ili živiš u nekom paralelnom svemiru. Treba nam barem 5-6 novih igrača, većina za prvu ekipu.
  • Vedraca
    115
    Nama Samo U veznome Redu trebaju 2 Nova igraca! Mozda cak i 3. Ako se Belcara ne otkupi. Jedna za Ademija a druga polako za Misica
  • Vedraca
    115
    Sto se tice novog SD-a.....Boromisa ili Bobic
  • mali M
    7.3k
    Čisto usporedbe radi, jedan Arsenal je tek neki dan objavio novog sportskog direktora, a u 11 mjesecu prošle godine im je otišao prethodni.jp23

da, ali bitno je vrijeme kad je došao, a ne kada je otišao. Poanta je da im je došao novi SADA kada ima vremena za upoznati kadar, upoznati se sa svime što treba, što fali, tko fali i ima vremena za napraviti plan za dalje. Ako mi dopeljamo SD-a na kraju sezone kaj će on znat koga treba, kakav kadar i kada će implementirati svoje zamisli? Reći će mu ovi koji su tu? koji su nas i doveli u ovakvu situaciju? Ovo je baš frustrirajuće postalo..
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    @Vedraca Boromisa uvijek kad bih mogao birati ,ali za njega plus Bobić bez ugovora ,pa zar treba 3,4 mjeseca da se dogovore ta dva. Jednostavno ne vjerujem u to
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Jesu li to insajderske?
  • ElDorado
    2.6k
    Nije panika neg je realnost. Bez sportskog sektora smo dva mjeseca prije kraja prvenstva. Drugo sami su postavili taj rok pa je red da i objasne zasto se kasni. A svi oni koji mosle da imamo momcad grdo se varaju. Medju igracima nesto ocajno ne stima i po mnogim detaljima se vidi da je situacija zatrovana ego tripovima.
    A cini mi se kolko ovi otezu da su i novinari digli ruke od nas
  • Cif
    300
    od svih nabrojanih tu jedino su po meni Galešić Rpg Mikić Stojković i Horvat za novi Dinamo.Ostalo sve puno sebe.
  • Mali dioničar
    17.1k
    Rpg MikićCif

Znači Rpg opet lijevo.
  • Cif
    300
    ma prije bi mikića probao lijevo možda ima smisla.Al budući da trebamo 2 desna beka našlo bi se minuta i njega.Rista i Moharami čao.
  • E46
    1.3k
    nama treba najmanje 5 igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.