• Blueshadow86
    2.9k
    Najgore odluke su - ishitrene.prefontaine

Ishitreno je ako već 2 mjeseca nemamo sportskog direktora? Uzmimo još u obzir da Marić nije iznenada dobio pedalu.
    Prije bi ja nanjušio tartufe ispod zemlje nego što ćemo mi imati sportskog direktora.
  • Dudu 9
    595
    Kakav kraj sezone, prijelazni rok se priprema mjesecima unaprijed, a ti bi sportskog direktora dovodio u lipnju.
  • jp23
    3.1k
    Čisto usporedbe radi, jedan Arsenal je tek neki dan objavio novog sportskog direktora, a u 11 mjesecu prošle godine im je otišao prethodni.

Možemo nastavit paničarit ili se možemo strpit i nadati najboljem mogućem rješenju
  • Patak
    3.2k
    Ja recimo nisam paničario, ja sam samo pitao je li prošlo 10 dana? Tih "10 dana" nisam ja izmislio.
  • Facke
    5.5k

Arsenal ima potpuni drugi nacin rada. Edu Gaspar je bil prvi sportski direktor v povijesti kluba. Ovak ionak na kraju odluci Arteta. A "sportski direktor" pomaze.
  • Keyser Soze
    13k
    U klubu su 25.3. rekli da za 10 dana dolazi novi SD, danas je osmi dan.
  • OsamŠest
    4.6k
    A što ako su ljudi iz kluba tražili od najužeg kruga kandidata jasnu sliku momčadi za iduću i narednih par sezona?

Potraje zasigurno. I definitivno će se potpisati sportski direktor koji će biti jako dobro upoznat sa prvom ekipom, omladinskim pogonom i budućim transfernim rokovima i potrebama.

Ja stvarno ne vidim potrebu za panikom, jer doslovno samo potpis dijeli od toga da imamo SD.
    Ta osoba i prije tog potpisa zna sve poteze koje bi vukao kao SD Dinama, tako da se sigurno ne kasni nigdje..
  • Droljo
    14.1k

Pa to. Valjda potencijalni kandidati ne čuvaju ovce negdje na brdu dok čekaju posao nego planiraju i pripremaju se za ono što slijedi.
  • Olmic
    4.2k
    Traje predugo to je sigurno jer u 2 mjeseca mozes organizirat sastanke 15 puta.. ili su nas redom odbili nase zelje i sad tapkamo u mraku ili cekamo nekog zauzetog. Ne vidim trecu opciju
  • Crni86
    9.1k
    za 10 dana dolazi novi SDKeyser Soze

Ako ne dode, procitaj ovu izjavu opet.

Izjavili su oni vec dva puta 10 dana, pa onda do kraja mjeseca itd. Vremena je sve manje. Racunajte da ove godine krecemo s kvalifikacijama mnogo ranije, momcad mora ranije na pripreme te momcad mora biti slozena do 15.6. (To je i boromisa objasnjavao na primjeru olimpije). Uz sve to imamo jos nekoliko otvorenih vaznih pitanja oko sportske politike (filjala, omladinski pogon, scouting itd).

Boromisa vam je reko da se momcad planira 6mjeseci do godinu dana unaprijed. Nadam se da ce kroz koji dan novi sd biti predstavljen, inace nam se i iduce sezone ne pise najbolje.
  • Droljo
    14.1k
    Boromisa vam je reko da se momcad planira 6mjeseci do godinu dana unaprijedCrni86

Pa mi momčad imamo. Mi moramo dva do tri igrača zamjeniti.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Jesi siguran da su samo dva do tri? Mi na ljeto gubimo Baturinu i Sucica. Petko li-la. Ne kazem da ide ali kad menader izjavljuje da ide ne bih bas htio rec ostaje sto posto. Pa mi cemo se raspast ako sva trojica odu. Kako nadomijestit toliko kvalitete, a kao sad smo vec pre slabi. I sve to jos bez love.

A neovisno o odlascima treba rijesit lijevog beka, desno krilo i 6icu.

Ja ne vidim kako mi bez 6+ igraca na ljeto mozemo napravit potreban remont da opet budemo dominantni.
  • Crni86
    9.1k
    koju?

Tko je prvi golman iduce sezone? Neva? Cavlina? Tko je drugi? Zagi,Fila? Jedan do dva golmana su viska

Lijevi bek veliki upitnik, franjic navodno je doveden da krpa do ljeta plus tu je na posudbi.
    Tko su stoperi? Tko umjesto teofila? Sta s mmae?
    Desni bek: riletu i mohi istice ugovor, rpgu za godinu dana, znaci ako rpg nece potpisat novi ide prodaja. Tko ce biti novi desni bek onda?

Koga dovest za sesticu? Misicu treba zamjena, da li je to franjic pa cemo u njegov otkup? Ili netko drugi, ako da tko?
    Tko je zamjena za sucica? Tko ce biti u rotaciji za tu drugu sesticu/osmicu?
    Stojke desetka ili desno krilo? Kako god, jedna od tih pozicija je onda upitna i trebamo pojacanje. Tko ce u rotaciji za desetku? Di je u cijeloj prici kacavenda? Sta s belcarom? Vrba posudba ili ne?

Desno krilo spomenuto kod stojketa, kaj s cordobom? Nestao je, znaci trebamo kvalitetnu rotaciju za desno krilo.

Napadaci petko odlazi, ostaje? Kule isto tako? Ukoliko da trebamo dvije zamjene.

Gdje su jos pitanja druge momcadi koja krece s natjecanjem. Tko je trener? Strucni stozer? Koji igraci?

Sta s filjalom?

Scouting? Tko cce ga cinit? Koja podrucja su u fokusu? Kakve igrace trazimo?

Nama slijedi jedan jako jako jako veliki remont koji odgadamo vec par sezona. Na ljeto nama slijedi jedan od kljucnijih prijelaznih rokova gdje se taj remont treba odraditi i sloziti kostur nove momcadi (nesto slicno kod prvog mandata bjelice kad su dosli petko,orsa, dilaver, ktc, kadzior, hajro itd). Da ne spominjem koliko ce biti teze (ne i nemoguce) slagati novi kadar ukoliko ne budemo prvaci i budemo imali mnogo manje novaca.
  • Omake
    6.7k
    SD koji su se razišli s svojim klubovima u zadnja 2 mjeseca (Malo inspiracije gospodi novinarima, a sebi nade)

Matteo Tognozzi 38 godina

KVvKoxZ.png

Tiago Lenho 36 godina

rd1TDcX.png

Felipe Minambres 59 godina

DAdhBbr.png

Ruben Capria 55 godina

BIfdoMq.png

Olaf Rebbe 46 godina

H4pIO6s.png
  • Tranzicijski Napad
    330

Ako nista Matteo Tognozzi ima licencu za sportskog direktora :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.