• Cif
    300
    prije 10 neg 5
  • Droljo
    14.1k
    nama treba najmanje 5 igraca.E46

Kako će se neki razočarati na ljeto...
  • Crni86
    9.1k
    Kako će se neki razočarati na ljeto...Droljo

Ovisi. Ako cemo biti prvaci, ukoliko se proda i baturina bit ce dovoljno sredstva da se rekonstrukcija napravi na visokoj razini. Ukoliko se ne osvoji naslov i time plasman u lp rekonstrukcija ce biti znatno otezana ali ne i nemoguca.

Sjetimo se samo da zadnja velika rekonstrukcija (kad je doso neno) da sezonu prije nismo igrali europu te da smo tu sezonu zavrsili u eruopa ligi koja je financijski skoro u razini konferencijske lige. Moze se sve kad imas potrebnog znanja, veza, iskustva i sl.
  • vlatkomarkovic
    595

Čovjek Trolla

Nama treba apsolutni remont, ali s pozitivne strane imamo priliku jako dobru na tržištu.

Odu li Petko i Bati što je sasvim izvjesno. Možemo napraviti jako lijepu rošadu.

Treba nam golman: Labrovic - posudba s otkupnom
    Lijevi bek: Sosa - posudba s otkupnom
    Napadac: Matanovic - posudba s otkupom

Kupimo Mudrog, Fruka, Belcara zadržimo,

Meni je tiha patnja Krivak, bezobzira na ozlijedu, jer mislim da je prije ozlijede bio najveći talent lokomotive od Pjace. Možda Matkovic.

U tom slučaju imamo dosta poslozenu ekipu, falit će nam desno krilo jer od Cordobe i Mbukua (koji se ionako vraća) ništa i vidjeti situaciju sa zadnjim veznim i stoperom, ali tu bi išao onda na skuplje strance. Koje bi nadam se mogao prepoznati novi SD. Posudimo ove strance koji nisu dobri da uštedimo na plaćama i svi sretni.

Onda ulazimo u iduću sezonu:

Labrovic (Cavlina) - Rpg (Moha,Mikic), Galesic (KTC), Torrente (Jakir, Zivkovic, novi igrač?), Sosa (Rpg,Perkovic, novi igrac) - Mišić (Belcar, Pavic, stranac 6/8?) - Fruk, Stojke (Mudri, Kaca) - Pjaca (Hoxha), Stranac (Stojke, Kaca) - Matanovic (Kanga, Kule).

Ne bi nas puno koštalo, ali ovo bi na nešto ličilo.
  • Droljo
    14.1k
    Ne bi nas puno koštalovlatkomarkovic

Ma đaba. Pogotovo fruk.
    A klubovi jedva čekaju da nam posude te igrače što si naveo. Sosa, Matanović, Labrović...
  • vlatkomarkovic
    595

Za remont ovo sve skupa nije skupo, puno je skuplje dovesti 10 jeftinih stranaca i izgubiti naslov.
  • Droljo
    14.1k

Od kud nam između 7 i 10 mil za fruka?
    Malo sam i rekao, po TM vrijedi 7 mil
  • Dzoni
    1.1k

50 milijuna i svi navedeni su tu
  • Dadox
    113
    Na temi Sportski direktor igranje sportskog direktora.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Hoce li se objaviti ime? 2.4. je
  • vlatkomarkovic
    595

Posudbe s pravom otkupa, ne znači da će biti realiziran otkup.

Ta logika dzabe ćemo napraviti remont a la Marko Maric nas je i dovela tu gdje jesmo sada. Mogli smo prošlo ljeto se napucati za manje novaca bili bi prvaci s +21, ali ne.
  • Zg123
    1.5k
    football manager nije stvarni zivot…
  • Droljo
    14.1k

Pa ajde mi objasni u kojem svemiru ćemo mi dati 10+ mil za fruka? I to da on želi uopće knama a ne u ligu 5 negdje jer će sigurno imati ponuda hrpu.
  • vlatkomarkovic
    595

Gle, ok ne mora biti Fruk, ovo je samo prijedlog, ali ako ti misliš da ćemo mi moći proći jeftino ovo ljeto onda ne znam šta da ti kažem. Moramo remont napraviti i to košta. I nije da nećemo imati municije financijske bezobzira na krajnju poziciju na tablici, prodaja Baturine, Petkovica, možda još nekog manje bitno igrača, nadam se rješavanje plaća Bockaja, Mmmaea i još nekih kroz posudbe ili transfere... Ako ti misliš da ovoj ekipi treba samo par jeftinih korekcija, stvarno ne znam što da ti kažem. Nisi onda očito gledao utakmice ove sezone...
  • Droljo
    14.1k
    Ako ti misliš da ovoj ekipi treba samo par jeftinih korekcijavlatkomarkovic

A gdje sam ja to napisao?
    Baš sam i rekao da bi radije 3-4 prava pojačanja nego 10 popuna kakve smo do sada dovodili. Nekad treba i čitati napisano..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.