• gledatelj
    787
    Sljedećih 10 dana su ključni
  • vlatkomarkovic
    593

Pa pišeš meni da ne bi Fruka da je skup, a sad ja ne znam koliko ti misliš da će remont koštati? Šta tebi znaci 3-4 prava pojačanja i koliko misliš da će koštati. Po meni mi za remont moramo spizditi 10 milja na odštete minimalno i to ako smo kreativni s nekim posudbama. Možemo manje, ali ćemo onda uzeti veliki uteg na plaće, model turskih klubova je to onda, ali opet ti dođe onda na 10 milja samo na drugačiji način. Pogledaj si koliko troše klubovi al pari s nama sto se tice koeficijenta, budgeta i europskih i domacih ambicija: Sparta, Ferencvaros, Slavia, Zvezda...
  • Droljo
    14.1k
    Pa pišeš meni da ne bi Fruka da je skupvlatkomarkovic

Po meni mi za remont moramo spizditi 10 milja na odštete minimalnovlatkomarkovic

Jel ti mene jebeš? Pa samo fruk ti košta preko 10 mil frende. I ostalih 5-6 igrača budeš posudio za đaba?
    Odustajem. Živio ti meni
  • vlatkomarkovic
    593

Rekao sam minimalno 10 Milja
  • Jurki
    16.5k
    Zasrali ste i ovu temu sa transferima.
    Svaki put mislim, procital bum nekaj pametnog.. mozda je imenovan novi sd ili je neko ime procurilo.. kad ono tam Fruk.
  • vlatkomarkovic
    593

A kako ti znaš da Fruk nije novi SD
  • E46
    1.3k
    Hocu, kao da bi bilo prvi puta sa ovom upravom.
  • NitkoBitan
    24.6k
    nama treba najmanje 5 igraca.E46

Povratak Bulata, povratak preporodenog Stefulja, vracanje Vrbancica sa posudbe, otkup Solde i kaj bi jos mogli... preporodeni Filipovic iz Sibenika!

Zadovoljni? Hejteri ce da hejtuju...
  • GOAT
    2.3k
    +1 ako ga ne budu otkupili :lol:
    403290-1601583952.jpg?lm=1
  • mali M
    7.3k
    Možda jedna nepopularna :snicker: al baš nam je politika sd-a, ali i kluba "nedamo da nas ucjenjuju" dala vritnjak. Propustili smo par top igrača za 2-3 milje koji bi nas sad koštali 10... A većinom zato što kao i pola ekipe na ovom forumu nismo shvatili rast cijena i da je 3 milje nekadašnjih milju i pol. Pola tu ekipe dalje živi u svijetu da ćemo kupit neki odlični potencijal za 700 keka... Svi smo pa i ja prvi pljeskali Mariću na čvrsti stav kluba prema transferima u HNL-u ali to se nije smjelo lomiti na igračima kao Fruk. Na kraju smo popustili za Galešića što je i realno. Mi nećemo više moć dobivati top talente koje je u međuvremenu "za nas" razvila Rijeka ili Loksa za 700k do milje i pol. Realno je da su to sad cifre 2,5-3millje... Onaj Daliban je dost toga točno rekao, šteta da je dečko toliko ograničen bio u komunikaciji da nas je sve izludio
  • Enco
    131

Istina, baš sam prevrtio ovo temu u nazad
    kako se vjerovalo i kako se hvalilo Marica,hvalospjevi se pisali o njemu ,a kako nas je zaj...
  • Crusades
    15.2k
    Sve to stoji, ali veliko je pitanje bi li Fruk došao pored Baturine i Stojkovića do ove razine do koje je došao u Rijeci koja ima vremena ga istrpit i pustit da se razvija... Možda i bi s obzirom na ozljedu Stojkovića, ali u tom trenutku se nije znalo da će se Stojke ozljedit.

Koji bi bio smisao imat svu trojicu u ekipi 2023. na ljeto?

A i tu na forumu su se vadile vile kad se prvi put spomeuo Fruk, točno se sjećam.
  • mali M
    7.3k
    pa ja iskreno ne vidim problem. Uvijek smo dopeljavali takve već razvijene igrače za više novaca jer mi nemamo vremena čekati i razvijati. Zato svi veći klubovi plaćaju više, jer nemaju vremena sami čekati i razvijati. Šta bi nam falilo da smo dopeljali Fruka za rotaciju Batiju dok igramo Europu, Stojkovića smo trebali odma bubnut na desno krilo po meni, nikakve Cordobe/Mbukue... Na kraju kad zbrojiš sve šta smo platili u doveli i ništa postigli, mogli smo dovest i Fruka. Tak smo i s napadačima prtljali predugo pa doveli što je ostalo. Mi MORAMO pokupit iz hnl-a šta je odskočilo jako iznad ostalih..
  • ElDorado
    2.6k
    A koliko smo mi trpili Baturinu? A cini mi se da ga i jos trpimo po mnogim tekmama ove godine a i onoj u Vž.
  • Crusades
    15.2k
    Stojkovića smo trebali odma bubnut na desno krilo po meni, nikakve Cordobe/Mbukuemali M

Govorim o ljetu 2023. Tad su nam krila bili Špikić i Kaneko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.