• Odani Zgd
    171
    Kek ima 63,Ancelotti s 65 može trenirat Real,a mlađi Kek nije za Dinamo.Pa evo imamo sad mladog trenera,pa gdje je rezultat?Čačić ima 71,pa je prije dvije godine redovno špricao blitvare
  • ElDorado
    2.6k
    Mi moramo prestati razmišljati u kategorijama nakakvih karizmatičnih likova. SD-strategija-selekcija-trener. jedini ispravni put.
  • Krulek
    770
    Cannavaro ili ne zna ili ne može, trećeg nema. Ovo je gubljenje vremena, ali i novaca. Ostao ili otišao.
  • rokikaciga
    716
    je, pripreme nisu bile nas najbolje. Ali cak i uz lose pripreme je izborio LP i imao najvise bodova po utakmici od svih nasih trenera ove sezone. Po meni se samo cekao njegov kiks kojim bi ga mogli otpustiti bez nekog revolta navijaca.
  • Fanboy
    2.9k
    Ne znam zašto se stalno uspoređuju Bjelica koji je usred sezone napravio na europskom planu sjajan rezultat i to kada mu je pola momčadi bilo ozlijeđeno, ostao bez Sučića, Mišića, Petkovića itd.

Dok je Jakir imao jako dobar ulazak u HNL-u, ok dogodio se poraz od Hajduka, no do tada 4 pobjede i remi sa Rijekom što uopće nije loše. Nažalost, katastrofa protiv Bayerna ga je koštala rezultata. No, Cannavaro ima predobre rezultate u odnosu na igru.

Dinamo je zaista u prvom dijelu sezone imao puno ozljeda i zaista naporan ritam. Ono što klub pokazuje sada i tada je nemjerljivo i općenito je svaki Dinamov trener na proljeće imao daleko bolje rezultate kada smo skinuli teret Europe. Ako nije imao rezultat dobio je otkaz i smjena je odmah povela rješenje.

Nema tog argumenta zašto se Cannavaro drži na klupi i potpuna je glupost pustiti prvenstvo i to Hajduku nakon 20-ak godina da bi se Cannavaru dala šansa. Ne stoji argument da mi nemamo dobru momčad, osobno smatram da imamo itekako kapacitet za bolju igru i siguran sam 1000% da bi Jakir i Bjelica u ovom trenutku imali prednost na tablici sa ovim kadrom koji ne igra na dva fronta i koji nema ozljeda.

Uz Kopića daleko najgori trener, a ovo što uprava dopušta je pokazatelj da nemaju ni glavi ni rep. Ako su već davali otkaze Jakiru radi velikog poraza i Bjelici koji su iza sebe imali trofeje sa Dinamom i reputaciju unutar kluba, onda bi po istom principu Cannavaro trebao biti bivši. Ne vidim čemu različiti standard.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Ja sam bio za to da se Cannavara makne nakon sramote svih sramota u Rijeci i zamijeni sa Sopicem koji bi MOZDA na neki ludi sok uspio izvuc nesto papogotovo dobit derbi protiv tovara.

Ali sada uopce ne vidim koga bi mi mogli uopce dovest da nam da neki pozitivan sok il da napravi neki pomak. Takoder smo sada jos blize gubitku titule. Stvarno ne znam dal u ovom trenutku uopce ima smisla mijenjat trenera.

Kovacevic takoder nije dostupan jer je rekao da zeli zavrsit sezonu u Slavenu. Njega bih zato ciljao za sljedecu sezonu. Jer recimo on i ajde mozda Garcia kao neki potencijali su mi ok. Ali nekako kod Garcie ne vjerujem da bi uspio preokrenut u nekom potrebnom soku.

Cini mi se da smo kao sa SDom pre kasno i tromo reagirali, onako klasicno birokratski, te sansu da maknemo Cannavara prokockali nakon Rijeke kao sto smo zasrali i zimski rok ne maknuvsi marica vec u 11. mijesecu.

Cini mi se da nam jedino preostaje molit Boga da igraci usprkos treneru uspiju na cudo i srecu izvuc sezonu u nasu korist.
  • Crni86
    9.1k
    Meni je jucer bilo najgore to sta je nama vezni red bio uzasan i mi nismo promjenili niti jednog veznog igraca cijelu tekmu.

Sucic i baturina su jednostavno jucer bili igraci manje, a nas trener nije reagirao. Na kraju ni smo ovu utakmicu i izgubili radi veznog reda, isto kako smo radi veznog reda izdominirali slaven i loksu. Miske je bio na razini (uz gresku kod gola al cjelokupan nastup je bio dobar), trebalo je probat s kacavendom i blecarom. Kaca je pred kraj godine bio jedan od najboljih igraca i sada ga nema ni na mapi. Belcar je doveden na posudbu pa evo ni njega nema na mapi. Opet je fabio odradio tekmu bez muda. Ne mozes ocekivat da ce 11 igraca iznijet sve, zalimo se na sirinu a sami sebi kratimo kadar jer ne dajemo igracima prilike.

Stavljas ristovskog s kartonom dok gubis na lijevi bok, pa stavi onda rade bockaja. Ulogu hoxhe nisam razumio jer covjek nije postojao pola sata.

Zabis gol za 1:1, stadion na nogama, sve gori za nas a mi se dodajemo na svojoj polovici umjesto da na silu idemo po drugi gol. Varazdin se stisnuo i bili su zreli za drugi gol.
  • El Madrigal
    225

Mislim da je rekao da je zadovoljan s ovime, ali u smislu kako se utakmica odvijala da mi zapravo nismo zaslužili ni taj bod.
  • Blueshadow86
    2.9k
    Stavljas ristovskog s kartonom dok gubis na lijevi bok, pa stavi onda rade bockaja. Ulogu hoxhe nisam razumio jer covjek nije postojao pola sata.Crni86

Ovo je bio vrhunac gluposti.
    Da mi je samo znati šta je htio postići uvođenjem Ristovskog. A tip ušao u igru već sa žutim kartonom. :rofl:
  • don
    11.9k
    a ko da drugi uđe? Bočkaj nakon kojeg bi bilo još većeg pljuvanja kako u taj kaos uvodi nespremnog igrača jer je vrlo vjerovatno da ne bi ništa donia ka i do sad?
  • Blueshadow86
    2.9k
    ko da drugi uđe? Bočkaj nakon kojeg bi bilo još većeg pljuvanja kako u taj kaos uvodi nespremnog igrača jer je vrlo vjerovatno da ne bi ništa donia ka i do sad?don

Ristovski je ušao u 73. minuti. Ako Bočkaj nije spreman za 20 pišljivih minuta, onda ne znam zašto je uopće u zapisniku.
    Nadalje, Bočkaj, ako ništa, bar ima fin ubačaj s lijeve strane, za razliku od Ristovskog koji nije u stanju s desne strane lijepo ubaciti, a kamoli s lijeve. Plus, već je imao žuti karton.
  • Kermit
    325
    ↪Blueshadow86 a ko da drugi uđe? Bočkaj nakon kojeg bi bilo još većeg pljuvanja kako u taj kaos uvodi nespremnog igrača jer je vrlo vjerovatno da ne bi ništa donia ka i do sad?don

Jučer je pristup Hoxhe bio ispod svake razine. Vratite malo prije gola i pogledajte njegov alibi skok na centru gdje je izgubio loptu i nakon čega je ubrzo pao gol.

Jedno je kvaliteta, a drugo je motivacija. To je ono što on jučer nije imao i nije jedini. S druge strane, Bočkaj ima najbolji centaršut u ekipi. Čudi me da ga nitko nije uspio rehabilitirati da barem ima epizodnu ulogu u rotaciji, mogao bi pomoći.

Gospon Fabio je fin i uglađen, ali je nije za trener kakvog mi trebamo. Nitko, ali nitko me ne može uvjeritit reći da u ovom jadu HNL-a mi nemamo najbolji roster. Daleko smo bolji od svih i samo zato što smo žalosni, oni su tu di jesu. A to je kriv trener, htio se netko složiti s time ili ne.
  • Carrasco
    5.7k
    Imaš Bočkaja koji je ljevak i ima najbolji centaršut, a uvodi Ristovskog koji je dešnjak i ne zna prebacit prvog igrača kod centaršuta. Ova izmjena mi je u rangu one kad je imao Torrentea na klupi, a ubaci Kačavendu, a znaš da će ovi svaku ubacivati u 16m.
  • don
    11.9k
    Nitko, ali nitko me ne može uvjeritit reći da u ovom jadu HNL-a mi nemamo najbolji rosterKermit

ovo slušamo već 4. sezonu za redom di sezone izvlačimo u zadnjim fazama prvenstva, a kostur ekipe, većina igrača ista. Kako to?!

ako igraš ovako i kod 5. trenera za redom, onda nije do njih većinski problem.
    U ovakvim situacijama ću uvik prije stat iza trenera nego iza igrača.
  • Kermit
    325
    ovo slušamo već 4. sezonu za redom di sezone izvlačimo u zadnjim fazama prvenstva, a kostur ekipe, većina igrača ista. Kako to?!

ako igraš ovako i kod 5. trenera za redom, onda nije do njih većinski problem.
    U ovakvim situacijama ću uvik prije stat iza trenera nego iza igrača.
    don

Kako mogu ući u tekmu kako treba prije 2 tjedna, a jučer ne? To po meni stvar trenera i pripreme utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.