• Odani Zgd
    171
    Bjelica da je dobio prijelazni rok i pripreme,mi bi sada s njim bježali najmanje 5 bodova ispred konkurencije
  • NKDZ86
    3.3k
    tak se MM davalo šanse pa smo tu di jesmo.
    do kraja 5. mjeseca je dovoljno da pokaže jel zna il ne zna, tj. jel može il ne može nešto napraviti.
  • Droljo
    14.1k

Jakir nije mogao, bjelica isto, perković užas jednu tekmu, sad nemre ni fabio. Različiti profili trenera sa različitim filozofijama i pristupima i baš niti jedan nemre... Čudno.
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Kako bih volio da potjeraju cannavara i dovedu Kovačevića. Pa nakon mjesec dana kad ga svlačionica prožvače i ispljune sa guštom tu čitati komentare kako su trebali sopića dovesti neznalice. :rofl: :lol:Droljo

Izjavio je danas kako u polufinalu Kupa mogu samo uživati, a igraju protiv ekipe od koje su osvojili 7 bodova više u prvenstvu. Time se nažalost prekrižio kod mnogih navijača Dinama kod kojih takve izjave ne prolaze.
  • Noel
    9.7k

Upravo si usporedio Slaven Belupo i Dinamo...

Nađi mi i citiraj točno tu izjavu di je to rekao. Za ovakvo širenje neistina i laži dao bi ti ban trajni.

Nije rekao da idu uživat nego da je ovo nagrada za sve ljude u klubu i njihov rad.

Kovačević je rekao i sljedeće citiram: "Dobra ekipa, ali mi ćemo se pripremiti dobro i gledati sebe, kako je i dosad bilo, posebno doma, i od prve minute krenuti po prolaz. Nećemo ništa puno kalkulirati."
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Upravo si usporedio Slaven Belupo i Dinamo...Noel

???? I da jesam pa što? I dalje nas nažalost deru u međusobnim...

IMG-5442.jpg

Za ovakvo širenje neistina i laži dao bi ti ban trajni.Noel

Jako ti smetam? :rofl: :rofl:
  • Noel
    9.7k

Manipuliraš izjavom i trenerom koji je sam pokazao više nego naša sva tri trenera ove sezone u HNLu. Kad bi svako manipulirao i izvukao jednu riječ bilo koga ovo bi se pretvorilo u teško sranje od foruma. Ko da nije dovoljno kaj razni kreteni blebeću i manipuliraju po raznim podcastima i youtube kanalima nego sad još i tu bi trebali čitat takve stvari. Zašto nisi stavio di kaže da će bez kalkulacija ić na prolaz od prve minute?

https://youtu.be/pDFsFnXoPeg?si=QWgaLK_qd8PhqvXF
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Pa nisam ja ovo gore pisao. Drag mi je Mario Kovačević trener još iz vremena Varaždina i druge lige i nemam ništa protiv njega, samo sam kolegu podsjetio kako Dinamov puk diše te da su izjave o uživanju nepopularne. Meni osobno ne smeta.
  • Noel
    9.7k

Da je on rekao idemo uživat sve ostalo kaj napravimo je bonus oke. Rekao je idemo uživat i bez kalkulacija na prolaz od prve minute. Velika je razlika između tog dvoje. Po tvome ispada da je rekao prvo.

Vidim na što misliš. O izjavi Jakira prije Bayerna kad je rekao da idu uživat da idemo probat ugrozit Bayern itd. Pa je dosta nas tu skočilo na tu izjavu. Međutim on je na toj konferenciji isto izjavio da je dobro da smo izgubili od Hajduka utakmicu za vikend. Onda je Bruno pored njega reko da se ne slaže sa njim i da nije dobro da smo izgubili od Hajduka.
  • Droljo
    14.1k
    Svaki igrač koji zabije 3 gola u 4 kola (u hnl-u) je nekima pojačanje za dinamo i treba ga dovesti. Tako je i sa trenerom. Dovodili bi trenere koji nikad u životu nisu ništa osvojili ili igrali u europi bar (bez da odmah ispadnu kad se pojave). Strašno
  • Noel
    9.7k

Po kojem kriteriju je onda zaposlen Cannavaro? Koje to Cannavaro ima reference (trenerske) a da ih nema Kovačević?

Slažem se sa tobom, i ja bi pravo trenersko ime. Kek,Halilhodzić,Terzić itd. To smo i očekivali. Onda smo dobili Cannavara. Koji je veliko ime ali ne trenersko. Tako se mogla dat prilika i nekom mladom našem treneru ista je stvar.
  • Droljo
    14.1k
    Po kojem kriteriju je onda zaposlen Cannavaro?Noel

Od kud ja znam?
    Bitno je da je sad tu i nema ga smisla mijenjati sa lošijim.
  • Crni86
    9.1k
    “Brzo je Fabio Cannavaro odjurio nakon utakmice u Varaždinu, nije išao s momčadi, nije čekao da se igrači istuširaju i da klupski autobus dođe pred izlaz sa stadiona, Dinamov je trener išao svojim putem, za svojim obvezama. A, navodno je žurio na avion za Italiju, u kojoj je proveo ponedjeljak, u pitanju su bile neke marketinške obveze, Cannavaro je snimao neku reklamu. Zato je igračima u ponedjeljak i dao slobodan dan, što nije običaj dan nakon utakmice, ako nije u pitanju reprezentativna stanka.”

Obveze su obveze, ali situacije je alarmantna u klubu. Uvodis nove prehrane, cjedis igrace itd, a onda na prvu svoju obvezu koja nije vezana uz klub dajes slobodan dan. Kakvu poruku si poslao ovime ekipi? Branio sam do sada trenera, ali ako je ovo istina jako sam razocaran.
  • prefontaine
    1.5k
    Kakvu poruku si poslao ovime ekipi?Crni86

Da se, bez obzira na sve, obveze bez pogovora moraju izvršavati!
    :cool:
  • Crni86
    9.1k
    vjerujem da ima love ko dreka, da li je ta reklama stvarno bila toliko bitna u ovom trenutku? Vaznija lova ili dokazivanje da si ipak dobar trener u trenutku kada si na rubu ispadanja iz utrke za prvaka?

Ima on obvezu prema klubu osvojit titulu pa nek se drzi prvo klupskih ciljeva i “obveza” kada situacija nije bas najbolja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.