• don
    11.9k
    e pa vidiš, meni je to najveća krivica samih igrača a ne trenera. Šta, trener ih jebački psihološki pripremia za domaću utakmicu protiv Lokomotive a nije protiv izrazito nezgodnog Varaždina u gostima? To je sve stvar samog igrača i sa kakvim mislima on uđe u utakmicu, a trener neće sigurno zbog toga u prvom pol. minjat igrača zbog cile ostale pripreme same utakmice.
    dok san igra nogomet, i sam sam u neke utakmice ulazia laganije a u nekima napaljen sa razmišljanjem da me prime Ramos neće zaustavit, ali nije me trener ništa laganije priprema za tu prvu utakmicu.
    a kad pri tome nadodamo kako su naši igrači poznati po opuštanju i biranju utakmica, dobiješ to šta dobiješ. A i iskreno ne bi me čudilo da su zbog ove 2 odlične utakmice i razbijanjem hajduka na Rujevici pomislili da će se prošetat ligom i shodno tome tako ušli u utakmicu, ka i izjave samih igrača "kako su prošle sezone uzeli titulu pred kraj, tako će i ove" i bla bla.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    ne samo jucer, ja se ne mogu sjetit tocnog pasa Arbera Hoxhe ove godine. O dobrom centarsutu ili udarcu necu ni pricat, mrtvo NISTA.
  • Filip 91
    1.2k
    487554382_9909038609129871_1196265531998349252_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=hef5a3LxE7AQ7kNvgHp_nMp&_nc_oc=Adl4zauWCzhJ3_YKAeDCl9morGumTbCQ5lVv3l8OC-BJTXn_pKinoqD9ZtkmjMvejqI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=EGWHSDgu38gdKuJFlVi-GA&oh=00_AYF8KmUQDHyJQqpODThKxKgTHd5GTt5u9TPPsDb_jz-Cqw&oe=67F09BD7
    svi glas za Mistera, zaslužio je lol
  • Izet Hajrović
    4.7k
    "I da, dok smo se raspitivali oko sportskog direktora, saznali smo jedan info koji nema veze s tom temom. Radi se o onom jedanaestercu kojeg je u Varaždinu izveo Petković, a Cannavaro je novinarima na druženju kazao da će slijedeći za Dinamo izvesti Baturina. To što je kazao novinarima, talijanski stručnjak nije kazao igračima. Nikada svlačionici, pa niti prije utakmice u Varaždinu Mister Fabio nije kazao da će jedanaesterac izvesti Dinamova ‘desetka‘. Tako da mu Petko nije uzeo izvođenje, jer Bati nije niti bio predviđen za pucanje jedanaesterca. Vjerojatno se Cannavaro u međuvremenu predomislio. U konačnici je ispalo dobro, Petković je zabio i donio barem taj jedan bod u Maksimir. Također, nije niti određeno da Baturina puca slobodne udarce, iako je najbolji u tom segmentu u momčadi. U momčadi vlada pravilo da ga puca onaj koji se u tom trenutku najbolje osjeća, odnosno onaj koji ima ‘feeling‘ da će pogoditi. U Varaždinu je taj osjećaj imao Josip Mišić koji je izveo jedan ‘slobodnjak‘ u jako dobroj situaciji. Samo što ga je ‘feeling‘ prevario..."

Davorin šaljivi Olivari. Protiv Istre očekujem da Mmaee oproba slobodnjak, u dobroj je formi nakon utakmice s Varaždinom, igra dobro nogom, hladan je kao špricer.
  • Ali
    2.6k
    Fabio dragi, jesi mozda radnik ali neznaš napalit ekipu.
    Kako je jedan ex-pomocni Đalovič u subotu startao teu protiv ozbiljnog za nas rang Belupa je bila milina za gledat prvih 20 minuta su imali gard pobjednika, ubacili su valjda deset.lopti u peterac...a istovremeno su oteli protivnoku loptu nakon 15tak sekundi .
    Tako sam ocekivao Dinamo u VZ nakon pauze od 14 dana... Petka od prve pa makar i izasao nakon pol sata... ali da odigr trokut sa Pjacom, Batijem ili Stojkovicem i RPG...
    A ne polako nek se stoper dodaju s agolmanom pa ce netko nesto vec izmisliti.
    O cijeđenju Sučića koji je nakon pol sata bio sjena a ne igrač...
  • mali M
    7.2k
    Isto, ako završi prvi, sva tri trenera će nosit tu titulu sa sobom.austrijanac

Ovo je apsolutna neistina. Da završi prvi svi bi kenjali po prvoj dvojici i kak je Fabio spasio stvar.

S druge strane, Bjelica je zaslužio otkaz, povećao je zaostatakTeofil Kateran

Bjelica je upao kao vatrogasac s krnjim kadrom gdje mu je falila polovica prvotimaca i sa 2 od 3 ozljeđenih golmana.. on je na kraju sam zasral jer je pukao, ali meni je skroz jasno da smo od njega očekivali da od dreka napravi pitu.

Pa radile su se teorije zavjere kako RPG ne slavi golove, pratio se svaki njegov pokret, sada više nema ni spomena.Teofil Kateran

Ovo ti je doslovno i Fabio rekao. "Kao da RPG ima bolji govor tijela od Mmaea." Znači ima spomena očito o tome i dalje pa i unutar momčadi
  • Droljo
    14k
    Kako bih volio da potjeraju cannavara i dovedu Kovačevića. Pa nakon mjesec dana kad ga svlačionica prožvače i ispljune sa guštom tu čitati komentare kako su trebali sopića dovesti neznalice. :rofl: :lol:
  • El Madrigal
    225

Točno to. Zašto je onda uopće na klupi!
  • mali M
    7.2k
    Droljkas okej, ali da li smatraš da Canavaro radi dobar posao? Svalačionica je prožvakala i ispljunula sve trenere osim Vahe, pa nije to neko mjerilo! Više je pitanje da kaj si ta svlačionica misli da može sažvakati i ispljunuti sve trenere jer su oni glavni i određuju tko će ih trenirati?
    Takva svlačionica bi sažvakala i ispljunula i Mourinha, jer misle da su Bogom dani
  • ElDorado
    2.6k
    Cannavaro nije budala. Lik koji je prošao sve i sva u nekoliko najjačih liga i klubova jako dobro zna sve trikove igrača. O govoru tijela RPGa je odličan primjer da kuži sve. Moje je tumačenje da je lik krenuo putem od temelja i početaka, znači od fizičke pripreme i nekih osnovnih taktičkih zamisli. Sam je rekao da igrači nisu spremni za neke stvari koje je radio u Kini. Meni je to pozitivan pomak. Očito je u tome uporan i tvrdoglav, sviđalo se to nekome ili ne. Naravno, to nije lakši put prema naslovu prvaka i on sam visi na rubu da ili dobije šimecki ili da ga raznorazni prozivaju da pojma nema. Novinari su puno pisali kako je Jakir odustao od dosta stvari koje je htio implementirati, očito je snaga tj nevoljkost naših igrača u promjene prevelika u tom smislu. Da se razumijemo i meni je apsurdno da lik 10 kola prije kraja radi fizičke pripreme. Ali nekako imam povjerenja u njega. Mislim da on može stvoriti novu momčad, a novim postulatima u igri jer htjeli mi to ili ne potpuno je jasno da u ljeto odlazi 5-6 možda i više igrača.
    Zato mislim da ga treba ostaviti. Jebeš jedan naslov prvaka ako će to donjeti neke nove vrijednosti i standarde našem klubu.
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Vidjet cemo do kraja sezone, čak bi mu dao i početak iduće minimalno. Jer realno mi imamo užasno "lijenu"/individualnu momčad. Ovo me podsjeća na onaj Dinamo u vrijeme Machada ili u vrijeme Soudanija i Fernandeza. Isto smo igrali tako toplo hladno. Kada igramo dobro, onda smo gazili, a kada se nekima nije dalo onda je to problem. Mislim da je tu dosta i zasićenja u pitanju jer ja ne vjerujem da igrači mogu biti u tako lošoj fizičkoj spremi da nemogu raditi stvari koje je Cannevaro radio u Fkn Kini! Neka čovjek ponovno izgradi momčad, nek proba nekako utuvit u našu ekipu nekakve radne navike i da se ne može baš igrati preko K svaku drugu tekmu. Jednostavno kada igramo kao momčad, a to su bile utakmice protiv Milana, protiv Slavena i ono drugo poluvrijeme protiv Osijeka, mi ubijamo. Kada igramo tako da Baturina igra svoju privatnu utakmicu, kad se Sučić misli da je Ronaldinho, kada Pjaca ide radit kerefeke umjesto da u prvom koraku prođe igrača i pazi ovo UBACI. Mislim ja sam se skoro ubio kad smo imali dva visoka napadača, a ubacili smo ravno 2 puta, i to je Teofil imao najbolji ubačaj... Ovo trenutno nije problem trenera, ovo je problem momčadi, a čini mi se da Cannevaro zasad jedini ima muda nastaviti sa svojom filozofijom igre pa kud puklo da puklo, a ne kao njegovi prethodnici idemo podilaziti igračima jer nas je to i dovelo tu di jesmo...
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Mogu se složiti sa prehodna dva posta svakako. Netko je napisao isto i dao dobru usporedbu s Bayernom gdje igraju isključivo igrači koji će trgati, gristi i uvijek ići na 3 boda.

Nama treba više igrača poput Theophilea i Stojkovića npr. koji to jesu, u svakoj utakmici i u svakoj minuti te utakmice. Treba jednostavno promijenit mentalitet momčadi, i to se treba početi graditi sada od ljeta kada ionako i ptice na grani znaju da treba napraviti ozbiljan remont.
  • Patak
    3.2k
    Kačavenda je takav igrač, daje sve u svakoj minuti utakmice.
  • Droljo
    14k

Mislim da cannavaro nije skužio još gdje je došao. Pomalo je naivan. Ja bih mu dao šansu sljedeće sezone da krene iz početka. Pa sam je rekao kako mora svakome ponaosob objašnjavati gdje da stoji i kako da trči. Nije čovjek navikao na takvu razinu neprofesionalnosti. U realu se drukčije radi...
    Iako nije niti on previše bitan u toj našoj priči. Isto bi bilo koga god da smo doveli za trenera.
  • Mr Anderson
    11k
    Bjelica je upao kao vatrogasac s krnjim kadrom gdje mu je falila polovica prvotimaca i sa 2 od 3 ozljeđenih golmana.. on je na kraju sam zasral jer je pukao, ali meni je skroz jasno da smo od njega očekivali da od dreka napravi pitu.

Nije Bjelica pukao, nego je vrlo brzo detektirao da u ekipi ima hrpu beskarakternih mlatimudana, tzv igrača, uglavnom stranaca koji neće sprovesti na terenu ono što on traži. Kad je tražio prozračivanje ekipe, odnosno rješavanje tih igrača i dovođenje novih koje bi on predložio, mahom s našeg govornog područja, dobio je cipelu jer pojedini ljudi u klubu koji su nas doveli tu gdje jesmo nisu mogli prihvatiti činjenicu da su toliko pogriješili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.