• Odani Zgd
    163
    Osvaldo Ardiles
  • Jurki
    16.4k
    E moj Fabio... jebo te tvoj nogomet koji mi igramo.

Valjda je sad i najvecim slijepcima jasno zakaj nije nist napravil u Europi.
    Ako nisi sposoban motivirati/natjerati momcad da odigra neki kurac.. Ivajlo Petev sa zlatnom loptom..
    jebo te ballon d or.
  • Crni86
    9.1k
    Odlicna izjava trenera nakon sta jedini udarac u okvir bude iz penala. Nema se kaj zamjerit za deckima, ma neee ni primljeni gol gdje stojimo kao petoligas…

A kaj ocekivat kad nam glavni u ljudi u klubu ne lrikazuju samokriticnost, zasto isto ocekujemo od trenera… Ponadao sam se da je krizi kraj, ali ocito ce biti tesko mucenje od kraja sezone i negledljiva igra
  • Nolifer
    10.2k
    Nije mi on trener za Dinamo. Nakon ovog današnjeg kiksa i sa izjavom da je zadovoljan s time, njemu je to samo posao i ako je do toga, zahvalit mu se i to je to. Ovo je postalo mučenje. Ništa spektakularno nije napravio i lagano mi je ispucao sve kredite, da mu vjerujem, jednostavno po meni on nije taj, jer ovako se ne igra na za titulu.
  • fakin
    154
    njega sam se sjetio jedino da. zanima me jel bio još tko osim njega?
  • Odani Zgd
    163
    I meni je on jedino pao na pamet....
  • Dudu9
    1.6k
    Ne zaboravi popušit ćemo 40 mil jer nema naslova to ne racunaš
  • Filip85
    72
    Kaj nije Ardilles dobio pedalu u zimu 1999. ? Nakon što se završilo kao 4. u grupi LP
  • Mali dioničar
    17.1k
    Bezveze pljujete po Cannavaru.

Dogadja se realni problem kad dovedeš trenera na minus 7.

Cannavaro je najuspješniji trener proljeća, osvojio je više bodova od klubova koje lovi i smanjio je prednost Rijeke i Hajduka.

Ne znam kako će netko realno ocijeniti njegov rad ako Dinamo na kraju prvenstva bude na recimo minus 3 i minus 4 i treći na tablici.

On će biti trener s najboljim učinkom na proljeće, a Dinamo će biti treći.

O tome se trebalo razmišljati kad se otjeralo Bjelicu jer se od Bjelice i morao zahtijevati naslov jer je on došao na minus 4 u vrlo ranoj fazi prvenstva. Cannavaro je došao na minus 7 u poodmakloj fazi i pljujući njega dosta ste promašili metu.
  • Odani Zgd
    163
    A koga dovest sada?
  • Jurki
    16.4k
    Jebo ja sebe, ako me nebi bilo sram da moja momcad odigra na gostovanju u domacinskoj atmosferi ovak.
    Ako nikak drugacije, motiviral bi momcad na nacin.. da bi im rekel.
    Cujte decki.. ako ovo ne dobijete.. trcat cete krugove na treningu dok neko od vas doslovno ne krepa i to bez milosti..
    ostali idete na sahranu sljedeci dan i jebite se. Iza sahrane.. opet trening.
  • Dudu9
    1.6k
    Trener koji je zadovoljan sa bodom u ovoj utakmici, di lovimo bodove za konkurencijom koja je u jakoj lošoj formi je katastrofa po meni, takav trener nije za klupu dinama, nek ide vodit Goricu kad mu je 1 bod dovoljan
  • Dzoni
    1.1k

Koliko je bilo stranih trenera Dinama u povijesti dok je Hrvatske?
  • Filip85
    72
    Koliko je bilo stranih trenera Dinama u povijesti dok je Hrvatske?Dzoni

Ardilles, Petev, Vaha ?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.